okcu_reis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkllar charım **** biri tarafından hacklendi.şu an o oynuyo galiba lütfen okcu_reis44 adlı charla bugünlerde ticaret yapmayın charımı alana kadar.inş başkalarınada zararı dokunmaz.herkese saygılar[signature][hline]NİCK=okcu_reis44 LVL=61 clan=Metropol(lvl1den beri xD) np 65xxx [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 02 Ocak 2006 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmiş olsun[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Geçmiş olsun.. :([signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmş olsun :([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinlunitari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gecmıs olsun.[signature][hline]nick=raistlin_lunitari serwer=ares clan=_THorn_ (alt clan baskanı) lwl=55 ırk=el morad daha önce 59 lwl archer sifre mağduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu arada ark ın küfürü **** la kapnmış büyk ihtimal yapnda burial buradan burialı kutluyorum en azndan ark sinir halini anlayıpdirek sorun çıkarmadığı içn ben çok bast ve kmsenn anlamını tam bilmedği bi küfr yüznden banlandm keşke dier moderatlarda burial gibi olsaydı[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 saolasınız da benim anlamadığım sadece evden oynadım 1 kere bile cafede oynamadım.ayrıca int ten knightla ilgili video vb. şeylerde indirmedim adamlar benim şifremi nasıl değişirler.bunun bi açıklaması varmı[signature][hline]NİCK=okcu_reis44 LVL=61 clan=Metropol(lvl1den beri xD) np 65xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lol... Pm atsana.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: okcu_reis, 02 Ocak 2006 18:30 tarihinde demiş ki: saolasınız da benim anlamadığım sadece evden oynadım 1 kere bile cafede oynamadım.ayrıca int ten knightla ilgili video vb. şeylerde indirmedim adamlar benim şifremi nasıl değişirler.bunun bi açıklaması varmı Msn KE ye zararlıdır... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Eğer '' invalid pasword'' hatası alıyosan sadece bu k2 nin bi hatası. 4 gündür bana ve bi kaç arkadaşa daha aynı hatayı veriyo.. tek çare mail atmak k2 ye başka yolu yok...[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x(invalid pasword) Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: okcu_reis, 02 Ocak 2006 18:18 tarihinde demiş ki: arkllar charım **** biri tarafından hacklendi.şu an o oynuyo galiba lütfen okcu_reis44 adlı charla bugünlerde ticaret yapmayın charımı alana kadar.inş başkalarınada zararı dokunmaz.herkese saygılar Ben Seni yada charını dün cz de gördüm sen değiLmiydin ?[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 15x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dün akşam saat 6 dan sonra şifre patladı :([signature][hline]NİCK=okcu_reis44 LVL=61 clan=Metropol(lvl1den beri xD) np 65xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Haydaa millet sırayla hackleniyor. geçmiş olsun kardeş.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmiş oLsun ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 15x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkım bendede tam dediğin gibi sorun var. şifre yanlış diyo ve sende {Eğer '' invalid pasword'' hatası alıyosan sadece bu k2 nin bi hatası. 4 gündür bana ve bi kaç arkadaşa daha aynı hatayı veriyo.. tek çare mail atmak k2 ye başka yolu yok...] demişsin biraz açarmsın kardeş inş hack değildir[signature][hline]NİCK=okcu_reis44 LVL=61 clan=Metropol(lvl1den beri xD) np 65xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmiş olsun[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gecmis olsun reis. cok baba okcuydun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 seni unutmadık reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Xtreme_Chill said: gecmis olsun reis. cok baba okcuydun.fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Xtreme_Chill said: gecmis olsun reis. cok baba okcuydun. AHAHAHHAHAHA SENİ ÖZLİYİCEZ REİS !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Geçmiş olsun, bundan sonra o karektere benimmiş gibi sahip çıkıcam dermişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Su testisi su yolunda kirilir dinidinidininiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 cCc okcu_reis44 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Xtreme_Chill said: gecmis olsun reis. cok baba okcuydun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar