Zigot_BEY Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bir zamanlar 9 melek vardı sonra o büyük savas oldu ve her melek hiyerarsik bir duzene gore sıralandı. Ama seytan buna itiraz etti ve ayrıldı. seytan ayrılmadan önce ona kaçıncılık verilmisti? bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ilk 3 e giremedi plaket verildi.[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Eşitlik verilmişti şeytanda sokarım bole işe dedi ayrıldı[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Fistan, 01 Ocak 2006 03:55 tarihinde demiş ki: ilk 3 e giremedi plaket verildi. AHAHAHAHAHHA :D:D[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yahu bu ne git bölün,zigot üre eh..[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Fistan, 01 Ocak 2006 03:55 tarihinde demiş ki: ilk 3 e giremedi plaket verildi. PAEUHUEAHUEAHUHEAUHEAUHEAUHEAUHAEUHUAHEA[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 allah bilir.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bunu beğenmeyen deccal plaketi masum bi şekil almaya gitti. o sıra üzgündü içinden hiçbişi yapmak gelmiyordu plaketi eline aldı "şak!" parmağına kapanmaz mı plaketin kapağı??!1 senmisin o acıyla... isyan isyannn!11[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cok pis God's Army izleyesim geldi[signature][hline] [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ilk 9 içinde yer almış _? daha detaylı bilgi için için MELEK yazdıktansonra sorunuzu yazıp 6666 gönderin mutlaka cevap gelicektir[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ayrıntılı bilgi tüm Türksel Ekstıra larda.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Masteis, 01 Ocak 2006 03:55 tarihinde demiş ki: Eşitlik verilmişti şeytanda sokarım bole işe dedi ayrıldı Ya sabahın bi yarısı ama ne diyimki sana :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ilk sırayı almış olmasın[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 6?[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şeytan kaçıncıydı onu bilmem de, benm 4000 parçalık filoyu, kimin aklına girip de ben eğlencedeyken patlattırdıysa onun ben.... ay çıkmış yaaa...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Meleklerde sıralama varmıydı yaa? Ben meleklerin insanlara secde etmelerinin istenmesi üzerine şeytanın dellendiğini sanıyodum[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Boşver napcan uyu bence.[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Fistan, 01 Ocak 2006 03:55 tarihinde demiş ki: ilk 3 e giremedi plaket verildi. yarıldım *!Bu lafı hastahanede dikiş atılırken söyler*[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 pardon ama siz geri kalanını nerden duydunuz ve benim bildigim meleklerin hepsinin ayrı bir görevi var ve seytanda insaın kendinden üstün kılınmasına mı ne sinirlenmiş (yanlış olabilir kimseyi yanıltmayayım) uğrastığınız seye bak bu arada bende uğrasmış oluyorum ama boşver[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ...Allah ilk insan olan Hz.Adem i yaratır ve meleklerine emreder *!Ey melekler o na secde edin...* meleklerin hepsi hemen secde derler fakat biri dışında o da ateşten yaratılmış iblistir İblis: *! Ben ateşten yaradıldım o ise çamurdan ben ondan daha üstünüm benim ona değil onun bana secde etmesi lazım* ve Allah ta ona : *! Sen bu makamdan artık kovuldun.Kıyamette cehennemin azabı seninle olacaktır.Şimdi istediğin yere git.Eğer senin yoluna sapan olursa o da senle birlikte cehennemde yanacaktır...* Olay bu...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ne kadar saçma birşey aççmışsın zigotum[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Razu, 01 Ocak 2006 03:59 tarihinde demiş ki: allah bilir. [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende ılk okuyunca şöle mantık sorusu falan sandım "9 melek war bunların bırı fransız kırmızı ewde oturuor yanındada ıngılız melek oturuor ":D tarzı bısı falan sandım seytan hangı ewde oturuor?:D yok cıddıymıssın de; 4 tane buyuk melek war ondan sonada bıkac özel melek war böle sorgu meleklerı munker-nekır falan ama öle 9 tane felan fılan ilk defa duyuyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oo uçmussun sen:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Fistan, 01 Ocak 2006 03:55 tarihinde demiş ki: ilk 3 e giremedi plaket verildi. :D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar