Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sen çok cüneyt arkın izlemişsin :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Sayk0, 31 Aralık 2005 21:31 tarihinde demiş ki: sen çok cüneyt arkın izlemişsin :D ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 syk0 cz de karşılaşırsak 1 v 1 de kapışırız seninle ama arena yapmam only cz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 nasıl istersende peşimde hep cleric geliyor sölerim atmaz bişiy :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tmm farketmez :) N=TheDevilMayCry S=chyper Irk=Orc Np=6x.xxx Clan=Sürekli deişior Job=Shadow Vain LvL=60 ( macro kullanmadım hiç birzmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eğer oyundaysan şimdi yapalım canım sıkılıyor zaten :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 moradondayım cz ye gidemem şimdi merchanttayım :)) N=TheDevilMayCry S=chyper Irk=Orc Np=6x.xxx Clan=Sürekli deişior Job=Shadow Vain LvL=60 ( macro kullanmadım hiç birzmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ne konu açar mışsın sen yaw :D Murtaza görmesin alayımızı banlar vallah-ül azim.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya yılbaşı ilk kez bi yere gidemedim lanet olsun bu oyuna :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sayk0 gece 2 den sonra oyuna giricem o zmn bakarız N=TheDevilMayCry S=chyper Irk=Orc Np=6x.xxx Clan=Sürekli deişior Job=Shadow Vain LvL=60 ( macro kullanmadım hiç birzmn)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gece 12 gibi dükkanı kapatıyorum başka zaman işallah :Ayrıca bende maradondayım ;)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mottatoni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 IRON biraz yavaş :P tutuştunmu 1920ye başlıyorsun hemen ;)))) diger priestlere göre iyisin ama şu parazit malice olaylarını abartmasanız ;) cure zaten agır taşıyacak yer kalmıyor ;)) iyi oyunlar herkese by bye[signature][hline]LvL : 64 Nps : 24*.*** Clan : UnderWorld Srvr : Cypher ----------------- Czde kosp kullananların canı çıksın ;Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 olum basacaz başka yolu yok yoksa o sırada cehennem ateşlerini gözküyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaytan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 anlamadıım şey.. sen sürekli kaçtığın halde mana pot aynı dururken hp pot nie azalacağı yere çoğalıoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben kaçarken mi noluyo tam anlamadım yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 wayy IRON_MAİDEN de burdaymışşş... omg ben hemen kacar:P[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaytan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: IRON___MAIDEN, 01 Ocak 2006 01:32 tarihinde demiş ki: ben kaçarken mi noluyo tam anlamadım yaw :( Yok Sen Değil Sayk0 kaçarken 1. Spoiler Bak Sonrada 2. ye Hp pot basıyo Sürekli ama bitmiyo tuhaf bişey mi war yoksa resimler o 5 dk içinden değil mi?? Değilse mana potlar niye aynı duruo ? DMG weren adamlar nie farklı değil? Spolar sayfa 1 dekiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eheheh korkun benden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 walla ne dıyım parazıt yedıkden sonra town bıle cekemıyorum:S ama olsun sana vurmak guzell oluo:)[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Sayko'da illegal item olduğunu sanmıyorum , ama tamamıyla legit bir oyuncu da değil , kendisini eslandta troll macro partide lvl kasarken defalarca görmüşlüğüm var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: megakill, 01 Ocak 2006 09:26 tarihinde demiş ki: Sayko'da illegal item olduğunu sanmıyorum , ama tamamıyla legit bir oyuncu da değil , kendisini eslandta troll macro partide lvl kasarken defalarca görmüşlüğüm var... e o zaman dolaylı yoldan kendiside şerefsiz oluyo =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sayk0cum işin uccunda sen ben olunca iş böyle oluyor.sizden darkness diye eleman beni hbase den obo lara kadar kovaladı hehe[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Sayk0, 31 Aralık 2005 14:34 tarihinde demiş ki: 2.5 aydada 3 lvl kasmak Gold pre alırsan kasarsın. kasamıyorum diyen varsa oynamasın Tek başıma apos dönerkende gören çok oldu günde 16 saat onlineyim olsun o kadar lvl kasarken günde 3 saat cz yapardım hp mi gösteren resmide koyucam biz SS lerde gold premium service göremedik göz göre göre de bu kadar sıkılır =)))[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=quote] said: Stuner_Cypher, 01 Ocak 2006 15:07 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 31 Aralık 2005 14:34 tarihinde demiş ki: 2.5 aydada 3 lvl kasmak Gold pre alırsan kasarsın. kasamıyorum diyen varsa oynamasın Tek başıma apos dönerkende gören çok oldu günde 16 saat onlineyim olsun o kadar lvl kasarken günde 3 saat cz yapardım hp mi gösteren resmide koyucam [/spo] biz SS lerde gold premium service göremedik göz göre göre de bu kadar sıkılır =))) Wooot O_o [signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. [Bu mesaj 256 tarafından 01 Ocak 2006 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zomozo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Neden mi hp/mp kapıyor alsana yanıtı stuner.Adam edit edit olmasa okadar damage yiyor ve üstüne bide öldüremediler dior ne saçma adam besbelli kendini ele verior işte ölüdremediler diyip daha ne olsun adama baksana talos gibi mübarek eee tabi insan Edit Olunca Böle Oluyorrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar