Jabba Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Yarın kız arkadaşımın doğum günü.Hediye almam lazım.Ama kız eve öle kalpli malpli şeyler sokamıyor.Ailesi anlaya bilirmiş biriyle çıktığını.Açıkcası Turkcell faturam 411 milyon geldiğinden dolayı fazla pahalıda birşey alamıyorum.Ne alsam yardım edin çok az zamanım kaldı!..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 en sevdigi parfumu al klasiktir,kurtaricidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 eve sokmasına gerek olmayan ve ucuz bişi çiçek?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ha evet volfied'in dedigi olabilir,tek gul al ver eve girerken at dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bir öpücük al.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Malum havalar soğuk atkı bere tarzı bişi al[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 o ne fatura öyle be? çüş diyesim var... şekerim şöyle bi gözden geçir son zamanlarda bööle tatlı tatlı ne konuda shbet ettiniz, o konuya gönderme yapan minik bişey al bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 benim bi tanıdığıma 1 milyar gelmişti. Neyse doğumgünü oldupundan arkadaşlarının alabilceği şeyler alki ailesi çakmasın mesala; kolye, söylendiği gibi gül. Yemeğede çıkarabilirsin(vakit bulabildiği zaman),[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ben şu ana kadr: takı: bilmiorum beenmedi... her kızın takı zevki farklı olabilio kazak: mangodan sevmişti giydi bayaa.. çiçeği geç.. valla her halde en son aldıım en işe yarayanıydı : tommy girl parfüm...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 18:31 tarihinde demiş ki: kızın tipine göre değişir hocam yani kimisi çok pahalı şeyden hoşlanır kimisi ucuz ama anlamlı kimisi karmaşık şıkır şıkır sever kimisi sade kimisi süprizden hoşlanır kimisi süprizi sevmez vb.. en iyi hediyeyi kendin bilirsin[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) +1 ya allahım kız milleti.. ne alacağını da hiç bi zmn kestiremezsin...sevsin istersin sevmediğini sana belli etmez ama sen anlarsın...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 parfüm herzaman kurtarıcıdır, baktın 15dk kaldı buluşmaya ve hiçbirşey alamadın hemen parfüm alıcaksın saved by the bell ![hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 1 ay önce demiştim ki sana Tommy Girl parfüm alıcam.O zaman param vardı ama şimdi 110 milyonum yok :D Yukarda bir arkadaşın dediği gibi arkadaşlarının alabileceği birşey almalıyım ki çakmasın ailesi. Çiçek alsam yine eve sokamaz.Bir kere aldım sevgililer gününde elinde gezdirdi falan.Sonra kızı evine bıraktım.Kız apartmanlarından bir kızı aradı,neyse aşaya indi kız benim verdiğim çiçeği kıza verdi al sende kalsın dedi.Neymiş eve sokamazmış.Ben orda resmen şoka girdim... Bir daha o kadar şoku atlatamam yani.O yüzden çiçekte olmaz.Öpmek derseniz hergün öpüyorum zaten :D[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 24 Şubat 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 24 Şubat 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 faturayı onla konusarak yaptıysan faturayı yolla lol one oyle 400 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Fatura onunla konuştuğum için o kadar fazla geldi. Eski çıktığım kıza Mango'yu satın aldım be.Şimdik ne oldu kızdan ayrıldım.Kızı her hafta Cadde'de benim aldığım şeyleri giyerken görüyorum deliriyorum.Sonuç kısacası sıfır yani.Buda böle olucak 411 milyon fatura ödicam.Sonuç ne yine sıfır.Bu arada geçen ayda bunun yarısı kadar geldi.Daha önceki aylara ait faturaları hatırlamak bile istemiyorum.Birde bu sadece cep telefonu yani ev telefonuda var. Fazla pahalı olmaması lazım kısacası arkadaşlar alacağım hediye.Zamanım bu arada çok azaldı...[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 git kıza de sana a$kımızın meyvasını getırdım de sonra faturayı ver en ii si bu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ya ben ne yapıcam bilmiyorum ki.Almazsan ayıp olur,gerçi dedim benden fazla birşey bekleme durumu biliyorsun falan diye oda alma ya boşver dedi.Ama o alma diyişini görmeniz lazımdı.Resmen almazsan bir daha yüzüme bakma dercesine söledi o lafı. Offf offf...[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 sakın almamazlık etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: DuNgEoN, 24 Şubat 2003 17:55 tarihinde demiş ki: Açıkcası Turkcell faturam 411 milyon geldiğinden dolayı fazla pahalıda birşey alamıyorum. hiç uğraşma, hemen kendini en yakın camdan aşşağıya at, bir arkadaşına da söyle fotoğrafını çekip göndersin bu kafayla yarın öbür gün o olur zaten, boşuna nefes tüketmemiş olursun[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: DuNgEoN, 24 Şubat 2003 21:52 tarihinde demiş ki: Ya ben ne yapıcam bilmiyorum ki.Almazsan ayıp olur,gerçi dedim benden fazla birşey bekleme durumu biliyorsun falan diye oda alma ya boşver dedi.Ama o alma diyişini görmeniz lazımdı.Resmen almazsan bir daha yüzüme bakma dercesine söledi o lafı. Offf offf...[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] bence kızdan ayrıl öyle insandan hayır gelmez... hatta ben olsam bayaa kaba davranırdımama iyiki senin yerinde değilim...[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 İşte o an geldi tarih 25.02.2004 ü gösterdi.Mekan Bağdat Caddesi kızla buluştum.Bilin bakalım ne aldım?Hiç birşey :D Ama kıza hemen yazdım sana hediyeni okulda vericam falan dedim.İlk önce bozuldu sonra çok özel birşey dedim(yalan) sakinleşti.Böylece 2 gün daha süre kazanmış oldum :D[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ohoooo eşşek osuruyo yel götürüyo anasını satıyım biz adama o kadar güzel fikir veriyoruz hala...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Valla hiçbi zaman koku çicek hödö almadım... Kız arkadaşlarıma aldığım hediyeler Karpuz Süpürge Ton Balığı (konserve) Yangın Söndürücüsü İstavrit (bir tane) Disket Tırnak Makası bi de Silgi Ve hiçbirinde de "bana bunu mu layık gördün" gibi bi tepki görmedim... tavsiye ederim[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar