Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Organize İşler / Yılmaz Erdoğan

AthleT

Öne çıkan mesajlar

ortalama çok gulemedim açıkçası fazla beklentim vardı herhalde.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 30 Aralık 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
Beğenmedim. Fragmanına kanmıştım açıkçası. o kadar oyuncuyu topla dizi gibi film çek olmamış ya. en gıcık olduğum kısımda iyiki bi helikopter kiralamışlar sürekli istanbulu gösteriyolar.

haha Yılmaz Erdoğan geçen gün katıldığı programda bunu da dedi :)

Düşündümde sadece gereksiz masraf yapmışız bir çok sahnede keşke yapmasaymışız dedi :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadroyla daha kötü bi film yapılamazdı hakkaten.. ha gerçi Cem Yılmaz ne kadar iyi bi oyuncu olduğunu gösterdi her ne kadar 2dk görebilsekte o bile filmi kurtaramadı.[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence güzel bir filmdi. Biz bu kadroyu görünce (özellikle cem yılmazı) gülmekten öleceğimiz bir film sandık; ama onun yerine daha farklı, snatch tarzı bir film yapmış yılmaz erdoğan ince espirili, kahkaha atırtmayan ama hoş bir tebessüm bırakan bir film.O kadar iyi oyuncuya az diyolag kalcak korkusuyla, evet konu baya bi yüzeysel olmuş. Mazur görmek lazım ilk kez bu tarz bir film yapılıyor.Bi de Cem Yılmaz'la İstanbul mükemmel, zaten film bitince aklınızda sadece cem yılmaz ve istanbul kalıyor. Bence kesinlikle gidilmesi gereken bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence güzel bir filmdi. Biz bu kadroyu görünce (özellikle cem yılmazı) gülmekten öleceğimiz bir film sandık; ama onun yerine daha farklı, snatch tarzı bir film yapmış yılmaz erdoğan ince espirili, kahkaha atırtmayan ama hoş bir tebessüm bırakan bir film.O kadar iyi oyuncuya az diyolag kalcak korkusuyla, evet konu baya bi yüzeysel olmuş. Mazur görmek lazım ilk kez bu tarz bir film yapılıyor.Bi de Cem Yılmaz'la İstanbul mükemmel, zaten film bitince aklınızda sadece cem yılmaz ve istanbul kalıyor. Bence kesinlikle gidilmesi gereken bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Ben biraz geç izledim. (Ah, kafama şaapıyım, arkadaşın aklına uyup gitmedik sinemada.) Genelde komik bulunmamış, ama ben bayıldım esprilere, o ince espriler düşününce daha da komik geliyor ("O uzun boylu kel beni dört buçuktan beri dövüyor" lafı dilimize pelesenk oldu mesela).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...