ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bir saattir arıyorum ne PvE ne PVP setleriyle çekilmiş bir dwarf rogue resmi bulamadım: 1- Varsa linklermisiniz? 2- Dwarf rogue çokmu kötüde kimse kasmamış; ben her classı her ırkla oynamak zevklidir diye düşünüyordum ama? [Bu mesaj ombakkombak tarafından 01 Ocak 2006 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ally de rogue accaksan human accaksın bence elf de olabilir ama elfler gay gnomelerde seytan onun için human ac ^^ eger horde olcaksan und acıcaksın dierleri fos[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 illa en iyi olmak gibi bir derdim yok benim , dwarf istiyorum allianceda dwarf dışındaki ırkları görünümleri yüzünden sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 dwarf ın ozellikleri dier ırklar kadar rogue ye el vermdiği için cok secilmiyor[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cüceler fantastik dünyanın en çevik ırkı olduğu için Rouge'a en uygun karakterlerdir WoW'da sevmediğim fantastik unsurlardan birisi.Kardeşim Cüce'den Rouge olur mu hiç ? Oyuna eklemeleri bile mantık hatası :D Bana kalırsa sadece NE ve Humanlar olmalıydı Alliance 'de ama neyse :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Dwarf Rogue oynatanlar genelde hep kaliteli insanlar nedense. Ve gercekten rogue acsam bugün, dorf acarim : ) www.curse-gaming.com dan wow viewer mi öyle bi program var onu indir, istedigini giydirirsin karaktere[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=Shadow Craft][/spo] [spo2=Nightslayer][/spo] [spo3=Bloodfang][/spo] Hepsi aynı açıdan ama kafanda bişiler oluşmasını sağlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çok teşekkür ederim tahmin ettigimden bile güzel görünüyorlarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben calıştıramıyorum su an vieweri model.mpq dosyasını bulamamış wow şu an yüklü değil ondan herhalde o yüzden abartmış olmazsam birde pvp setli resim koyarmısın lütfen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=PvP Set][/spo]'ide resimdeki gibi ama saklları normalde dışarda değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dwarf rogue un race abiltysi herkesin bildigi uzere stone form dur ve gene tahmin edebildigi üzere roguelar bleedden ve poisondan vanishsel durumlarda cok cekmektedir. Stone form bleed poison gibi effectleri kaldirir. Aslinda human yaninda dwarfta acilmasi cok mantiklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: ombakkombak, 01 Ocak 2006 23:28 tarihinde demiş ki: illa en iyi olmak gibi bir derdim yok benim , dwarf istiyorum allianceda dwarf dışındaki ırkları görünümleri yüzünden sevmiyorum Aklın yolu bir. Benim hunterım direk DW zaten de, rogue açtım bir tane de, o da DW. Hastasıyım cücelerin, her classtan bir cücem olmadan da başka racee bulaşmam, işim olmaz.[signature][hline] Nefir of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben de chromaggusa geçince cüce bir fury warrior düşünüyordum da bizim biraderin dwarf priestleri sevmemesinden ötürü undeade döndük. yoksa dwarf ftw![signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 WoW'da yanımda olmasından en zevk aldığım ırk dwarf. Hele priestleri. :) Giantstalker setide en çok swarflara yakışıyor çok güzel bir görüntüleri oluyor.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=Dwarf Rogue][/spo] Açsam mı bir tane acaba? Çok güzel görünüyor.