thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Yaptığım hatadan son anda dönüp hemen gidip bugün albümü anladım.. Yeni dinlemeye başlıyorum ama hala ilk şarkıyı replay etmekten diğer parçalara geçemedim.. 2+2=5 Şarkı sarhoş etti baş döndürüyor.. Bu kadar olur :) Tavsiye edilir..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 thom yorke'un 3.paragrafta(?kıtada daha iyi sanirim) coşmaswı gayet hoştur niyork kaplolu tvsi directtv gecen ay cumart-pazar gunleri bi konserini verdi cıkan sonuç: sahne performansları kesinlikle gayet guızel..hani en ufak şüphe kalmadı.... artı albümden ilk dinleyişte azima takılanlar 2+2=5/wolf at the door/myxomatosis/where i end and you begindir w.i.e.y.b kesinlikle harikadır/kazaadan live versiyonu bulup indirilmesi dinnerkene ayrı boyutlara akılması tavsiyedir... (cıjın cıjın cıjıjıjn kısmı live versiyonda daha bi asde/dist. daha ustun geliyo..guzel yani özetle) ayrıca jonny greenwoodun oalyı da dikkate değer...[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Radiohead harika ya parçaları bi değişik nasıl anlatayım onlar gibisi hiç yok. "Paranoid android" adlı parçayı dinlemeyen varsa mutlaka dinlesin![hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Radiohead hastasıyım. OK Computer albümünün de hastasıyım. Bu albümü hala almadım, alınca orjinal almak istiyorum. 25 milyon da çok ya uhu.. Şeytan diyor.. Neyse, sabredeyim biraz daha.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ya album adının neden hail to thief oldunun biliyom sırf albumu alıp dinlemedim album adı sırf bush a itafen yapılmış bir olay biliyor muydunuz?[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net/ ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar