Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 arkadaşlar şu verdata editleme olayını kaptım yeni itemler yaptım ayrı ayrı hiçbişeyin üstüne kaydetmedim scp haline getirdim mesala bi Bow cok değişik onu yaptım ve scp sinide yaptım ve oyunda cıktı ama yeni itemleri yaptım bişeyin üstünede kaytedmedim ama Oyun içinde görünmüor onu nasıl yapcam yani sadece resmi Paperdollda cıkor ama Oyunda elimde gözükmuor nasıl yapcağımı anlatırsanz cok sewincem.. www.darkplanes.net Cok Yakında Geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Cozefhine, 24 August 2003 20:57 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şu verdata editleme olayını kaptım yeni itemler yaptım ayrı ayrı hiçbişeyin üstüne kaydetmedim scp haline getirdim mesala bi Bow cok değişik onu yaptım ve scp sinide yaptım ve oyunda cıktı ama yeni itemleri yaptım bişeyin üstünede kaytedmedim ama Oyun içinde görünmüor onu nasıl yapcam yani sadece resmi Paperdollda cıkor ama Oyunda elimde gözükmuor nasıl yapcağımı anlatırsanz cok sewincem.. www.darkplanes.net Cok Yakında Geliyor Ewet arkadaşlar Lutfen Yardım ediniz...Bekliorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel [Bu mesaj Bivrip tarafından 25 August 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Yukardaki FAQ ta verdata ile ilgili bir link var. Önce ordaki yazıları daha sonra yukardaki GE-TA nın uzun tutorialını oku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar