BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 beni seviyonmu pls :([signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: fede, 01 Ocak 2006 02:06 tarihinde demiş ki: Bye... zaten kimse sevmiyo beni.. gel gel kıyamam gel ben seviyorm gel :D[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
tellos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tamam tamam bellow&fede sizi de ben seviyim oldu işte...[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Kaan sen kal! Fede kalk git abi biraz yüz olsun sende de :) İstenmediğin yerde durma pls *!Garbıç'ı gösterir*[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 O zaman rahat rahat yatiim ben hadi... Dur ya.. aaa kalbim varmış benim :D neyse :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ayıb ediyonuz ama tmm garbıç insanı olabilirm ama ben de insanım.. Harbimisiniz siz ya. üzülürüm bak yeni yıl yeni yıl[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sarhoş olamadım ki :hmm:[signature][hline]We want war, wake up !
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yenı yıl yenı yıl yenı yıl yenı yıl sızleeree gutlu ossun yen ıyıl yenı yıl yenı yıl yenı yıl sızlere gutlu olaa . hade hayırlısı cemi cümlecek.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 uyuyun siz :p ertesi gün kalktığınızda "naptım ya ben" dediğiniz de en azından daha az pişman olursunuz eheh[signature][hline]We want war, wake up !
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 patide sabahlamak kaçınılmaz ise zevk almaya bakıcaksın ;)[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Vallaha ters tepki etmesinde dikkat et :) İnşallah mutlu olursun tüm yıl.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 İnşallahhh![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oohh Allah daim etsin bıze de wersinn =8(([signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne güzel sıfır onlar öyle[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: AthleT, 01 Ocak 2006 01:32 tarihinde demiş ki: Black seni de seviyorum.. Öhm...[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely...
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Gel bi öpeyim seni athlet... *!Athlet' e doğru yaklaşır...* *!Ve öpme moduna girer.* Kusura bakma fazla salya sümük oldu idare et artık :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 black sizlere ömür arkadaşlar :p[signature][hline]We want war, wake up !
Öne çıkan mesajlar