Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şeytan, rock müziğin tam kalbinde imiş !?!

armra

Öne çıkan mesajlar

Off konu 9 sayfa olmuş...

Neyse işte Arabesk, Türkü, Türk Sanat Müziği dinliyceğime Satanist oliim daha ii:D (Evet bu türlerden o kadar nefret ediorum)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

abi müthiş bu adamlar ya:D
kopardılar beni yine ya işiniz gücünüz yok mu herkesin aklı fikri var neye inanıp inanması gerektiğine bırakın kendileri karar versin kendi örümcek tutan beyinlerinizi kendinize saklayın bende beğenerek dinliyorum bir çoğunu ve bu laflarla ancak kendinizi kandırırsınız

bu arada kek tarifide müthişmiş:D[signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım şey şu. ^^ gibi post atınca ne oluyor? Ben nedense öyle inanacak birşey göremiyorum. Yani mesele inanç değil bence. Daha çok müzikteki bir teknikle parçaların arasına gizlenmiş mesajlar. Bunlar var diye aaa dinlemeyeyim diyen de çıkmaz sanırım. Konuyla ilgilenenleri küçük düşürücü ezici laflar etmenin gerekliliğine inanmıyorum...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten de inanılacak bişey yok ortada. Bu olay gerçektir, teknikleri de mevcuttur. Burada "Kitabına küfreden kız köpeğe dönüştü" demiyoruz, mesaj var diyoruz ki ters çevirince çıkıyo cidden. Led Zeppelin zaten occultist bi grup. Ama yine de hastasıyım dinlerim. Sadece ilginç bi olayı anlattık, tartıştık ve de yöntemlerini açıkladık. Burada inanç olayı yok ki. Lütfen 1 post + "ne güzel laf soktu" karizması için diğerlerinin hakkını yemeyelim.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

sadece müziklerde yok bu bilinç altı olayı tüm herşeyde var sigara paketinde ,reklamlarda,kullanılan renklerde sözlerde saymakla bitmez sadece müzikten bahsetmesi ilgimi çekti zaten bi ara istanbulda siyah giyince polis sataniz la bunlar die kovalıyordu
birazda bu duruma getirdikleri için kızgınım[signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61

[Bu mesaj lucifertr tarafından 28 Aralık 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Reklamı tersten oynatınca satanist mesaj mı veriyo yani? :) Bu daha farklı ve ilginç bir olay bence. Sana ilginç gelmese bile inanacak bişey olmadığından daha farklı tarzda bi post atsaydın daha iyi olurdu.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

Reklamdaki o olayı biliyorum canım, senin neden öyle dediğini e biliyorum lucifer. Sadece inanmak meselesine takmıştım da salla zaten noolcak :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
In Rock We Trust
K.A.L Forever!

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 28 Aralık 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abicim böle evirip çevirilip bisürü şey bulunabilir bunlar gerçekte olabilir olmayabilirde kasıtlı olabilir olmayabilirde ama sonuçta müziği müzik olduu için dinliyorsun.Düzden satan diyende bariz lies in the name of god diyende var sonuçta sözler bence müziğe bi nakış bu kadar etkilenmemek lazım bence ztn yeni şafak zaman fln bunları kaale bile almıyorum festivallere katılan gençler hakkındaki yorumlarını gördük alkışlıyorum ...[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Sosyal ağlarda paylaş

iyide eğer böyle birşey bulunmuşsa (ki emin değilim) , bunu inkar etmek tam bir saçmalık değilmidir?Bu sözler gerçekten tersten okunduğunda böyle anlamlar veriyorsa ozaman bu kasten yapılmıştır bence ve bir amacı vardır.

Tabii bu müzikleri dinleyen insanlara satanistlik damgası yapıştırılamaz.Ayrıca kim nerden bilecek böyle bişeyi amaçlandıklarını :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...