RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 G.O.R.A'dan çok daha güzel bir yapım olacağa benziyor...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 fragmanını izledim güzele benziyor bakalım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yarin gidecegiz bakalim nasil bi$i..[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Tek kelimeyle berbat bir film Bir kere bile kahkaha atamadim verdigim paraya yazik. Cem yilmazi sadece gise icin kullanmislar filmin basinda ve sonunda 3-5 dakika gorunuyo o kadar. Bu film Vizontele ve gorayla kiyaslanamaz bile[signature][hline]"Firkatin fecrinden,ferikler nispetinde firar eylemek lazimdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 süper bir film olcaa benzio:)kesin gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: ExhaulteD, 22 Aralık 2005 23:38 tarihinde demiş ki: Tek kelimeyle berbat bir film Bir kere bile kahkaha atamadim verdigim paraya yazik. Cem yilmazi sadece gise icin kullanmislar filmin basinda ve sonunda 3-5 dakika gorunuyo o kadar. Bu film Vizontele ve gorayla kiyaslanamaz bile daha vizyona girmedi ki yafs,yarın girio,sen nası izledin anlayamadım yani??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: ExhaulteD, 22 Aralık 2005 23:38 tarihinde demiş ki: Tek kelimeyle berbat bir film Bir kere bile kahkaha atamadim verdigim paraya yazik. Cem yilmazi sadece gise icin kullanmislar filmin basinda ve sonunda 3-5 dakika gorunuyo o kadar. Bu film Vizontele ve gorayla kiyaslanamaz bile Hmm yanlız bu yorum film hakkındaki olumlu düşüncelerimi bozdu,patilerden onay gelmeden gitmem bu mesaj üzerine,sen sanırım galasına gittin daha vizyona girmedi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 özgü namal olmasaydı keşke ya üf acayip uyuzum yine de heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hmm , simdi geldim filmden ders iptal oldu dedik bari gidelim 11:30 matinesine :) filmi ben basarili buldum ama daha iyi bekliyordum acikcasi , cem yilmaz bitirmis zaten super herif. biraz aksiyon az geldi bana.. sylvio denen herif gulmekten kopardi bi ara :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Simdi tahminen sizin kafanizda 2 soru var Bir, dayak nedir? Iki, nasil atilir? cok gülüyorum buna her fragmanda ya : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 neden atilir diyo :) daha neler diyo dayakla ilgili , gidin gorun :p[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Neden bilmiyorum ama yilmaz erdoganin elemana soru sorusuna cok guluyorum -para nerde? -araba nerde? -para nerde? diyalog biraz farkli olabilir fragmandan hatirladigim haliyle yaziyorum. :))[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? [Bu mesaj daverc tarafından 23 Aralık 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ricardelamasha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cem yilmaz olmasa o kadar cok guluncek bir film degil adamin her hareketi guldurdu ya konusmasi bakislari fln az ve oz cikior karsimiza bence gidilcek bi film tum yeni hababam sinifi seriisine 10 basar[signature][hline]el tekila blanco con su sal le da sabor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 okadar komik olmasada kafa daıtmak için çok iyi bir film, insan İstanbul'da yaşamaya özeniyo resmen.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gittim gördüm beğenmedim bence iğrençti komedi denecek bir yanı yoktu yani çok az yerde tebessüm ettim o kadar beğenenlere saygım sonsuz ne diyim :)[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: wizardofoz, 27 Temmuz 2005 05:46 tarihinde demiş ki: said: sir, 16 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki: heycanla bekliyorum, yılmaz erdoğan genelde iyi işler çıkarıyo, bana sorarsanız tiyatroda daha başarılı ama sinemada da fena değil. ayrıca burdan bonepart'a ve dorsia'ya sesleniyorum, filmde cem yılmaz'ın sevgilisini berrak tüzünataç oynayacakmış, bunun için bkm'de tiyatro dersi alıyormuş. Yalan mi bu? O kiz ve tiyatro?!?!?!? evet kesinlikle o kız ve tiyatro diil! =)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 istanbulu nasil bi cekmisler anlamadim , acaip guzel gozukuyor.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garoof Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende çok süper bir flim bekliyordum,gora gibi kırıp geçirecek bir flim diye düşündüm ama okadar komik değildi,4 yada 5 sahnesinde güldüm.yılmaz erdoğan daha ii bir flim yapabilirdi. bu flimden cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İstanbul'u gerçekten süper çekmişler, ayrıca filmin müzikleride hoş olmuş. Yalnız filmin pek fazla komik yönü yok, sadece cem yılmaz'ın olduğu sahneler koparıyor okadar (özellikle bir sahne var ki oy oy :) ) herşeye rağmen gidip izleyin derim..[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 cok guzel bir film gora ile karsilastiramassin tabi ayri dallardalar. ince espiriler var mutlaka gidin gorun begenmeyen olmaz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: jksqe, 22 Aralık 2005 23:41 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 22 Aralık 2005 23:38 tarihinde demiş ki: Tek kelimeyle berbat bir film Bir kere bile kahkaha atamadim verdigim paraya yazik. Cem yilmazi sadece gise icin kullanmislar filmin basinda ve sonunda 3-5 dakika gorunuyo o kadar. Bu film Vizontele ve gorayla kiyaslanamaz bile daha vizyona girmedi ki yafs,yarın girio,sen nası izledin anlayamadım yani??? Hollandaya 22 sinde geldi film[signature][hline]"Firkatin fecrinden,ferikler nispetinde firar eylemek lazimdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Filmin muzikleride Husnu senlendirici ile Brooklyn funk essentials in 95demi ne cikan albumundeki parcalardan alintilar onun disinda husn-u klarnetten bi parca vardi[signature][hline]"Firkatin fecrinden,ferikler nispetinde firar eylemek lazimdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Gittim gördüm. =) [spo1=filmi anlatıyom]Klasik yılmaz erdoğan filmi. Komik. ama bir vizontele kadar komik değil. Film derin değil çok yüzeysel olmuş. Bazı diyologlar çok komikti. En azından İstanbul manzaraları için gidilmeli. Film Danny Ocean ın maceraları gibi ama daha bi alt tabakası =) Çok güzel dolandırma taktikleri var. Bu arada filmdeki tabut sahnesi gerçekmiş. Filimde en koptuğum diyolog ise Müslüm : ağzınızı açın Asım: -niye? Müslüm: -Golfte delik lazım ya o yüzden ha götüne güvenen varsa ...[/spo][signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj BlackRose tarafından 24 Aralık 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Güzel degilmis diyorlar, doğrumu ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 izlemeye değer.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar