IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 SEN ÇOK İYİ BİLİYON OYUNU BELLİ GEL ARENA DA GÖSTER BANA KENDİNİ HADİ BAKALIM BAYUN NE KADAR UZUN MUŞ GÖRELİM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: TheDeviIMayCry, 31 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: sayk0 sen kek de kullanıorsun cok gördüm cz de yatmamanın bir sebebide bu... N=TheDevilMayCry S=chyper Irk=Orc Np=6x.xxx Clan=Sürekli deişior :) Job=Shadow Vain 1 tane resim göstersene alnından öpeyim seni.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 IRON_MAiDEN Sen de legal işler yaparak kasmışsındır buna eminim ( Kosp,macro aslaa). CZ'de hiç macrocu partysine girip NP de kasmadın sen. Yakında sen de Pker ve Jayaraj gibi 70 olursun legal bir yolla. Biz sizin gibi legal olarak gelemedik o levellere ve o itemleri bulamadık. Yani büyüklük buysa ve sen büyüklüğünle övünüyorsan. 8-18 arası çocukların böyle bir övgüye ihtiyacı olduğunu biliyorsundur. Çok büyüksün ama benim gözümde küçüksün.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Level kasarken macro kullandım doğru, level 63 ten sora 64 e macroyla geldim. 64- 65 cz troll, 65-66 macro, yalanım yok kimseden çekinmem, üzerimdeki itemlere gelince 1 adet iron neck var o kadar, d,ğer takılarım str 9, ve bu server de ağlatamayacağım adam yoktur!!!! BU KADAR DA İDDİALIYIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 O kadar eminsin yani o itemlerle :D. Childeren ile bir müsabaka yapın o zaman. Charına da iddaya girebilirsiniz. :Stuner: kulakların çınlasın come fast :D[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sayk0 elimde ss yok belki yanlış görmüş olabilirim ama sağlamsın yinede tbrkler .. iron__maiden sana gelince yavaş diorum 1 iron neck im var dierleri +9 str diosun ve sağlam dmg yemiorsun 1 iron neck le olacak iş deil bu N=TheDevilMayCry S=chyper Irk=Orc Np=6x.xxx Clan=Sürekli deişior :) Job=Shadow Vain LvL=60 ( macro kullanmadım hiç birzmn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 iron nec i ben verdim dün geceki boss event drop bi teşekkür etmedi ama neyse :) iron önce gel beni yeeeeee[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 OLUR TAMAM AHA BURAYA YAZIYORUM KRALI GELSİİİNNN!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Onlar büyük biz çocuk o yüzden yemiyorlar dmg. Sen çocuk avutursun madem bu kadar iddaalısın. Buyur gel istanbul'a charına iddaya girelim.Gidelim istediğin bir cafeye girelim oyuna görelim itemleri ve öyle bir müsabaka düzenleyelim.Bakalım kim ağlayacak. 0di vs iron_maiden children vs iron_maiden hangisi uygun gelirse yapalım. kaybeden charı versin gitsin ben ciddiyim. Madem güveniyorsun buyur gel.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sen karışma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sende iyiler arasındasınTheDeviIMayCry Çok kek istedim o dupe zamanında hatta burdada yazdım veren olmadı verselerdi kullancaktım bu gerçek :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Kusura bakma , arenaya gelirsin kapışrız yok istanbul falan oooo uzun iş çekiniyosanız gelmeyin korkuyosanız anlarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Burada caps Ban sebebidir. KE değil burası forum.Dikkat et[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Sayk0, 31 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki: iron nec i ben verdim dün geceki boss event drop bi teşekkür etmedi ama neyse :) iron önce gel beni yeeeeee cz ye cıkalı 2 hafta oldu kim sağlam kim ezik bimiorum ama human bp lerden en az dmg vurdugum iron_maiden yani sayk0 seni yer gibi iron :) N=TheDevilMayCry S=chyper Irk=Orc Np=6x.xxx Clan=Sürekli deişior :) Job=Shadow Vain LvL=60 ( macro kullanmadım hiç birzmn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Neden korkalım canım korkusu olmayan gelsin. Eğer biz kaybedersek yol masrafını da ben üstleneyim. Güveniyorsan kendine parasını da ben çekerim jnm benim. Buyur gel iddaalıysan hala.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim mesajım yerine gitmiştir pm açık buyrun arena teklifim hala ortadarı şimdi pk yapacam, np ler kaçıyo hadi canım sende yapmaya çalış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sen sakaryaya gel, senin yemek otel masrafını da ben üstlenecem olaya bak, hatta gel ağrı da müsabaka yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: IRON___MAIDEN, 31 Aralık 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Sen sakaryaya gel, senin yemek otel masrafını da ben üstlenecem olaya bak, hatta gel ağrı da müsabaka yapalım :D lol N=TheDevilMayCry S=chyper Irk=Orc Np=6x.xxx Clan=Sürekli deişior :) Job=Shadow Vain LvL=60 ( macro kullanmadım hiç birzmn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ironla teke tek yaptık yedim ama 60 tane asit pot attım :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bak şimdi sen bunu böyle yazarsan buraya.Millet senin itemlerinden şüphe duyar. Tamam geliyorum de yeter.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 256 gel hem benim cafede yaparsınız ;)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Buyur sen gel benim cafede yapalım :D.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Sayk0, 31 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: ironla teke tek yaptık yedim ama 60 tane asit pot attım :) hahah ztn asit pot attımmı işi biter priestin :) sayk0 bu arada cz de yeniyim daha ben kim sağlam kim ezik bilmiorum ama sağlamda olsa ezikde olsa asla town cekmeyi sevmem 1 vs 1 den de kacmam kim olursa olsun N=TheDeviIMayCry S=Chyper L=60 Np=6x.xxx (sürekli artıyor) Irk=Orc Job=Shadow Vain Clan=Game_Mods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 deneriz 256 eğer ist e gelirsem size uğriyacam :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben ölümüne giderdim 50 NP sorun değil önemli olan kalabalığa dalmak ve ölmek :D[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar