Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 soru

Zigot_BEY

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 01 Ocak 2006 03:55 tarihinde demiş ki:
ilk 3 e giremedi plaket verildi.

AHAHAHAHAHHA :D:D[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU
KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu beğenmeyen deccal plaketi masum bi şekil almaya gitti. o sıra üzgündü içinden hiçbişi yapmak gelmiyordu plaketi eline aldı "şak!" parmağına kapanmaz mı plaketin kapağı??!1 senmisin o acıyla... isyan isyannn!11[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıntılı bilgi tüm Türksel Ekstıra larda.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU
KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Meleklerde sıralama varmıydı yaa? Ben meleklerin insanlara secde etmelerinin istenmesi üzerine şeytanın dellendiğini sanıyodum[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

pardon ama siz geri kalanını nerden duydunuz ve benim bildigim meleklerin hepsinin ayrı bir görevi var ve seytanda insaın kendinden üstün kılınmasına mı ne sinirlenmiş (yanlış olabilir kimseyi yanıltmayayım) uğrastığınız seye bak bu arada bende uğrasmış oluyorum ama boşver[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

...Allah ilk insan olan Hz.Adem i yaratır ve meleklerine emreder

*!Ey melekler o na secde edin...*

meleklerin hepsi hemen secde derler fakat biri dışında

o da ateşten yaratılmış iblistir

İblis:

*!
Ben ateşten yaradıldım o ise çamurdan ben ondan daha üstünüm benim ona değil onun bana secde etmesi lazım*

ve Allah ta ona :
*!
Sen bu makamdan artık kovuldun.Kıyamette cehennemin azabı seninle olacaktır.Şimdi istediğin yere git.Eğer senin yoluna sapan olursa o da senle birlikte cehennemde yanacaktır...*

Olay bu...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar saçma birşey aççmışsın zigotum[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Sosyal ağlarda paylaş

bende ılk okuyunca şöle mantık sorusu falan sandım "9 melek war bunların bırı fransız kırmızı ewde oturuor yanındada ıngılız melek oturuor ":D tarzı bısı falan sandım seytan hangı ewde oturuor?:D
yok cıddıymıssın de; 4 tane buyuk melek war ondan sonada bıkac özel melek war böle sorgu meleklerı munker-nekır falan ama öle 9 tane felan fılan ilk defa duyuyorm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 01 Ocak 2006 03:55 tarihinde demiş ki:
ilk 3 e giremedi plaket verildi.

:D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...