erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hiç bişey dinlemiom çünkü czye gitmiom falan desem iğrenç olur dimi:D zaten imsamdan anlaşılıo:D işallah bi gün[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 PK yapamıorum ama çöller ve ormanlarda turlarken tabi ki; Blind Guardian - The Bard's Song[signature][hline]Ben 29 Aralık Perşembe tarihinde demişim ki; Yok yaf alma bana renkli at, istemiorum. Asgard da sonra demiş ki; Ben şu dünyada bi yemeğe, bi de kızlara harcadığım paraya acımam. ----------------------------------- SABRINA THE NIGHT ELF / PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 NAtomudur NEdir YeniBi Sarkı Cıktı Onu.. Bide Özcan Deniz -Aslan Gibi :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Gaza gelmek içinse; Children of Bodom - Warheart CoB fuckin rox the ruins!![signature][hline]Ben 29 Aralık Perşembe tarihinde demişim ki; Yok yaf alma bana renkli at, istemiorum. Asgard da sonra demiş ki; Ben şu dünyada bi yemeğe, bi de kızlara harcadığım paraya acımam. ----------------------------------- SABRINA THE NIGHT ELF / PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W7K2D Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ehyuehueheueu[signature][hline]Nick : W7K2D Level : 60 Berserker Server: OLİMPİA CLAN : SlaughteR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bring Me to Life ..[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 A.Kaya - Giderim A.Kaya - Sevemessin A.Kaya - Ölüm Dörtlüğü A.Kaya - Dardayım A.Kaya - Ayrılığın Hediyesi A.Kaya - Ağladıkça A.Kaya - Beni bul anne A.Kaya - Beni Tarihle yargıla A.Kaya - Bırak beni A.Kaya - Biz üç kişiydik A.Kaya - Cinayet Saati A.Kaya - Siddet A.Kaya - Sevgi Duvarı Bunları dinlerim genelde dahada warda yazmadım.[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :Owned_By NPS : şuan 20x.xxx ( devamı gelecek ) LVL : 65 % 12 :D Geçici bir süreliğine Yokum ( Banned ) Dip Not : Ölüm Her Aklına Geldiğinde ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldıgında evi telaşa verme o geldığinde sen coktan gitmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gorillazin 19-2000 i repeat yapip dinliom >.<[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Drowning pool - bodies ( siddet le tavsiye edilir) daddy yankee - gassolina linkin park - Faint - - - - - - -- -- - -- - - - -- - -- - - - - - - ---- - --[signature][hline]nick:richy :D clan:Owned_By LvL:61 Np:hiç sorma XXXxxx.xxx.xxx nation:orc job:Berserker hero mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Vallaha ne olsa dinlerim ben yeterki müzük olsun.Ama bazı parcalar gaza getiriyor 20 kişinin ortasında buluyorum kendimi.Sonrası malum :D[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:60 (artık 70 kasmayacalışıcaz) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Dadd Yanke - Gasolina Slipknot - Duality Activ - doar cu tine Alice deejay-the lonely one Scooter - Nessaja.mp3 Scooter - Weekend Sash - Stay Techno - DJ Caffine - Blade Remix Techno - Darude - Sandstorm Techno - Ayla Part || Techno - Dj Jean Every Single Day Techno - Dj SuperZero - Wicked vs..:=)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben moğollar dinliyorum..hele keşişlemede pk pek bi hoş oluyo.[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Tabi ki: Cendere Acem Kızı Tanrıdan Diledim Bu Aşk Halil İbrahim Hekimoğlu Elif Dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Lord Of The Rings Last Mohikan Breavehard (film müzikleri iyi oluyo) :)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 OfLu Hocayı DinLiorum geneLde pk yaparken ... :)[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ismail y.k - tıkla ismail y.k - tıkla ismail y.k - tıkla ismail y.k - tıkla ismail y.k - tıkla ismail y.k - tıkla ismail y.k - tıkla muhaha.. mal mıyım neyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bizim cafede kimse öyle ayrı ayrı müzik dinlemiyo; Cafe sahibi hangi müzigi acarsa mecbur onu dinlemeq zorunda kalıyoruz ayrıca ben pk yapacaq kadar buyemedim. önce lwl kasaraq buyumem lazım :lol:[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hepimiz kardeşiz :) o yüzden np yok :D[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Arghhhhh, PC ye format attım. Büssürü güzel mp3 üm vardı. Artık yok :<[signature][hline]PwnagE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu duruma göre değişiyo adamı kovalarken = Angaralı turgut : yakalarsam Tıh TIh kaçarken = Cem yılmaz : osman bizi ışınla :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ay$e hatun önaeal gıracenmi bellümüea :D[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 close II you-baby dont go coldplay-full şarkıları tual-tiryakinim tual-kasım[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Linkin park nato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben damardan dinliyorum tüm sinirimi admlardan çıkarıom[signature][hline]Nick:the_last_magican Level:6x Server:Cypher Np:7xxx Clan:Fairplay Nation:Orc Job:Elemantel lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Müslüm Gürses - hits :)[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar