erdallol Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Benim sorunum var arkadaşlar ben bi skilldusur ve şifre değiştir scripti yazdım[in game]ama yazılırken bunların **** halinde çıkmasını istiyorum valla yoksa playerlar isyan ediyo günde 20 hack oluyo :) Bu Araada Yabancı Bi Server bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 valla ole yapılacagını pek sanmıyorum en iyisi web sayfasına koyman olmadı .password le dewam etsinler[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 .password komutunun arkasına 2 3 şey daha ekleyip plevel 7 alsınlar sonra dimi :D kesinlikle .password komutunu iptal edin script arşivini bir kontrol edin oradan güzel birşey bulabilirsiniz..[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matthew Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 banada lazımdı tesekkuler[hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: thelegbra, 13 August 2003 17:25 tarihinde demiş ki: .password komutunun arkasına 2 3 şey daha ekleyip plevel 7 alsınlar sonra dimi :D kesinlikle .password komutunu iptal edin script arşivini bir kontrol edin oradan güzel birşey bulabilirsiniz..[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. aa yoksa .password abuzernplevel=7 miydi o ehehe.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bundan sonra paticike çalışcam yazayım sana :P[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Jayz, 13 August 2003 23:24 tarihinde demiş ki: said: thelegbra, 13 August 2003 17:25 tarihinde demiş ki: .password komutunun arkasına 2 3 şey daha ekleyip plevel 7 alsınlar sonra dimi :D kesinlikle .password komutunu iptal edin script arşivini bir kontrol edin oradan güzel birşey bulabilirsiniz..[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. aa yoksa .password abuzernplevel=7 miydi o ehehe.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer aç aç konuşuon rom kılıklı adam :D söledik bunu sana ama oyun içinde yazmıcan bunu lak die yazarsan passwordün abuzernplevel=7 oluyo. ben denedim :) baska bi yolu var heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bu Adamlar niye burada ? :P Hadiin beyler yarısma yapalım :)[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 1. Paticik adam gibi işe yarar script yarışması olsun[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 hmzz, eski topicleri kurcalarken gördüm de, belki pin vs olaylarıyla ugrasanlar varsa onlar icin yazim bare :) şifrelerin **** cıkmasını yapamazsınız hiçbir şekilde benim bildigim kadarıyla. ama amacın yukarda yazdıgın gibi hack olaylarına önlem almaksa, şu şekilde yapabilirsin. ilk login olusta veya banka falan acısta pin sordurabilirsin (pin i zaten genelde böyle kullanıyorlar). yalnız bu hack olaylarının cogu cafelerde falan oldugundan, keylogger sorunu cıkıyor ortaya. bunu da önlemek icin, normalde bir bankanın sayfasında accountunuza login olurken bir sanal klavye cıkar. onun gibi bir gump menu yapmanız gerekli. bu klavyede ister sadece 0-9 arası rakamları korsunuz, isterseniz bütün karakterleri yazarsınız, tamamen size kalmıs birsey.. kullanımına gelince, iki tane TAG tutacaksınız. SRC.TAG.PIN ve SRC.TAG.TEMPPIN bu taglardan ilki hiç değişmeyecek, ya da değiştirmek icin önce pin sordurcaksınız önlem icin..(şu current pass, new pass, re-new pass olayı) ikinci TAG ise su sekilde calıscak. Gump menude harfler ve sayılar haricinde iki tuş olcak. RESET ve OK gibi. Reset TAG ı boş hale getircek. OK ise "verifying" işlemini yapcak.. Diger karakterlere basınca (A-Z & 0-9) SRC.TAG.TEMPPIN= + hangi butona basıldıysa onun karakteri. Ayrıca auto olarak direk klavye menusu tekrar acılcak.. Asagı yukarı anlamıssınızdır harelde sistemi.. Kolay gele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 merhaba. bankaya skilldüsürmeye birde karaktersilmeye in gamede şifre koymak için script aradım ama bulamadım nereden bulabilirim benim için ***** çıkması sorun deil sadece 516846 olarakta çıkabilir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Squalll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 **** Yapamazsın ancak; scripting background renkleriyle oynuyarak görünmemesini sağlıyabilirsin.[hline]Krynn Uo Shard Krynn Uo Resmi Internet Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar