Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 abartma.. fake olduğunu bu kadar çaktırmaz insan..[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bonecrusher kim? abi kenderleme senin ismin çok komik ya :) şekerleme gibi :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 öyledir Ahmetoğlan[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 muhaha kenreleme bulaşmayın olm buna küçük boyut yüksek performans bu yaştan topuğa sıkıyomuş namı buralara kadar geldi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Denizli delikanlılarıyla ünlüdür ne diyorsun :) Ahmet bi durum olursa hemen çağır beni. Memleketlimi ezdirmem![hline]Oky Wan Kenobi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 naber ahmet ?[hline]imalamer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ehueu o kanka geldii gibi spame başladı[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 cezada:iyi baba senden naber Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 DOOD !![hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 vay ahmet the kenk gelmis ama fake gelmissin delikanliligi bozmussun bi kere. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Hoşgeldin Ahmet yeğenim.Yaşı takma kafana.Bir zamanlar hepimiz böyleydik.Sen abartı laflar soylemezsen: said: Ahmetboy, 09 Şubat 2003 02:47 tarihinde demiş ki: abiler tekrar tekrar özür dilerim çok geç oldu annem ve babam yatıyo beni bilgisayar başında görürlerse odaya kitlerler ben yatıyorum yarın görüşürüz Tekrar özür dilerim gibi.... kimse sana sataşmaz.tamam mı???hadi bakayım...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDumba Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kardes boy, sende hosgeldin, bende hosbulduk.. simdi yas olyini dert etme zira zaman var ya bu zaman... yasi da basi da siler atar yani.. sen simdi erken baslarsan cok yol alirsin derler eskiler.. bende oyle diyom emi.. yani bunlar senin SB hayatindaki temel taslarini olusturacak ve birgun tum danaca tecrubelere sahip olacaksin... zaman kocum zaman... hadi bye:)[hline]Dum Dum DUMBALA... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDumba Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Len deja..vuuuuu sendede is varmis haaa... hadi bakalim...[hline]Dum Dum DUMBALA... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnvoyCharedtes Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 merhaba bende 12 yaşındayım seninle tanışmak isterim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ben de 13 yaşımdayım, yarışmaya izmirden katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.... ehuehe (dayanamadım kızmayın) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 12 f izmir :P bende tanisiimm nolurrrrrrrrrrrrrrr :PPP[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Negonote Elf Kingdom of Crainan (King of Chaos Only One Click :]) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnvoyCharedtes Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 TANIŞABİLİRİZ O ZAMAN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 hey ahmet, bundan sonra senin adin kemal olucak, cunku benim adim ahmet degil :-P bu arada akil ba$da degil ka$dadir[hline]Can't rain all the time... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 merak etme ahmetcim, burda vır vır konusan tiplerin bazilari senden buyuk ihtimalle en fazla 2-3 yas buyuktur, kendini dislama yani. hosgeldin ('92? vay be:) ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Hadi diim ben de, 12 yaş... Bu arada hoşgeldin Ahmet... [hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca) [Bu mesaj flyblast tarafından 22 Şubat 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 abi ne güzel ya burda baya küçük kişiler varmış hoşbulduk abi baba 6 gündür pepelek pepelek inliyoruz meğersem paticik olmuş Hacked bay falan diyo sitede Neyse saolun abilerim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Draven, 19 Şubat 2003 02:17 tarihinde demiş ki: bu arada akil ba$da degil ka$dadirehehehue[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ehuhehu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk[hline]Prena Online Community [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 13 f mi 1 yaş büyüksün ama olur nerede buluşabiliriz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.