Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip bir soru...

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar belki duymuşsunuzdur gene de bunu paylaşmak istedim şimdi iki kızkardeş var bunların anneleri ölüyo ve cenazeye bir adam gelio abla cenaze sırasında adama aşık oluo(nassı yaa demeyin soru işte),neyse cenaze bitiminde adamla görüşme şansları olmuyo ve kadın da adamın telefonunu alamıyo derken 3 gün sonra abla kızkardeşini öldürüo peki neden?[signature][hline]1905
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 02 Ocak 2006 20:33 tarihinde demiş ki:
adamın tekrar cenazeye gelmesi için..:)

bende bunu yazcaktım açılmıstı daha once.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

=) bende cvb vermek içni girdim ama :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

"Açılmıştı" diycektim demişler bile...

"Önceki cenazeye gelen bu cenazeye de gelir düşüncesiyle adamı tekrar görmek için" diycektim, onuda demişler...

Açılmıştı demişmiydim ben?[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...