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Night Elf rulzz[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahhaa gercekten zevk almak istiorsan gnome rogue lar cok cok zevkli benim arkadasim sikintidan aciyim dedi kasti onu bi gusel 60 oldu nightslayerinida giydirdi cok gusel boyle stealth oldugu zaman egilior biraz daha kuculuor epick kaplaninida aldik cok gusel oldu ayri bi zevk gnome ile oynamak dwarf da tip yok nightelf bilgidin odun zaten human gusel olur ama bi arkadas demis dwarf rogue lar kaliteli oluor genelde doru demis sadece dwarflar degil gnomelarda ole adamlar bakiorlar canlari sikilior aciorlar dwarf veya gnome kafalarina gore takiliorlar bu iki class wowun ayri bi zevki bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bence Night elf en iyisi...Bi kere set ler daha bi klas dyryo...hiç ıyy gay mey demeyin yani...Gelin guild ımıza defias brotherhood...RP/pvp rogue guild ı...walla şimdi beraber Scralet Monestery yapıoruz...rogue un rp i harika bir kere...[signature][hline]Ashes to ashes, dust to the dust... Hope is denial of reality...Guild'ımız Bregan D'aerthe... [Bu mesaj Xhunarion tarafından 02 Ocak 2006 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Xhunarion, 02 Ocak 2006 20:08 tarihinde demiş ki: Bence Night elf en iyisi...Bi kere set ler daha bi klas dyryo...hiç ıyy gay mey demeyin yani...Gelin guild ımıza defias brotherhood...RP/pvp rogue guild ı...walla şimdi beraber Scralet Monestery yapıoruz...rogue un rp i harika bir kere... Evet en sonunda Shadowcraft helm geciriorsun kulaklar cikior disari gercektende class duruor eye of rend felan takarsin cunki genellikle su saatten sonra insanlar instancelara tandigi rogue leri aliorlar onceden arkadslari tabi bulamaz diyipde kavga cikartmak istemiorum bulursun ama ben eye of rend icin soluorum nightelf in gozune cok komik duruor human a oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Xhunarion, 02 Ocak 2006 20:08 tarihinde demiş ki: Bence Night elf en iyisi...Bi kere set ler daha bi klas dyryo...hiç ıyy gay mey demeyin yani...Gelin guild ımıza defias brotherhood...RP/pvp rogue guild ı...walla şimdi beraber Scralet Monestery yapıoruz...rogue un rp i harika bir kere... NE lerde hiçbir set güzel durmuyor çünkü gay vücudunun üstünde eşek kulakları ile her setin görünümünü mahvediyorlar Dwarf rogue muhtesem olmus screenler için çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dwarftan rogue olurmu hıc ya mantıga aykırı tamamen bu herıfler stealth nasıl yapıyor herıfler IF den cıkınca bıle gnomeregandakı makgıneer thermaplug amca duyuyor bunanrı o derece gurultu yapar dorf lar[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 1-Orc rogue varya Dwarf niye olmasın 2-Trollerde ve NE lerde 2 metre boy var onlarda ufak degilki 3-Gnome Warrior oluyorsa Dwarf rogue da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: ombakkombak, 02 Ocak 2006 22:17 tarihinde demiş ki: 1-Orc rogue varya Dwarf niye olmasın 2-Trollerde ve NE lerde 2 metre boy var onlarda ufak degilki 3-Gnome Warrior oluyorsa Dwarf rogue da olur budur abi bu arkadaş büyük oyuncu olur hem mantıklı hem blizzard'ın saçmalıklarını çözmüş hehehe :) gz abi :) WE WANT TAUREN ROGUE ( tauren rouge gelsin 60lıcam :) )[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tauren rogueda olur anasını satayım adam görünmez degilmi 5 metrede olsa görünmez olduktan sonra gerisi yalan :D verdimmi odunu kafadan Tauren rogumla la sana sapın alası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: ombakkombak, 02 Ocak 2006 22:35 tarihinde demiş ki: Tauren rogueda olur anasını satayım adam görünmez degilmi 5 metrede olsa görünmez olduktan sonra gerisi yalan :D verdimmi odunu kafadan Tauren rogumla la sana sapın alası yok düşünsenize sabahın saat 4 sizden büü 18 saat wowda lvl kasmışsınız su için ben magesiniz arkadan yük bi tauren ambush atıyo adamın kalp krizi bile geçirir ama o şaşkınlıkla gerçekten napıcağını saşırır ya adam korkudaaan :) ondan kesersin orda ambush + korku + gouge + backstap ölüüü :) ehhehe ama cidden gelsin ayrıca rogue setleri taurene acayip yakışıyo dagger sword gibi duruyo adamlarda ahahah :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar