armra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bunları amaçladıklarını düşünmek bile bence biraz uç. daha öncede yazıdm eğer illaha içinde böyle bir şey bulacağım diye uğraşırsanız tersten de dinlersiniz amuda kalkıp da dinlersiniz bi şekilde onu bulursunuz. ta bu aşırı dinci amcamlar kasıp çıkarana kadar böyle bir mesaj varsa bile kimseye ulaşmamış yani. bence amaç bunları kötülemekten başka bişe değil. arayan mevlasını da şeytanı da bulur ne diyim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lol iki saattir kıvranıyorum.. bir mümin gibi. ahahahhahahaha..[signature][hline]the art of rolling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ama ekonomi iyi[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 buradan adı geçen gazeteye saygı çervesinin sınırında bir nanik gönderiyorum.devam yeni şafak devam.sen yazdıkça biz black metale daha çok bağlanıyoruz.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o değilde asıl mesaj budur:ey edip adanada pide ye budur abi mesaj.oku bakalım tersten. yaa yaa üstadım satan bunların hepsi.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yenişafag pati şube müdürü frogiver hiçbişi yazmamış ilginç. Hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAMLA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 saçmalık :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 anastas mum satsana var bide[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hede hödö hede hödö... Satanik gençler, metaliganci bunlar dalınnn... bu ne be... YENİ ŞAFAK AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ... Çok aydınlattınız.. Böleee Böleee... Qran verin hatim indircem...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Hani anladık bu yeni şafak dini savunuyor koruyor falan aşırı bilmemnecilerin zavazingosu. Da neden metal müziği bu denli kötülerler anlamam. Ona bakılırsa Dinlenen her müzik günah gibi bişimiş. ozaman biz günah işlioz her türlü. E işlemişkende tam işliyim diyorum metal dinliyorum. Atın ölümü arpasından olsun dimi :lol:[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dinlenen her müzüik günahmıymış dur sesi açayım[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Caiz dir... :D Puhaha bu ne be.. Yok ezanda müzik dinlenmez derler... Bu niyedir.Ezana saygı dimi.O zaman konuşmayalım abi.Ezana saygı... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya abartmayın... topicin konusu insanlara saldırı değil... ayrıca sallamayın müzik dinlemek günah filan diye :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet böyle bir şeyi bir kaç yıl önce bn de okumuştum :S şöyle diyordu : evde desenli herhangi bir eşya bulundurmak günahtır. evde desenli örtü,yastık,tabak vs bulunduranlar cehennemde yanacaktır.özellikle ressamlar en büyük günahkârlardır.kadınların müzik dinlemesi ve dans etmesi günahtır.yüksek sesle gülmek günahtır. bunlar asıl günahkârlar yaa,yalan söyleyerek insanları korkutuyorlar,o halde heykel gibi yaşayalım; gülmeden,resim yapmadan,müzik dinlemeden. o_O!! böyle siteler gerçekten çok zararlı!! nefret ediyorum bu tür şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ^^ aklıma Katolik kilisesinin reform öncesi saçmalıkları geldi. Kim demişse saçmalamanın sınırına varmış...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dantel yasaksa yandık biz babannem ne görse üstüne dantel örerdi ya pc yi bıraktırdım downloada bi gelirdim üstünde dantel var off seni çok özledim babanne[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: ruby, 29 Aralık 2005 18:44 tarihinde demiş ki: özellikle ressamlar en büyük günahkârlardır o zaman yanacam! nihehe[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Sen yine az yanacan.. Ben bateristim ben ne yapam... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu arada bu milletin işi gücü yok da oturmuş : ''bunu yazıyim hem kafiyeli olsun,hem müziğe uysun ,hem de tersten okuyunca şeytana övgü içersin'' mi demişler ?? ne saçmalık yaa,bir gazete bunlarla uğraşıyor ,resmen komedi! cahil insanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Böle gazeteler neden wardır ya..?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Topluca cehenneme mi gitçez şimdi? Cehennemde metal müzik varmıdır?[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 zebani ile grup kurarız piyasayı kırarız olm :D[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Brutal wokal war mı..? 1 tanede sağlam söz yazarı olsun... Tersten okunduğunda şeytanla ilgili filan olsun.. Sağlam olsun, kafiyeli olsun.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yeni şafak'ın sitesinde ''bize yazın'' diye bir bölüm var.ordan uzuuuunnn bir kınama msjı yolladım :P siz de yollayın . böyle saçmalıklara tepki gösterelim arkadaşlar yaa :S ayy cok sinirim bozuldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Link ver nerde?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar