Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ıhlamurlar altında

pepecura

Öne çıkan mesajlar

Bi iki kere rastladim ben geç saatte veriliyor ama acikcasi fena degil. Ama basroldeki bayan ve adam o kadar itici ki 5dak.dan fazla dayanamiyorum, yoksa konu olarak fena degil, en azindan Aşka sürgün vs. gibi dizilerden daha kaliteli.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ya fılmın muzığı mukemmel ama fılm ııce psıkopata bağladı mrkla beklıoruz cuma gunu neler olcak acaba??
sizce yılmazla ellıf bırleşır mı yoksa yılmaz fılız e aşık olup elıfı unutcak mı??[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç bir dizi klasik türk filmlerinden biri.

Çocuğun zengin olması güzel oldu.
Ama ben derim ki çocuk şimdiki kızla daha yakışıyor.Ayrıca o kız daha tatlı eliften daha güzel =)

çok izlemesemde ara ara bakıyorum[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

ben de izliyor(d)um..
ilk ciktigi zamanlarda kacirmazdim ama malum okul yogun oldugu icin izleyemiyorum bazen , isim cikinca=/
cok güzel ve duygu yüklü bir dizi . artik kacirmamaya bakacagim.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

hiç izlemedim ve şizlemeyi düşünmüyom.
nedenini söliyim:
bi kere dizinin fragmanlarında göründüğü kadarıyla bayat bi şairlik yapıyolar. öle sözler kullanmaya çalışıyolarki insanlar duyduğunda vay be ya da ah adam ne kadar duygusal.
böle bayat ve şeyler bence çok yapay duruyo. ayrıca yine fragmanlatrından gördüğüm kadarıyla sahneler çok ağır ilerliyor. ve herkes bi ağlamaklı bakıyo. kardeşim ne diye devamlı ağlak suratla somurtarak geziyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya duygusallık acısındn brz abartılmıs olabılır haklısın elıfın yaptığı saçmalıklar da brz soğuttu beni ama sırf filiz (tuba büyüküstün)için izlenesi bır dizi...,
bı de yılmazın filize gercekten asık olup olmadığı da mrk uyandırdığı için surukluyor insanı bence...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

bence bı bakın arkadaslar pıyasadakı sacma sapan dızılerden daha ii
ayrıca bence de bırakmaz umarım kızı kullanıp cunku hıc bı yonuyle haketmıorr fılız!!!!!!!!!!![signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 01 Ocak 2006 23:36 tarihinde demiş ki:
bence bı bakın arkadaslar pıyasadakı sacma sapan dızılerden daha ii
ayrıca bence de bırakmaz umarım kızı kullanıp cunku hıc bı yonuyle haketmıorr fılız!!!!!!!!!!!

Bencede Filizi bırakmıyacak. Belki bir-iki bölüm bir ayrılık, kopukluk olur ama sonra Yılmaz da gerçekten Filize aşık olduğunu anlıyacak. Malum ayrılık olmadan anlaşılmıyo bazı şeyler..

Çoğu insan Yılmaza yükleniyo ama bence hatalı olan Elifti. Zamanında Yılmaz ona elini uzattığında, ona elini vermedi. Ta o zaman seçimini yaptı Elif...

[Bu mesaj sniper tarafından 02 Ocak 2006 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...