Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliye En Güzel Doğum Günü Mesajı ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya paticiqler acil doum günü mesajı lazım bana yaf..biriniz şöle hem çok bilinmedik hem de çok hoş bişi bilirsiniz umarım benim aklıma normalde gelir böle gün olunca gelmio kahretsin yaa HelP!![hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Mesaj tarihi:
seni anan benim için doğurmuş anam :p şaka tabi sakın yollama ! Aklıma gelince söylerim biraz düşüneyim.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Mesaj tarihi:
İyiki varsın.
Seni seviyorum gibi sade bişey olsun abartmana gerek yok.
[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!

[Bu mesaj Wacky tarafından 24 August 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya kendim üretemiorum son güne kalınca yardım istedim siz de dalga geçtiniss iiki yardım istedik yane nıç nıç :([hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Mesaj tarihi:
peki senin sevdiğin, ama senden uzak bir kızsa ne gönderebilirsin?

hemen aratalım googleda:
"senin sevdiğin ama senden uzak olan kıza en güzel doğum günü mesajı"[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Mesaj tarihi:
:-?:)

said:
Bonecrusher, 24 August 2003 22:49 tarihinde demiş ki:
peki senin sevdiğin, ama senden uzak bir kızsa ne gönderebilirsin?

hemen aratalım googleda:
"senin sevdiğin ama senden uzak olan kıza en güzel doğum günü mesajı"[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.

[Bu mesaj trikeratops tarafından 24 August 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...