NaCReS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 uzun bir süreden bu yana üzerinde uğraştığımız, kimi zaman güldüren kimi zaman düşündüren ama çoğu zaman güldüren :D birbirinden ilginç resim, video, oyun, hot chick :D ve diğer her türlü zerzevatı bulabileceğiniz keyifli vakit geçirmenize vesile olacak web sitemiz roberdo.com artık sadece bir klik kadar uzağınızda.. daha geniş bir kitleye ulaşabilmek ve globalleşen dünyaya ayak uydurabilmek adına içeriğimizi ingilizce olarak hazırlamamıza rağmen tüm yazılar ve de resimler oldukça anlaşılır tasarlandı.. bu nedenle ingilizce bilginizin yetersiz olması hiç sorun değil... ;) sitemizi inceleyip değerli yorumlarınızı buraya yazarsanız memnun oluruz.. unutmadan, adresimiz : http://www.roberdo.com çok mu resmi oldu? :hmm[signature][hline]http://www.nacres.tk --- kişisel sayfam ;) [Bu mesaj NaCReS tarafından 30 Aralık 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Roberdo.com Kaliteli mizahın adresi giderken sağda gelirken solda. roberdo[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Menün üstte olması gerekirken neden en dipte ? menüyü aramak için insan bi hal olur be[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hemen öğrenmişsin adresi :D[signature][hline]http://www.nacres.tk --- kişisel sayfam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 internet explorer dan kaynaklanan bi saçmalık o menünün altta görünmesi... düzeltiyorum şimdi... firefox tan girersen sorun çıkmıyor..[signature][hline]http://www.nacres.tk --- kişisel sayfam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 problem solving flowsheet iyiymiş :D[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ok hallettim şimdi düselmiş olması lazım..[signature][hline]http://www.nacres.tk --- kişisel sayfam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hula vidiyo cilipsi ne demek[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 anlayamadım :) vidyo kılips tamamda.. hula ? :hmm[signature][hline]http://www.nacres.tk --- kişisel sayfam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 tasarım güsel olmuş... başarılar![signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 güzel tasarım sade başarılı[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 başarılar..[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 WP altyapısı hoş gitmiş :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 herşeyden biraz var..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gösterdiğiniz alaka için için teşekkürler arkadaşlar ;)[signature][hline]http://www.nacres.tk --- kişisel sayfam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tebrikler[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Güzel olmuş, gerçi çok fazla rakibiniz var. Konspet olarak çok işlenmiş bir seçim yapmışsınız... Tebrik ederim hevesinizin uzun sürmesini ve başarılarınızın devamını dilerim.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 evet gerçekten rakibimiz çok ama bizde kafaya koyduk çalışmayı, hayırlısı olsun bakalım.. :D devamını getirebilirsek bu işin tutacağını sanıyorum.. bu arada 2 konuda samimi fikirlerinizi almak istiyorum... 1. sizce domain akılda kalıcı bi domain mi? mesela sizin aklınızda kaldı mı? 2. bir daha sitemize girecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 abi minigolf oyunu görünce hiç dayanamam oynarım deli gibin[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hot kısmı iyiymiş:d[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Teşekkürler arkadaşlar... :D hot kısmını herkes baya bi beğendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 "this photo is taken from a sand storm in iraq.. as you can see from the picture sky is completely surrounded by the sand particles… it is really awesome.. to see the other amazing pictures please click here .. " Bu nedir abi? Irak'da kum fırtınası çıkmış ne harika resimler çektik heleloy diye sevinen bir grup insanın yaptığı siteyi burada reklam yapıyorsunuz. hem de gururla.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 biz kimsenin reklamını yapmıyoruz... sadece internette surf yaparken rastladığımız, bi doğa olayından alınmış ilgi çekici kareleri, sitemiz üzerinden duyurarak ziyaretçilerime sunuyoruz.. her bulduumuz resmi video yu kendi sitemizden sunacak kadar geniş bi bandwithe sahip deiliz ne yazık ki... bu noktada herhangi bir reklam söz konusu deil... bilginize... eleştiriniz için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar