Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loncalar için forum ve web sayfasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar, yeni bir projem var (www.gw-tr.com), şimdilik sadece forumlar açık ama anasayfayı da en kısa zamanda bitirmeye çalışacağım. Loncalar için forumda bir bölüm yaptım, şu an 2 tane Türk lonca bildiğim için onlar ekli, eğer eklenmesini istediğiniz olursa, bana lonca ve gw-tr forumlarına üye olan bir klan yetkilisinin ismini gönderin. Lonca bölümleri loncanın yetkilisi tarafından yönetilecek. Ayrıca isteyen her loncaya subdomain verebilirim ve kendi yaptigi html veya php sayfasını loncadi.gw-tr.com'da yayınlayabilirim. İsteyen olursa da sınırsız @gw-tr.com e-postalarımız var :p. Teşekkürler.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 21 Ekim 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayyy ayy ne üşengeç adamsın ayy dur alayım. Şeyi alcam dimi hani şu forumlarda ki banner'i Guild Wars yazan.

P.S: sorduğum soruya bak yalnız sanki başka resim var[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Mesaj tarihi:

arka plan rengi ne olsun? Guild War yazısı değişsinmi? Stil nasıl olmuş? Fontu değiştireyim mi? Font yakışmışsa rengi nasıl olsun? Guild Wars rengine göre ayarlamaya çalıştım. Hede hödö[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Mesaj tarihi:
Özelden konuşsanız daha iyi olucak gibi.

Siteye gelince başarılar dilerim. Benim de uzun zamandır düşündüğüm bir şeydi ama sadece düşünmeyle olmuyor :)
Mesaj tarihi:
S ile T iç içe geçmezse daha güzel olur bence :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
biz varin HUN guildi olarak ama kendi sitemiz ve forumumuz var herhal ordada eklemeye gerek yok[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop)
Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.gw.antolojim.com

Hellfire Avengers guildi henuz bir domain adı almadik ama ihtiyacimizda pek yok gibi.
Guild sadece türklerden oluşmuyor...
ama darkhope soyadlı birisini görürseniz türktür.( 10- 15 kişi kadar )
Ben Flag Runner we Guild yarı Lideriyim o nasıl oluyo diceksinizde duruma göre guild lideriyim. neyse
ulaşmak isteyenler için adım: Kalicus Darkhope
  • Yeni Oluştur...