Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ya şimdi mehmet ai erbilin filmlerine kılım ama fragmanın sonundaki sahneye koptum ya, bide kurbağa ve "kaval" muabbeti de güzel olmuş. fragmanı izlemeyen yada benim gibi önyargılı olan arkadaşlara fragmana bakmalarını tavsiye ederim. http://www.fragman.tv/izle.asp?id=3456&size=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ring le alakali sahne yeter.. :) bacim .. bacim.. :)[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 baştan 50 yaşındaki adamı keloğlan yapmak nasıl bir konsepttir bilmiyorum, bence tutmaz ama bakalım tutacak mı görecez.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya fragmanda sanki lotr'a bir gönderme varmış gibi geldi çok güldüm =) sanki toplum olarak über filmler yapıyoruz üstüne üstlük birde amerikan filmlerini tiye alıyoruz.Bu arada fragmanı seslendiren adam kim ya hastayım o ses tonuna :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Cok guzel olmamis bir tek bacim..baciim kismini sevdim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fragman gusel olmus bence de ama mehmet alı erbıl ın oynadıı bı fılme zaman we para wermem[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 a man with no fear faces a man with no hair![signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu filme gitmeyi düşünmüyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aynı kahbe bizans gibi o dönemin ünlü gerekli & gereksiz her insanı nasıl salak buzz gibi espirilere gıcık olduğumuz için gülersek bu da öyle ama vakit öldürmek için iyi olabilir =p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 izlemeyi düşünüyorum ama birazda soğumaya başladım türklerin çektigi komedi tarzı filmlerden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Gitmem,gidene de mani olurum....[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile." Drizzt Do'urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 halka ile iyi dalga geçilmiş..[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahahaha samaraya bacım bacım demesi öldürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu guyunun suyu içilirmiii bacımmm ? hehe super ora ya[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya film genel olarak güzel olacak gibi ama şu ejdarha olayını sinir oldum... 1980'lerin Japon filmleri gibi ejderha olmuş.Elinde imkan var ,para var bari biraz daha özen göster daha iyi yap.Tamam sanki camdan bakarcasına gerçek olsun demiyorum ama bu kadar da animasyon durması beni çok rahatsız etti. Sonra Türk sineması gelişmiyor.Bu yüzden gelişmiyor.Filme verilen bir emek yok.Emek verenlere de sonsuz saygım var ama :) Ayrıca filmin geri kalanına ise hiç bir yorum yapamayacağım.TheRing olayına bittim ahahaha[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Kes olm mis gibi gerçekci olmuş işte :) bok arama işte git izle :D[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yahu sinemada hangi fragmanı gösterseler mali var. bu adam kaç tane filmde oynuyor böle[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yok abi çok yapma durmuş o ejdarha.adam gibi yapmayacaksınız hiç yapmayın daha iyi :) aslında güzel olmuş gene iyi ama bence ortamdan kaynaklı o yapma durması.Ovaya gidip açık renkli ejderha bilmiyorum kanatlarını vs. açtığında batıyor yani ... ama gene iyi ya bu kadarına şükredelim :D O devde biraz daha uğraşılsa iyiydi ama güzel gitmiş :D O kuyu bölümüne bitiyorum ya :D Sinemada gülmeyen tek adam yoktu uaehueah[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık [Bu mesaj DarKRideR tarafından 31 Aralık 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Krusty, 31 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: yahu sinemada hangi fragmanı gösterseler mali var. bu adam kaç tane filmde oynuyor böle aynen.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Krusty, 31 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: yahu sinemada hangi fragmanı gösterseler mali var. bu adam kaç tane filmde oynuyor böle bende ona kılım.sanki adam her filmde oynamak zorunda anlamıyorummm[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gitmiycem çünkü güzel bir film olcaanı hiç zannetmiyom...ztn fragmanını da beyenmedim,çok basit geldi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya zaten 6 haftada mi ne çektiler filmi... dediğin gibi komik sahneler var ama 6 haftada çekilen film bilemiyorum yani[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 "LPG'li kertenkele". Çok boş anıma denk geldi, hala gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Sırf mehmet ali erbil için izlenecek bir film. Bunun dışında özcan deniz ve petek dinçöz filmi bozan unsurlar. Keşke beyaz perdeye hiç bulaşmamış olsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 özcan deniz iyi de o salak kadın dediğin gibi batırıyor. Zaten hiç sevmezdim daha da gıcık kaptım Özcan Deniz çok iyi bence piyasada birçok oyuncu diye gezinen adamdan kat kat daha iyi bence[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar