Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ben direkt 1.01 patchiyle başladım. hayatımdan memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Patch ile sorun yaşayanların yazdıkları yüzünden (savegame değil crash sorunları) korka korka patchledim ama şimdi bakıyorum da 65 tane bugfix içeriyor gel de patchleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ya bu strelok denen adamin tunelde zulasini bulduktan sonra zulada strelok hakkinda bilgi bul diyo onuda buldum sonra yer altindan cikacak bi yol bul diyo. ciktim mekandan kac tane groev yaptim , 100 rads bardayim su an ama hala o quest tamamlanmis gozukmuyo bi fikri olan varmi ? geldigim yoldan ciktim o yeralti mekanindan, baska yerdenmi cikacaktik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ya oyun zor ya. Taramalı bulamıyorum. Taramalı isteriiim :( Demin bi tane buldum ama kurşunu çok az kıyamıyorum. Mermi lazım şimdi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben sinir sitres oldum stalker oynarken.her yere kumpas kurmuslar her yerde cetelesmisler.bi sakin ol belki geciyorum oradan hemen bi catısma falan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 aynen o ilk görevdeki kampi temizlicem diye nasi taktikler yaptim üc bucuk ata ata. ama cok güzel olmuş cikip catacuta indirebilseydik bu kadar keyifli bi oyun olmazdı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ben acaip soğudum oyundan. Belki de çizgisel fpslere alıştığımdandır, ama bunda da insanı bayan bir hava var genel olarak. Ekran kartı desteklemediğinden zaten directx9 a göre oynayamıyoruz, ortam da paso kahverengi için bayıldı cidden. En iyisi C&C3 oynamak, hem eski günleri yad ediyorum hem de kızları güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ben de soğudum. Sırf koşturuyosun. Baştaki görevlerde adam gibi çatışma olmuyo, zaten düzgün silah mermi falan da bulamıyosun. Görevi almak için bi uca, bitirmek için bi uca, ödülü almak için bi uca koşup duruyosun. Altına çekselermiş bi motor olurmuş ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 benide sahsen bayan sey inventory sistemi + kosma olayiydi. 50 kg tasiyabiliyoruz 2 silah tasidikmi zaten mermisiyle first aid iyle doluyo hemen bide boyle olunca iki metre kostukmu hemen yoruluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Onları fixlemek için http://stalker.filefront.com/ a bir gidin isterseniz , zaten oyun için binbir tane skin / tweak / config modları çıktı , oyunu realism diz boyu yapıp oyundaki küçük sıkıcı şeyleri daha güzel hale getiriyor, ben modlarla oynuyorum şu an ve inanılmaz zevk alıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bayık bir oyun ya bu çıkmadan önce ss'ler ağzımın suyunu akıtmıştı ama oyunu maximumda oynamama rağmen o kadar acayip grafiklere rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ben RPG yanının questten ibaret olmasını beğenmedim. Item sistemi en sevmediğim yanı. Bu kadar zaman bekleyince insan bundan daha iyi bir oyun bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ya zaten itemlar level gibi. bardaki trader acilana kadar kofti silahlarla mücadele ederken kicimiz terlerken (özellikle ilk baslarda taramali dahi yokken) bar daki traderin sattığı silahları alınca oyun direk kolaylaşıyor, hakikaten lvl almiş gibi hissetmiştim o trader in sattığı itemları görünce :p. ben cok keyif aldim oynarken ama mekanlar arası kostur kostur yorması, zor combatlar yüzünden load manyağı yapması ve kastıran inventory sistemi ve en olmayacak yerlerde çökmesi yüzünden an itibariyle baymış durumdayım bende :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ben de bayıp bırakmıştım oynamayı ama şu modları deneyeyim, güzel şeylere benziyorlar vehicle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 oyun aslında çok iyi olabilirmiş potansiyeli yüksek yani. ama oyunda sinir bozucu çok şey var. sürekli koştur dur bayıyor. stalker olarak başladığım zorluk seviyesinde load manyağı olunca novice yaptım zorluğu komut yazarak oyun hala zorluyor. aslında bu kötü bir şey değil ama load sürelerinin uzunluğundan dolayı oyun oynamaktan çok load yapınca oyun bayıyor tabiki. Birde grafiklerine göre gösterdiği performans düşük olunca insan çileden çıkıyor. Bende dayanamadım bıraktım sonunda oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 patch 10001 i yükleyemedim.. mod için read me de yazan fsgame.ltx yi düzelttim fakat mod u çalıştıramıyorm.. desktop a geri dönüyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 modlar hep 1.001'e göre yapılmış, patch'i yüklemen lazım çalışmaları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Silph , oyunun modlanabilme yapısı dehşet güzel bir şekilde , daha SDK çıkmamasına rağmen bu kadar iyi modlar çıkıyor oyunu realismden tut başka binbir türlü şeye sokan :) SDK çıksa kim bilir neler yapacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bugün almaya karar verdim sonucta post-apoloblabla kafasın yaşama şansım olan herşeyi severim şu an 1.03 patcihin ckeiyorum ve 120 küsür mblık faikiser mod pack i cekiyorum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bi yarım saat oynadım sadece ilk questi yaptım, ama atmosfer acaipti hakkaten... Bi de bilgisayara tecavüz ediyo resmen. O derece sömürgen grafik motoru falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 abi bi tek benim bilgisayarı sömüremedi heralde ashasfas. herkes yok çok sistem istiyor falan diyor ben rahatım lan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 biri çaktırmadan senin bilgisayarı upgrade etmiştir. Ya da sen şaşkın şaşkın başka oyunu oynuyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 8600 GT den ve 2 gb ramden sonra hiç tınmaz benim computer. Bir de anakart ile dual core alırım sağlamından, beni 2 yıl götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Moralini bozmiyim Aragon ama ; Sparkle 8800GT 320MB , OCZ 2GB 900mhz RAM , E6600 işlemci ile, next gen oyun "Lost Planet Demo" test sürüşünde 13 FPS max alıyor, o da kapalı alanlarda, açık alanlarda 9FPS ... Gülsemmi , ağlasam mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 o değil de ben amd3000 2gb ram ati 9550 ile stalkerda 1024*768 mediumda 40 fps alıyorum naaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar