Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hı =). Ozaman 32 feral gerisi istediğine ver. 60 olunca restoyu 31 yap =)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Tamam işte feralda neye vereyim balance da neye vereyim restoda neye vereyim 60a kadar ve hangi sıra ile vereyim yani esas amaç max damage/tank in animal form ve gerektiginde kıçımı kurtaracak kadar heal :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Daha önce yazığım gibi bunlara ver once Gayet yeterliler,Ardarda dinlenmeden mob kesebilirsin. şimdi once, feral aggresion ve ferocity yi fullemeni oneririm. Ama herşeyden once nature's graspe 1 vermen lazım. 1 ver sonra tamamlarsın. Natures grasp lvl 26 ya kadar senı moblardan kurtaran yegane buyu olacak =)[26 da dash açılıyor] önce nature's grasp; sonra ferocity-5 Feral aggresion-5[az dmg alalım] Brutal impact-2 bunun sayesınde dovus anında regrowth atman kolaylaşıcak. Sonra feral charge.PVP için onemli bu arada bglere gırersın dıye =). Ardından; Furor-5 yap.Feral charge'ın daha cok işe yarasın,hem direk geçişlerde rahatlarsın. Ardından feline swiftness lazım.Kediyken hem hızlı gidersin[gorunmezken] hem zaten bugımsı bişi var adamın ıcıne gırmeden vuramıyorsun bu yuzden hız onemlı. Sonra Sharpened claws-3 Blood Frenzy-2 yap.Kedide her critiğin[düz vuruşlar değil tabiki özel hareketler] ek combo point eklesin,gerçekten faydalı. Zaten çatır çutur critliyorsun -Predatory strikes ve savage fury den sonra direk Faerie fire alman lazım.Ben bunu cok gec kesfettim keşke onceden alsaydım dedım =). 'ya nolcak casterken atarım işte' diyebilirsin ama karşında bir rogue varsa adam sen ayı olana kadar senin canını yarılatabilir.Ayrıca hayvanken bu buyunun hiçbirşey yememesi güzel.-dmg ının arttığını farkediyorsun direk- Sonra Heart of the wild ve Leader of the pack [grup içinde onemli %3 crit boru değil] En sonunda balance a donup Natural shapeshifter ve omen of clarity yi alman lazım bence. www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?01400530100000005502021303202151050000000000000 Sonra 60 olunca instance lar için,resto olursun, tabi onu resto bilen birine sorman lazım ben bilemiyorum ne gerekli ne gereksiz =)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben feral rest anlatıyorum balance ı pek sevmem açkçaksı. Önce bi 5 puan furor a ver deiştiin an 10 rage yada 40 enerji az deil işe yarıor grinde hız kazandırır. Sonra dön ferale ferocity bu kedide hareketlere akışkanlık kazandırıyor. 2. bölüm biraz karışık herkes başka şeye verioyor genelde bash a verirsen stun süresi artar daha rahat heal atarsın, yüzde 10 armor ben aldım kullanıyorum gerçi boşa aldım gibi geliyor para vermiyorum değiştirmeye:) çünkü 2000 armor varsa itemlerden gelen 2200 oluyor bende daha ancak wildheart var ondada buffsız armor 1900 yani çok işe yaramıyor sanırım. Feral instict se verirsen partilerde daha çok işe yarar burda önemli olan saklanma deil agro tutma iyi tank olayım dersen bunu alabilrsin mcde ilk 3 bossta mt olan druid videoları varmış ben izlemedim gerçi. 3. Bölümün tamamını alıyorsun. 4 te predatory strike sonra blood freanzy i 2le Sonra 5 te fearie fire savage fury,primal fury ede 1 ver bölede heart of the wild açılsın çok çok güzel bi talenttır hotw keşke restoda olsada alsam derim hep. Feral bitti şimdi restoya dönüoruz Burda furoru aldık zaten o yüzden ister nature focusu ister imp healing touch Touch ın 3sn ye düşmesi intascelarda çok işe yarıor nature focussa pvp durumlarında çoğunlukla healing in bozulmasını engelliyor. Restoda salla 3. bölümü nature focusla imp healing touch aç en sonda nature swiffness aç Tabi bu dağlımı tam terse de çevirebilirsin instant heali çabuk alayım dierek taamen senin tercihin kesinlikle en ii talent build deilrir vardır başka bişilerde bilenler ama balance ı salla:) valla kesinlikle instance lara mage kadrosundan girmeleri lazım mana bitti bi heal at diosun zor durumlarda manaları olmuyor öldüresim geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Delirdim en sonunda işte. Ya bana bibtoolbars addoununda animal formlar için ayarları kim anlatabilir veya guzel bi addoun kim tavsiye eder druid icin. Yani normaldeki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 tusları animal forma geçince kedi mesela onun 1 2 3 4 5 tuslaşrını kontrol etmeli vs vs :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 abi hicbir ayar yapma, wow`un kendi ui`si onu otomatik yapiyor veya hatirlamiyorum simdi belki interface ayarlarinda basit bir seye filan tikliyorsundur. ancak sen baska karakterler icin ui kullaniyorsan cakisiyorsa filan bilemem. ama baska karakteri ne yapcan ki, sen druid de bir gazini al baska karakter oynamyacaksin bak yaziyim buraya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 @grizzly imp. tranquility cok sacma bi talent bosuna harcamıssın talent pointlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yav 2 tane 60 charım var zaten druid şu an için gelişiyor vakit yok diye :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak [Bu mesaj Absolut tarafından 31 Aralık 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya su anda 40 oldu druidim ve karar vermeiyorum. gordugum kadariyla kimse balance gitmeyi dusunmemis cok . hep feral ve resto uzerine yogunlasilmis. benim ustumdeki itemlar int/stamina olsada surekli cat form takiliyorum (bear form dan nefret ediyorum) feral gitsemmi diye dusunuyorum ancak benim canimi sikan zaten limitli slot var cantada bide 7/8 parca setle ugrasmak istemiyorum (enchanter oldugum icin bankamda dolup tasiyor) genede tavsiye almak istiyorum soyle 60 bi druidden ne yapmam gerektigine dair cunku resto dusunuyorum ama restonun soloya pek bir faydasi yok sanirim surekli heal uzerine...[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 resto - feral bu aksam full feral + balance`dan deistirdim, fena olmadi. bir baron run yaptim ustune iki wsg. biraz crit sansim dustu ama instlerde cok rahat heal etmeye basladim. ozellikle ns ve imp reg cok iyi oluyor. wsg`de yine kedi formunda takildim, sonucta ilk ucteydim son siralamada ki en cok kill oldugu sirada yani flag-run siralarinda tasiyiciyi heallemekle mesguldum. edit: bear form iyidir yav. lvl kasarken 4 mobun icine dalip cikarsin. ha pvp`de cok bir ise yaramiyor tamam. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 31 Aralık 2005 05:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya pve dede bana gore iyi degilki , iyi %360 armor , %45 reduction demek oluyo bana , 2,3k hp demek oluyo tamam oda guzel ama adam gibi damage veremiyoki 2 saat bekle rage dolsun zaten 10 saniyede bir falan vuruyo nerdeyse yok miss olsun evade olsun dodge olsun oldurene kadar 5 dakika geciyo , cat form da direk cat cut daliyosun[signature][hline]Kick asss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bende bear formdan nefret ediyorum :) Cat form inanılmaz keyifli ve farm için ideal. Bana aslında lazım olan kedi formda max damage ve olabiliecem en iyi heal yapabilme duildi :) Tabi böyle birşey varsa :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sole bisi cat form da max dmg saglar, gruplarda healer olursan biraz zorluk cekersin ama kalabalik raidlere katilana kadar idare eder. solo takilirken heal cok rahat yeter. acilista vuracagin rake neredeyse %25 sansla 1300+ critler. illa cat form diyorsan gearlarda +agi ve +str olmali. super rahat bg, farm (kalabalik mob gruplari haric) yaparsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya sadece cat form bear form takılmak olmaz. Yerine göre değişir, bi warriora kedi dalmayın sakın ama diim eheh[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 amaan resto verdim gitti ya :] ugrasamadim[signature][hline]Kick asss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hehe aynen bende resto gittim ama iler de ne olur belli olmaz ilk önce bi instant heall i açim de:D[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar