CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yılbaşı hediyesi kendime fotograf makinası almaya karar verdim. 600 ytl ye kadar bişiler alabilirim. Bu hoşuma gitti ama acaba gerçek çözünürlük 8mp mi yoksa yazılımla mı bunu sağlıyor. Başka tavsiyeleriniz varsa optik zoom 3x civarında 5mp den iyi çözünürlüklü bide sınırsız sesli video kaydı iyi olur.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 carl zeiss bi sony alman daha mantıklı bence.optik zoomlu falan. bide neden 5mp in üstü? devyarasa baskı mı yapacaksın?görüntü kalitesi kötü olduktan sonra 18mp dev bi resim ne işe yarar dimi... p200 mesela mükemmel bi makine.tavsiye ederim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şuan elimde sony var 4mp. Daha iyi bişiler istiyorum. Ablama verdim zaaten onu. p200 e bakam bi Edik: Baktım . Yani alcaksan illede sony mi al diyosun ? Carl Zeiss mercek için ? teknosa da 699 milyonmuş. Kesin olmamakla birlikte alabilirim çok çok iyi performanslı diyorsanız. Böyle bi yazı da buldum. Görünümü hakaten çok şık duruyodu (Siyah rengi) [signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 23 Aralık 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CaNNi tarafından 23 Aralık 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Eğer 600ytl verebiliyorsan canon-olympos-nikon-sony markaları arasında dolaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben son defa up lıyım. p200 ü bugun teknosa da canlı canlı da gördüm. Çok büyük deilmiş. Güzel bişi. Acaba onda video çekimi kaç saniye. Bendeki sony de 30 sn di.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ilk başta link verdiğin konica minolta gayet güzel. kompakt hem. ben olsam düşünmeden alırdım, nede olsa minoltanın eskiden gelen bir tecrübesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ayrıca x1 geröek çözünürlük, interpolasyon değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Puff. İkilemde kaldım. Minolta özellikle arka tarafı çok şık (siyah rengin). zZz[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bundan almayı düşünüyorum bende[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Evet en sonunda casio s500 almaya karar verdim. Video çekimini gördüm ve şok oldum. Süffer bişi 5mp mpeg4 çekiyor. Yarın sabah alıyorum makinayı. İtirazı olan varmı ? :-P[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bir ekleme daha yapıyım. Video kalitesi hakkında http://www.exilim.de/movies/beispiel.avi şu videoyu izlerseniz anlarsınız :-p aynen hızlı sistemde de denedik ve bilgisayara aktardık. Süpper bi kalite. Full screen de bile karelenme yok.mpeg4 formatinda kaydediyor. Bide p200 ün videosunu denedik normal ekranda berbat bi görüntü var. Çok etkiledi beni çook :D Vaz cayma şansım varken yorum yapın plsz.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 29 Aralık 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 fiyat ? 3x optik olması cezbetmedi beni yaf[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selam, şu kriterlere dikkat et: cmos boyutu sıkıştırma algoritması kalitenin boyuttan bağımsız ayarlanabilmesi canlı veya souk renkler yerine doğal renkleri verebilmesi mercek çapları kullandığı pil çeşidi (özel veya AA) delay time değerleri saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selam, dijitalde canon(slr tipi) veya olympus makinalar tavsiye ederim. sıkıştırma algoritmaları çok güzel olduğu için noise tarzı bozulmalara asla rastlamazsın ve canlı renk vereceğim diye (misal sony'ler) kasılıp doğal renkleri bozmaz. ben 2MP yarı-profesyonel toshiba kullanıyorum. nice 5MP makinaya kalite konusunda fark atar. resim sadece MP değildir ama bir zamanlar kerametin GHz'de olduğunun sanıldığı cpu piyasası gibi şuan herkes MP yarışında. diğer makinalarım kodak 3.1MP (gerçekten iğrenç bir makina), canon eos50e SLR 35mm. mutlaka çekilmiş fotoğraflara bakın. bizzat kendiniz çekip farklarına bakın. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar