4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya beyler bu ATV'de Aydinin programında bazen goruyorum :D Bu programı adi nedir ya . üzülüyom walla :( kadın hep aglıyor adam sallamıyor :( adını bilen varmı ?[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ask evi mi ne ole bisey[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 rezalet evi desek daha doğru olucak sanırım[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hehe rezalet ama guzel seyler oluyor :D Banu Alkan kacmazbu[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Danışıklı dövüş bence 2 tarafta mutlu fıstık gıbı reklamlarını yapıyorlar.Ben asıl o programa katılan seyırcılere hasta oluyorum.Abuk subuk bırbırlerıne laf sokmalar,tartısmalar noluyoruz yanı!!!Hersey bıttı bı tek derdımız bu mu?[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 o seyirciler bu is icin ozel toplaniyorlar sanirim. arada bir kac tanesine para veriliyor filan. bir arkadasin annesi anlatmisti bu studyolara yakin mahallelerde hanim gunlerini filan ziyaret edip bu tip programlara deneyimli seyirci topluyorlarmis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet evet rahatsızlar O_o[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: rahatsiz, 30 Aralık 2005 14:53 tarihinde demiş ki: o seyirciler bu is icin ozel toplaniyorlar sanirim. arada bir kac tanesine para veriliyor filan. bir arkadasin annesi anlatmisti bu studyolara yakin mahallelerde hanim gunlerini filan ziyaret edip bu tip programlara deneyimli seyirci topluyorlarmis. Yaw ne verıyolarsa ben fazlasını verıyım gıtmesınler otursunlar evlerınde:)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya aydının programına reyting kazandırcak her türlü numarayı yapıyor acıyorum o insanlara ya bu kadar küçük düştükleri için, hele o programa seyirci olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya rezalet iğrenclık sacmalık hıc mı akıl yok bu banu alkanda bu programı yapanlarda yazık ya sadece koca bir yazıkkkkk[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya banu alkana yazık üzülüyorum o kadına ne kadar reklam olduğunu düşünsemde haberlerde izlediğim kadarıyla o beraber olduğu söylenen adam kadını aşırı eziyor hatta en son üstüne yürüyüp dövmeye teşebbüs edecek kadar abartmış durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar