NoS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Arkadaşlar bu kadar yok v.c için t-mac için konu başlıkları açılınca ben böyle bişey düşündüm her hafta değişerek 1 hafta boyunca bi oyuncu hakkında konuşucağız oyuncu değişimleri için de bana özelden mesaj atın en fazla istenen oyuncuyu yapalım böylece sadece 1 haftalık ömrü olcak konular açmamış oluruz yada ben öyle düşünüyorum bu haftaki starı seçme yetkisi bende olduğuna göre ben t-mac diycem bu hafta t-mac hakkında konuşalım[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 T-Mac Atletik,atışları iyi,takım oyunundan taviz vermiyor , bencil değil :D Yeterli mi :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 keş bi adam o gözler nedir oyle :PP[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hımmm. Daha çoluğun çocuğun ağzına düşmemişken, draft senesi kuzeni Carter tarafından Şikago'da kaderine terkedilirken, 1 Gece aç susuz geziyorken, Kobe tarafından sahip çıkılırken sevmiştim. Sonradan medyatik oldu, ağzında dişi olmayan adam bile timek demeye başladı. Yine iyi ama ben eskisi gibi bağlı değilim :) Lider vasıfları taşyıor. Oyunu her an çevirebilir Bkz : Son 2 DK 13 sayı [ yanılmıyorsam ] Adam #1[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı [Bu mesaj AthleT tarafından 08 Kasım 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 2 dk 13 saniye değil 35 saniye 13 sayı o bide neden t-macle v.c torontoda oynamadılar ben bunu merak ediyorum?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 NBA yorumcularının lafıyla ölü köpek bakışlı T-mac;kuşkusuz NBA'in son yıllardaki en büyük hücum gücü,o bir sayıyı atmaya karar verdimi etten duvar olsa farketmez ama Kobe kadar takımına katkı yapacak kadar lider ruhu yok..Daha çok bireysel bir yıldız,hatırlatırım sayı kralı olduğu sene Orlando'nun halini[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 t-mac devamlı v.c'nin arkasında kalıyordu torontoda o yüzden gitti. ayrıca orlanda o berbat halde olduğu için t-mac sayı kralı oldu. baktı takımdan bişi çıkmıo bari sayı kasıyım dedi... yoksa pas sezgisi ve yeteneği çok iyi bir oyuncudur.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sağlam adam..Kuzeninden daha iyi bence..Atışları çok iyi oyunu her an çevirebilecek kapasiteye sahip tam bir yıldız.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ölü köpek bakışından öte asıl müslüm gürses bakışlı olan adam nba de 5 tane süper yıldız vardır desek kesinlikle onların içinde olur sayı atar sayı atar gerekirse ribaunt alır pas verir önemli anlarda hafif bencildir ama kral adamdır eksiği şu ana kadar elle tutulur bir başarısı olmaması o da yakında oluşacak gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Houston forması pek yakışmıyor ya T-mac'e :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kesinlikle Carter'dan 2-3 gömlek büyük. Toronto da oynamamasının sebebi Carter'ın gölgesinden ziyade Coach ile de anlaşamıyordu, devamlı kesikti oyunun en saçma dklarında oyuna giriyordu. Şimdi ise gördüğünüz gibi öttürüyor.[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bişey sorucam çokdandır houstona bakmıyorum onlara ne oldu durumları ne?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 napsın garibanlar geçinip gidiolar yao swift tmac[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o üçlü de harbiden geçinilip gidilcek üçlü[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: AthleT, 08 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Hımmm. Daha çoluğun çocuğun ağzına düşmemişken, draft senesi kuzeni Carter tarafından Şikago'da kaderine terkedilirken, 1 Gece aç susuz geziyorken, Kobe tarafından sahip çıkılırken sevmiştim. Sonradan medyatik oldu, ağzında dişi olmayan adam bile timek demeye başladı. Yine iyi ama ben eskisi gibi bağlı değilim :) Lider vasıfları taşyıor. Oyunu her an çevirebilir Bkz : Son 2 DK 13 sayı [ yanılmıyorsam ] Adam #1 kobe tarafından sahip çıkılmak nsl oluyo bie birisi t-macin hayat hikayesini yazsa süper olucak[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende kuramadım kobe-tmac ilişkisini ...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 T-Mac şutları ıyı olan we kendı konumundakı dıger oyunculara nazaran daha uzun boylu bır sporcu oldugundan sut atmaktan pek sakınmıyor.Kendıne cok guvenıyor...Bu da iyi oynamanın getırdıgı en guzel alıskanlıklardan biri[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [spo1=T-Mac'in hayat hikayesi]Tam Isim: Tracy Lamar McGrady Uzunluk: 6' 8" Agirlik: 210 lbs. Pozisyon: Guard Dogum Yeri: Bartow, Florida Dogum Tarihi: Mayis 24, 1979 Bitirdigi Okul: ----- (Kolej çıkışlı) NBA Takimi: Houston Rockets Big Mac’ten T-Mac’e Tracy Lamar McGrady Jr., 24 Mayis 1979’da Orlando ve Tampa arasinda göllerle çevrilmis küçük bir kasaba olan Auburndale’de dogdu. Tracy’nin ailesi o daha 4 yasindayken bosandiklari için annesinin ve büyükannesinin yaninda büyüdü. Aslinda annesi Disneyland’de çalistigi için büyükannesi Tracy’nin hayatinda adeta ikinci bir anne olarak çok önemli bir rol oynadi. Bu arada T-Mac babasinin, annesiyle ayri olmasina ve kendisine ait hir hayata sahip olmasina ragmen ilgisiz bir baba olmadigini ve kendisiyle her firsatta ilgilendiginin de altini çiziyordu. Tracy küçüklügünde spor yapmaya basketbolla baslamadi. Onun ilk göz agrisi baseball’du ve onu seyreden tüm antrenörler gelecekte çok büyük bir baseball yildizi olabilecegi konusunda birlesiyorlardi. Tabii hayat Tracy’nin önüne çok daha farkli bir senaryo çikartti. Yine de T-Mac’in baseball’a karsi bugün bile büyük bir sevgi besledigi gerçek. O kadar ki eger kendisine profesyonel beyzbol takimlarindan teklif gelirse bu teklifi kabul edecegini çünkü en büyük hayalinin ayni anda basketbol ve beyzbol oynamak oldugunu söylüyor. Zaten Tracy, Baseball ligindeki lakabini bile yillar önceden belirlemis: “Big Mac” ADIDAS ABCD Tracy’nin basketbol macerasi tam anlamiyla lise 3. sinifta baslamakta. Auburndale lisesine giden T-Mac, o yil 23.1 sayi, 12.2 ribaund, 4.9 blok ve 4.0 asist ortalamalariyla oynayip takimini galibiyetlere tasiyinca yerel haberlerde adi anilmaya basladi. Ama bu mükemmel ortalamalara ragmen NCAA Division I takimlarindan kendisine ilgi gösteren pek olmamisti. Sadece ayni bölgede olan Florida ve Miami üniversiteleri kendisini birkaç kez izlemek üzere temsilci yollamisti ama ortaya somut bir sey çikmadi. Yil sonunda düzenlenen Adidas ABCD Turnuvasi ise T-Mac’in hayatini degistirdi. Karsilasmalarda yaptigi akil almaz hareketler seyircilerin büyük tezahuratlariyla ayakta alkislaniyordu. MVP seçildigi bu turnuva sonrasi T-Mac, su an Clippers’ta oynayan Lamar Odom’un ardindan bir anda Amerika’nin ikinci büyük lise oyuncu olarak anilmaya basladi. Bu sirada onun oyunundan etkilenen Mt. Zion Hristiyan Akademisi, Tracy’e burs teklif ederek lisedeki son yilini kendilerinde geçirmesini istedi. “Koleje gitmeyi düsünüyordum ama benim hayalim zirveye ulasmakti. Su anda bu hayalimi gerçeklestirme sansina bekledigimden dana önce sahip oldum.” Tracy McGrady Papa I. Tracy McGrady!! Sıkı, disiplinli, aşırı dindar hatta kimi zaman insani depresif bir hale sokan bu kilise okuluna kayit yaptiran Tracy, baslarda çok zor günler geçirse de basketbol sayesinde öyle ya da böyle okuluna alismayi basardi. Mount Zion’u maç basina 27.5 sayi, 8.7 ribaund, 7.7 asist istatistikleriyle 20 galibiyet ve 1 maglubiyetlik bir seriye sürükledi. Mount Zion, Amerika’nin en yüksek tirajli gazetelerinden USA Today’in anketlerinde ikinci siraya kadar çikti. Bu arada T-Mac sov devam ediyordu. McGrady, 54 takimin katildigi Reebok Holiday Prep. Turnuvasinda takimini sampiyon yaparken sahada 37 sayi ve 17 ribaund gibi inanilmaz performanslar ortaya koydu. Daha da spektaküler olan sey coach’unun Tracy’i maç esnasinda tüm pozisyonlarda oynatmasiydi!. Böylelikle USA Today tarafindan yilin lise oyuncusu ve AP tarafindan da North Carolina Eyaleti yilin oyuncusu seçildi. Tabii dogal olarak Mc Donalds All-America maçina davet edilerek Baron Davis, Elton Brand, Lamar Odom, Brendan Haywood ve Larry Hughes gibi oyuncularla ter döktü. Bir yil önce hiç bir büyük NCAA takiminin ilgisini çekmeyen Tracy McGrady için artik takimlar siraya girmeye baslamisti ve sezon daha bitmeden Tracy’nin Rick Pitino’nun Kentucky’sine katilacagi neredeyse kesin gibiydi. Ama tam bu sirada ortaya çikan NBA scoutlari ortaligi karistirdi. Mount Zion’un son maçlari merakli scoutlarin saldirisina ugradi. Tracy ‘nin kulagina birinci turda ilk bes sira içerisinde seçilebilecegi de fisildaninca T-Mac, NCAA düsünü ve Kentucky’i bir kenara birakarak NBA Draftina katilmaya karar verdi. McGrady basin mensuplarinin NBA’e gitmek için erken olup olmadigi seklindeki sorularina: “Sanirim bu ben ve ailem için en iyi karar. Koleje gitmeyi düsünüyordum ama benim hayalim zirveye ulasmakti. Su anda bu hayalimi gerçeklestirme sansina bekledigimden daha önce sahip oldum.” sözleriyle cevap veriyordu. Krause’un suya düsen, Pippen–McGrady takasi Tracy, 1997 NBA draftina katilarak Kevin Garnett’le baslayan Kobe Bryant ve Jermaine O’Neil’la devam eden liseli yildiz zincirine eklenen yeni bir halka oldu. Draft gecesine yaklasilirken Tracy McGrady’nin en büyük talip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 harfler garip çıkmış ve lamer mi:D tracy lamer mcgrady[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [spo1=T-Mac'in hayat hikayesi]Tam Isim: Tracy Lamar McGrady Uzunluk: 6' 8" Agirlik: 210 lbs. Pozisyon: Guard Dogum Yeri: Bartow, Florida Dogum Tarihi: Mayis 24, 1979 Bitirdigi Okul: ----- (Kolej çıkışlı) NBA Takimi: Houston Rockets Big Mac'ten T-Mac'e Tracy Lamar McGrady Jr., 24 Mayis 1979'da Orlando ve Tampa arasinda göllerle çevrilmis küçük bir kasaba olan Auburndale'de dogdu. Tracy'nin ailesi o daha 4 yasindayken bosandiklari için annesinin ve büyükannesinin yaninda büyüdü. Aslinda annesi Disneyland'de çalistigi için büyükannesi Tracy'nin hayatinda adeta ikinci bir anne olarak çok önemli bir rol oynadi. Bu arada T-Mac babasinin, annesiyle ayri olmasina ve kendisine ait hir hayata sahip olmasina ragmen ilgisiz bir baba olmadigini ve kendisiyle her firsatta ilgilendiginin de altini çiziyordu. Tracy küçüklügünde spor yapmaya basketbolla baslamadi. Onun ilk göz agrisi baseballdu ve onu seyreden tüm antrenörler gelecekte çok büyük bir baseball yildizi olabilecegi konusunda birlesiyorlardi. Tabii hayat Tracy'nin önüne çok daha farkli bir senaryo çikartti. Yine de T-Mac'in baseball'a karsi bugün bile büyük bir sevgi besledigi gerçek. O kadar ki eger kendisine profesyonel beyzbol takimlarindan teklif gelirse bu teklifi kabul edecegini çünkü en büyük hayalinin ayni anda basketbol ve beyzbol oynamak oldugunu söylüyor. Zaten Tracy, Baseball ligindeki lakabini bile yillar önceden belirlemis: "Big Mac" ADIDAS ABCD Tracy'nin basketbol macerasi tam anlamiyla lise 3. sinifta baslamakta. Auburndale lisesine giden T-Mac, o yil 23.1 sayi, 12.2 ribaund, 4.9 blok ve 4.0 asist ortalamalariyla oynayip takimini galibiyetlere tasiyinca yerel haberlerde adi anilmaya basladi. Ama bu mükemmel ortalamalara ragmen NCAA Division I takimlarindan kendisine ilgi gösteren pek olmamisti. Sadece ayni bölgede olan Florida ve Miami üniversiteleri kendisini birkaç kez izlemek üzere temsilci yollamisti ama ortaya somut bir sey çikmadi. Yil sonunda düzenlenen Adidas ABCD Turnuvasi ise T-Mac'in hayatini degistirdi. Karsilasmalarda yaptigi akil almaz hareketler seyircilerin büyük tezahuratlariyla ayakta alkislaniyordu. MVP seçildigi bu turnuva sonrasi T-Mac, su an Clippers'ta oynayan Lamar Odom'un ardindan bir anda Amerika'nin ikinci büyük lise oyuncu olarak anilmaya basladi. Bu sirada onun oyunundan etkilenen Mt. Zion Hristiyan Akademisi, Tracy'e burs teklif ederek lisedeki son yilini kendilerinde geçirmesini istedi. "Koleje gitmeyi düsünüyordum ama benim hayalim zirveye ulasmakti. Su anda bu hayalimi gerçeklestirme sansina bekledigimden dana önce sahip oldum." Tracy McGrady Papa I. Tracy McGrady!! Sıkı, disiplinli, aşırı dindar hatta kimi zaman insani depresif bir hale sokan bu kilise okuluna kayit yaptiran Tracy, baslarda çok zor günler geçirse de basketbol sayesinde öyle ya da böyle okuluna alismayi basardi. Mount Zion'u maç basina 27.5 sayi, 8.7 ribaund, 7.7 asist istatistikleriyle 20 galibiyet ve 1 maglubiyetlik bir seriye sürükledi. Mount Zion, Amerika'nin en yüksek tirajli gazetelerinden USA Today'in anketlerinde ikinci siraya kadar çikti. Bu arada T-Mac sov devam ediyordu. McGrady, 54 takimin katildigi Reebok Holiday Prep. Turnuvasinda takimini sampiyon yaparken sahada 37 sayi ve 17 ribaund gibi inanilmaz performanslar ortaya koydu. Daha da spektaküler olan sey coach'unun Tracy'i maç esnasinda tüm pozisyonlarda oynatmasiydi!. Böylelikle USA Today tarafindan yilin lise oyuncusu ve AP tarafindan da North Carolina Eyaleti yilin oyuncusu seçildi. Tabii dogal olarak Mc Donalds All-America maçina davet edilerek Baron Davis, Elton Brand, Lamar Odom, Brendan Haywood ve Larry Hughes gibi oyuncularla ter döktü. Bir yil önce hiç bir büyük NCAA takiminin ilgisini çekmeyen Tracy McGrady için artik takimlar siraya girmeye baslamisti ve sezon daha bitmeden Tracy'nin Rick Pitino'nun Kentucky'sine katilacagi neredeyse kesin gibiydi. Ama tam bu sirada ortaya çikan NBA scoutlari ortaligi karistirdi. Mount Zion'un son maçlari merakli scoutlarin saldirisina ugradi. Tracy'nin kulagina birinci turda ilk bes sira içerisinde seçilebilecegi de fisildaninca T-Mac, NCAA düsünü ve Kentucky'i bir kenara birakarak NBA Draftina katilmaya karar verdi. McGrady basin mensuplarinin NBA'e gitmek için erken olup olmadigi seklindeki sorularina: "Sanirim bu ben ve ailem için en iyi karar. Koleje gitmeyi düsünüyordum ama benim hayalim zirveye ulasmakti. Su anda bu hayalimi gerçeklestirme sansina bekledigimden daha önce sahip oldum." sözleriyle cevap veriyordu. Krause'un suya düsen, Pippen McGrady takasi Tracy, 1997 NBA draftina katilarak Kevin Garnett'le baslayan Kobe Bryant ve Jermaine O'Neil'la devam eden liseli yildiz zincirine eklenen yeni bir halka oldu. Draft gecesine yaklasilirken Tracy McGrady'nin en büyük taliplisi Chicago Bulls'tu. Michael Jordan, Scottie Pippen ve Dennis Rodman'li efsanevi kadro yildan yila yaslanmaktaydi. Bir anda Jordan'in veya Pippen'in emekli olmasiyla büyük bir çöküs yasamaktan korkan Chicago GM'i Jerry Krause, draft planlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Kobe Psikolojik Yardim Servisi T-Mac bu zor günlerini o zamanki en iyi arkadaslarindan Kobe Bryantéin da yardimiyla atlatmaya çalisti. Kobe de liseyi bitirdikten sonra sonra Kolej yerine dogrudan NBAée geçis yaptigi için kimi zorluklara gögüs germek zorunda kalmisti. Bu yüzden T-Mac, kendisini en iyi anlayacak kisinin Kobe olacagini düsünüyordu. Bu dönemde T-Mac her firsatta Kobe'nin evinde yatiya kalmaktaydi. Ikili eski karate filmleri seyredip play station oynayarak, birbirleriyle kizlardan tutun da hayatin anlamina kadar derin konularda dertleserek vakit geçiriyorlardi. Tabii her firsatta da beraber idman yaptiklarini söylememize gerek yok sanirim. Bugün bu arkadaslik iliskisinin nasil oldugunu merak ediyorsaniz. Dogal olarak eskisi gibi degil. Tracy, Kobe'yi sevdigini belirtmesine ragmen onun degistigini söylüyor. Zaten Kobe'nin de üç sampiyonluk yüzügüne ragmen NBA'in hem en sevilen hem de en çok nefret edilen genç yildizi olmasinin nedeni kisiligindeki bu degisim. Konumuza geri dönersek; Tracy, Walker'la olan problemlerini kendi eksikliklerine ve yeteneksizligine bagliyordu ve gittikçe kendisine olan güvenini kaybetmekteydi. Walker da T-Mac'in gözünün yasina bakmiyordu. T-Mac'in neredeyse depresyona girdigi bu günler, Walker'in sutlanmasiyla sonra erdi E iyi o zaman kurun.[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ilkinde harfler garip çıkmış 2. düzgün[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 T-Mac yetenekli olabilir ama playoffl larda takımı elenırken bench te oturup takım arkadasıyla sakalasıp guluyorsa ben o adamın.....Kısacası benım ıcın ruhsuz bı adamdır..Ki basketbolda sadece yetenekle bı yerlere gelemessiniz..[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn [Bu mesaj Odim tarafından 10 Kasım 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 [signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr || drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: toggie, 10 Kasım 2005 09:57 tarihinde demiş ki: ne alaka bu resim şimdi konuyla[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar