Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mer@b@ @rk@d@şl@rım ve @bilerim!!!

Ahmetboy

Öne çıkan mesajlar

eet akıl yaşta diil baştadır.. aklın başındaysa gelmen için hiç bi sorun yok ;)
(o @'ları normal a yapsan çok daha iyi olacak bi de)[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug."
Sazanlar: Bu taraftan..

Her gün bir tık sağlığa iyi gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben birini hatılradım ama neyse[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 09 Şubat 2003 02:54 tarihinde demiş ki:
- hunterlik gibi bişi[hline]

......[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 09 Şubat 2003 02:55 tarihinde demiş ki:
Hmmm faaaaake
*!Homer mod on*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 09 Şubat 2003 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Abi bende bunu düşündüm ama acana bu hunter denen adam bizi paranoyakmı yaptı yoksa alla alla[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

*!jeton geç de olsa düşer (yauuv köşeli atmayın şu makinalara bozuyosunuz! lütfeen! diggat edelim birazcık!!)*

fake?.. hmm..[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug."
Sazanlar: Bu taraftan..

Her gün bir tık sağlığa iyi gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ahmetboy, 09 Şubat 2003 02:40 tarihinde demiş ki:
Abi gerçekten özür dilerim
baba yalvarırım cidden bak ya ne bilim şekilli olsun istedim
affettiniz dimi pls?
Ya nolur ya bilmiodum kızıcaınızı offf
yalvarırım çok özür dilerim pls affedin !!!

İlk olarak Pepelek.com'a Hoşgeldin. Burada yaş sorunu olacağını zannetmiyorum, sen olayları yukarıdaki gibi abartmadığın sürece..

P.S:Arkadaşlar lütfen sitede 1'den fazla nick kullanmayınız!?[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!?
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...