0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Walla ben önce oyunu semiodum ark pokemona benzetiyodu sonra bi tene mage actılar kasacaqlardı beni şifresini unuttum gene actılar bu sefer ID unuttum en son basımda beqlediler prest accaqtım ahhaaa kız acmıs derler die mage actım okadar isim denedim ama hiç birini kabul etmedi ben de sak_suka koydum kabul etti aklım basıma lwl 40~45 lerde geldi coq dalga gecmeye basladılar ewet sizinkinler :[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ilk açtığım charı 3 ay boyunca kasmıştım ve 41 level olabilmiştim :D Diezdeydi Mage'di Nickide : Dragium du :D:D[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Orc Mage di MaRLoN du ismi hala o charla oynuorum sadece name change attim CamthalionTasardur oldu ismi[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ilk çarım naturanious bayan orc priesttı[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ares ilk açıldığında açtım warriorla bulcan party yapıyorduk süper zevkliydi o zamanlar:Dnick lucifertr ydi[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam [Bu mesaj lucifertr tarafından 30 Aralık 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj lucifertr tarafından 30 Aralık 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 deli dumrul die warior areste. lvl 36 da bırakıp ucuncu deli yi açtıydım sonra[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben sadece ırk seçimimi arkadaşlarımın yönlendirmesiyle yapmıştım. Oyun ve karakterler bana anlatıldığı zaman kesinlikle büyücü olmak istedim. Aslında benim kafamda buzcu olmak vardı ama, skill verirken flame vermişim. (ki bu da arkadaşımın kafasına göre yönlendirmesiyle oldu). Seçmek istediğim nick "Cassey_Jones"ti. bir karışıklıktan dolayı bu olmadı. Ben de aman hiç uzatmayın, adımı yazın yeter dedim. Ve nickim ALPTEKIN oldu. (şimdi düşünüyorum da, tamamen benim dışımda geliimiş herşey yaf) :)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 17 Temmuz 2004 den beri... Islak_Tosbaga.. Bırakamadım abi lanet olsun... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ares ve diez server ları varken açmıştım orc mage açmıştım çok komik bir tipi olduğu için açmıştım ilk lvl atladıkca kılıç giyebilmek için sırf str ye vermiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 3 nisandan beri FC_ASHİLES Dİ AMA 1 AY ÖNCE elveda dedim şifre deiştirken gitti:(yeniden bi warior actım 36 lvl onu bastım bagrıma onunlada devam edicem allah ömür verirse:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Rogue.. Okcu.. Hatta Asasin Olmaya Heveslenmistimn.. Skill & Stat Sifirlatildigini Bilmiordum.. Tekrar Yeni Char Acmistim :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 dabest di warrior dı daha lwl 20olmuşken skill açtırmayı bilmiodum :D he bide car yerine char yaz weya türkçesiyle karakter fln ...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Genelde ilk charlar mage veya warrior oluyor.Bu oyuna başladığında insan biraz b00b olup karakterleri bilmeyince aksiyon bir kafası varsa bakıyo direk hobaa warrior dağıtır bu ortalıın .... ım ben bunla hesabı yapıyor veya daha önce online oyun oynayanlar fln mage olayım büyüleri sağlamdır ortamı büyülerim hesabıyla harekete geçiyorlar.Bu oyuna ilk başladığında priest olan çok az kişi vardır.Rogue ismide biraz farklı geleceğinden Mage ve Warrior çoğu kullanıcının ilk tercihi olmuştur. :D[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 malezyadaki charlar her hafta siliniyordu zmanında sayısız açtım orda ama :D sonuç malum silindi nick hep lucifer di[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şimdide herkez rogue açıyo (kosp danda olabilir :)) olimpia nın %56 sı rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben halen ilk carımla oynuyorum. Warrior...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hahaha bizimde bi ark wardı ama carı acarken basında kims yoqtu cocugun bide bana öreten ark wardı diezdeki ark bişeyi yanlış yapsın karısırdı ona inat dierine weridi cocugun lwl 42 prest oldugu halde yarısı dexde yarısı mp de birası hp deydi skillerde 42 extasy 19 healed 5 tanesde talismandaydı taa lwl42 de duzelti 42 ye kadar oyle bilmiodu işde stat sıfırlamayı garibim abilerde bu car oynanmaz diodu[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Karus ta Priest acmıstım sonra bi heal bi buff fln gıdıodum.Arada bir hızlı vursun mantıgı ıle dex. e fln werıodum int.e biraz verıodum biraz str ye fln sımdı hatırladıgımda eskı halime cok gulerım[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben bigün arkadaşlarla kafedeyiz halflife oynadık neyse ben age of oynayacam olm dedim çıktım yan tarafta bi priest vardı lvl 54 tü sanırım 1200 buff veriyodu dts kesiyolardı gerçi adamı tanımam ama nasıl üyelik açıyon falan dedim öğretti açtık neci olacan dedi warrior priest roque bu 3 ü en ii leri dedi warrior olam dedim seçti barbarı bende o sıralar bursadayım ismini Cehennem16 koyduk açtık falan biraz gösterdi kalanı sen öğren dedi o sıralar boramir brial ıslak tosba kızın1i hiç biri 60 deildi :Pp o charı 55 e kadar kastım sonra bi ark bi roque verdi bana lvl 60 onu 61 yaptım ve beramus açıldı oraya geçtim.[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Actıgım topic arka sayfalarda kaldı önlerde yer alsın biraz yeni gelenler için dimi :D[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 iLk açtığım carıyı Söylemem ayıp Hem Size ne benim Karımdan :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben açıodum, sonra yüz elli tane stat filan görünce Murtaza'ya bıraktım ehühe. Israr ediodu hatta, ben olmaz dedim Karus priest olmak istiorum demiştim =)[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben ilk BuFFeT açtım human küçük warrior kötü olmasına bile bile sadece şekili için öyle açmıstım mutluydum characterimi tam lvl 60 olmusken hemde immortalsouls gibi bir clandayken çaldılar en son duyumlarım baskası oynuyormus ama su sıralar oyuna girilmiyor onunla namechangedir sanırım su anda ::BuFFeT:: la oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 iLk açtığım charın Adını YanLış yazDım salaq gibi Zaten bu online Oyun Paralıdır girMez dedim Baktım girmiş ilk günde 30 olunCa dayaNamayıp ismiNi DüzelteMedim Yardımlarnızla Change Name Scrool aLıp ismini düzelteLim yazık Daha Çok Genç Ve Alay konusu oluyor Scrool pls ok :P[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 valla bende ilk açtığımda hiç bişi bilmiyodum.. bi arkadaş getirdi oyunu yükledi kafeye solucan kesiyodu.. bizde onla dalga geçiyoduk solucan mı kesiyon die.. sonra bizde açalım dedik ve o gün başladım..ilk günden 25 olmuştum... mage açmıştım areste nicki a_aa ydı ve 55 e kadar kastım ..sonra sıkıldım warrıor açtım artvinli08 die lvl 52 oldum... daha sonra arkadaş bana 54 lvl warrıor verdi kertenqele die onu 61 yaptım...hep areste takıldık kafece 7 kişi 2 asas 2 mage 1 priest 2 warrıor ve herkes 60+ oldu.. itemler de en iyi itemlerdi..derken kertenqele hacklendi ve herşeyi gitti.. daha sonra da şifrewi deişmiş hiç bişi yapamadan 61 lvl karakterim gitti... sonunda cypera geçtim ve şu an lvl 55 bi asas var onla kasıyom... keşke bu lanet oyuna hiç başlamasaydım...[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar