BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Uzun zaman oldu başlık açmayalı bu orucumu bozmak istedim :)Uzun zaman önce ranking.tk forumunda görmüştüm ilginç gelmişti kısmet bu güneymiş.Yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir başlık açılmamıştı.Evet arkadaşlar PK yaparken ne dinliyoruz? Benim listem ; 1.KoRn - Faget 2.KoRn - Good god 3.KoRn - Blind 4.KoRn - Dead Bodies Everywhere 5.KoRn - Falling away from me 6.Drowning Pool - Bodies 7.Slipknot - Wait and Bleed 8.Slipknot - Me inside 9.Slipknot - Spit it out 10.Slipknot - Liberate 11.Sinch - Identity Theft 12.Pantera - Broken 13.Sepultura - Inner Self 14.Sepultura - Lobotomy 15.Sepultura - Slaves of Pain 16.Sepultura - Territory 17.Sepultura - Refuse-Resist 18.Sepultura - Roots Bloody Roots Eh biraz uzun oldu sanırım :D aklıma gelenler bu kadar.Listenin değiştiğide oluyor tabiki :)Listeye Cradle of Filth,Dark tranquillity,In Flames,Crematory,Emperor....ekleniyor.Bende işler biraz karışık :)sizde durumlar nasıl?[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 30 Aralık 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Sıradan çalıyor valla abi :) tiesto yla başlayıp korn la dvm edip manga ile ara sıcaklar sonra linkin park :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 twisted sister[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Metallica - Enter Sandman Metallica - Turn the page Metallica - Wherever i may roam Metallica - Whiskey in the jar Metallica - And justice for all Metallica - Creeping death Metallica - Ride the lightning Metallica - Kill em all VE şu an aklıma gelmeyen 200 e yakın metallica parçasıyla karışık linkin park, korn, limp bizkit, SOAD, dreamtheatre ve dahası.... Haa eğer exp yapıyosam o zmn classic music dinliyorum ki rahat uyuyabiliyim... Sonra gözelrimi bi açıyorum 3478964238976 dmg yemiş ve yerde yatarak uyuyorum :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Godsmack-Whatever Godsmack-Awake Slipknot-Surfacing Slipknot-My plague Slipknot-Duality Slipknot-Left Behind Deftones-7 Words SOAD-BYOB Rob Zombie-Dragula Staind'den yaklaşık 100 şarkı vb.[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gay misiniz? : ) bu arada burial char buldun mu sen?[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gasolina,stop the rock,bide bişey soracam never again die bi amca var burial senmi oynuyon onla[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 değildir dimi yaf o psychosis deki ? diil bence[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hayır dün partisine daldık 3 kişi alabildik oda beni aldı bi arada burialin imzasında yazıyodu never+again hayat kombosu die ondan sordum[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben pk yaparken sadece şu şarkıyı dinliyorm sagopa kajmer - vasiyet xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ben genelde cafedekilerin bağrışmasını dinliyom. -Ezik heriiiiiiiif -Tp -asdasd u -buff -swift -wolf -kaçııın[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Sepultura - Roots Bloody Roots acaip gaza getirir yaw. Denemek lazım =)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Walla ben Pk yaparken... Winamp ı şunlarla dolduruom ; Inflames - Korn - Deftones - Coal Chamber - Dark Tranquillity - Metallica - SOAD - Dream Theatre - Nightwish - Sepultura Ama Genelde Inflames - Colony / Cloud Connected :D LvL kasarken Genelde Turkçe takılıyorum Metro - Pickpocket - Kurban - Çilekeş - Direc-t Pazardayken genelde Metallica Unforgiven I-II - Nothing Else Matters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ahah forumca vahşiymişiz ya.. SOAD - the 3rd and the immortal - within temptation[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:RebeLLioN NP:115xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 şarkı dinleyince hızımı alamıorum rambo gibi pk yapıom o yüzden sessiz ortam tercihim :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beax_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Linkin Park Ft. Jay -z - ENCORE Bushta Rhymes Xzibit ... ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: tosun_pasa, 08 Ekim 2005 15:27 tarihinde demiş ki: gay misiniz? : ) bu arada burial char buldun mu sen? said: LordBowman, 08 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki: gasolina,stop the rock,bide bişey soracam never again die bi amca var burial senmi oynuyon onla said: Necro, 08 Ekim 2005 15:59 tarihinde demiş ki: değildir dimi yaf o psychosis deki ? diil bence Tabi ki yok char felan o dediğiniz elemanı tanımıyorum :) Eskiden liste buydu bu aralar arkadaşların charlarıyla takılıyorum 1 kaç saatliğine pk için...[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Dj Tiesto - Insomnia Africanism-Zookey Korn-Falling away from me Missy-Eliot-Lose Control Daddy Yankee-Gasolina System Of A Down-Chop Suey System Of A Down-BYOB Enigma-Sadness Lucadris- Act A Fool Rob Zombie-Scum Of The Earth Techno-Extacy vs vs vs daha cok var ama yaz yaz bitmez bunlar favoriler[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 t|3st0 =)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla ne yalan sölüyüm bişey dinlemiyom oyunda iken çünkü asasinleri gelince ayak seslerini duyuyom :D:D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Okcu çar açtım onu maceoya bıraktım o sırada bunları diliyorum: Avrıl LAVİNGE(everytihing i do) Avrıl LAVİNGE(al kill men!) Avrıl LAVİNGE(you good bye soom) Avrıl LAVİNGE(to hell with him robyy) Avrıl LAVİNGE(one brehat) Avrıl LAVİNGE(zombie) Avrıl LAVİNGE(war wolrd) Avrıl LAVİNGE(balack satan) Avrıl LAVİNGE(scary night) Avrıl LAVİNGE(balack angel) Avrıl LAVİNGE(hell solidiers) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gasolina dinleyince nova town yapasım geliyo[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ne diyosun beah gasolina varken %5 kaybettim dün bi daha dinlemicem :D 2 saat zarardayım :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ahahaha :)[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 %90 fg açık sabah 6-7 gibi power fm i açıyorum geveze var bide akşam 6-7 gibi bay j var. onları dinlerken cıvık cıvık oynuyorum. he bide cuma geceleri full power fm açık.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar