darkleee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Can sıkıntısında curse-gamingte bi prog buldum ve böle bişi çıktı ortaya fazlamı abarttım acaba :D[Bu mesaj darkleee tarafından 31 Aralık 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj darkleee tarafından 31 Aralık 2005 04:40 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj darkleee tarafından 31 Aralık 2005 04:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Can sıkıntısında curse-gamingte bi prog buldum ve böle bişi çıktı ortaya fazlamı abarttım acaba Kesinlikle evet :D Ama güzel olmuş, o da ayrı konu.[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 güzel olmuş.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 öeh helal[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ehh biraz abarmışsın ama ellerine sağlık çok güsel olmuş[signature][hline]WoW, US servers, Agamaggan Realm, Horde - Orc, lvl 60 Warrior (Shmaro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 üstteki elemanın setini daha da güsel yapabilirsin.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 uahsdasfdas güzel vala[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yanlzı main handde sulfuras off handde thunderfuryli biri nasıl vurur onu merak ettim şimdi :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ve yeni Ally ırkı ehehe bak bu daha bi abartı oldu Bloodfanglı bir goblin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 main hande two hand, off-hande main hand silahı olmadı.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 keşke 2li ragnaros yapsaydın =). lightsaber olsa ya[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tauren süper olmuş :D bana bir olayı hatırlattı: UBRS run yapıyorduk (horde olarak) lightforge omuzluklar düştü bir tauren warrior aldı işte dans falan ediyor ben tauren paladinim diyerek neyse az ilerde generalin odasında vipe olduk bu arada ilk bu öldü druid buna combat res yapmış adam vipe olacagını bildigi için beklemiş herkes ölüp moblar gidince kalktı ayaga kimse anlamadı olayı Warrior nasıl sag kaldı diye soruyor, buda teamspeakten bagırıyor Ben Tauren Paladinim ben Tauren paladinim heyaaaa falan diyerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 puhahahah sufer ya :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 [spo1=2. balte neye lazimsa..][/spo][signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar[Bu mesaj Regalya tarafından 31 Aralık 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abi ustteki gif resminde frapsim çalıştı aeuheauhea:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 buda benim ilki :D[signature][hline]Vah Shir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sp verin arkadaşlar sayfa kasmasin. [spo1=Bak bu güzel oldu][/spo] Herkeze inek sevgisi aşılamaya çalışıyorum female tauren ftw etinden sütünden herşeyinden yararlanilir mis mis :p[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yanan double dagger GM silahıDiğer sword Varmı bunlar üstüne item yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hangi program bu[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 wow mode lviewer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 programı yukledimö ama çoğu item yok neden?[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar