Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 galleria uygun mu[hline]Prena Online Community [email protected] Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 eşsiz güzelliğimden tanırsın beni sarı saçlı mavi gözlüyüm[hline]Prena Online Community [email protected] Alıntıla
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 baba ora nere ya? Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 sen nerde oturuyorsun yakışıklı?[hline]Prena Online Community [email protected] Alıntıla
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Denizli de kız yokmu ahmet buralara el attın bakıyorum izin al önce abilerinden, ayıp ya yeni jenarasyon ne kadar da saygısız![hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Alıntıla
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yok ya yeni nesil böyle haklısın takma sen kafanı ya baba dimi ya ama haksızlık Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ben yarın denizliye geliyordum zaten antalyaya amcamlara gideceğiz 1 gün ısrar ederiz bizimkilere kalırız denizlide.. Görüşelim mi?[hline]Prena Online Community [email protected] Alıntıla
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 hmm çok iyi olur aşkımn bizimkilerede hava atarım kolumda kız Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 evet yarın saat 17 gibi denizli bulvarında hani pamukkaleye dönüş var ya ordaki bulvarda olacağım sarı saçlı mavi gözlüyüm orda olacağım görüşürüz[hline]Prena Online Community [email protected] Alıntıla
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 burda bi temizleme operasyonu olmus ama tekrarlıyorum praw kız öldürürüm seni gidersen bu ahmete![hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Alıntıla
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 muhahahhahahahahahhaha ölücem gülmekten be[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk[hline]Prena Online Community [email protected] ahahahhha praw ben de ist.. 2 metre boy ona göre de bi en var... aşırı yakışıklıımdır tam benim tipimsin :) hele o eskiden sarı olan saçlarına bayılıodum ama şimdi boyatmışın galiba:( (:)) yaş farkı da sorun olmaz.. hem aşkta yaş yoktur demişler... *!daha çok konuşmaz üstüne atlar...* lol çok güldüümm[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Abi ben bişeyi anlamadım 13 f İst ama sarı saçlı mavi gözlüyüm. Eheh nedemek ama ya :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 :lol: :lol: :lol:[hline]Bir insanı güzel olduğu için sevmezsiniz, bir insan güzeldir çünkü siz onu seversiniz Alıntıla
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Küçük olabilirim ama bende iş var demek istiyo anlayın:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bence "alırmısın alamazmısınus elmamdan ısırırmısınos" durumu olmuş[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.