RaVena Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Emaleth ve blackrose ..[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums ..
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Nefr'in kalkanındaki yılanın şapkasına veriyorum oyumu :-P[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 popeye yada nefr[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ema[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 nefr bence. arkadaşlar nefr diye yazılır o *cık cık*[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Poaco Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Blackrose valla o saman sapkayla :)[signature][hline]DynamicK, 01 Ocak 2006 23:43 tarihinde msnde demiş ki : uyuyorum oylese varim
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Nefir[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Eternal[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ema ve nefr ikiside güzel bnce:)[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :)
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben blackrose diyorumda dikkat ettim kimse Popeye dememiş.Düşmanmısınız adama :D[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Öne çıkan mesajlar