Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stalker: Shadow of Chernobyle

Lethious

Öne çıkan mesajlar

ya bu strelok denen adamin tunelde zulasini bulduktan sonra zulada strelok hakkinda bilgi bul diyo onuda buldum sonra yer altindan cikacak bi yol bul diyo. ciktim mekandan kac tane groev yaptim , 100 rads bardayim su an ama hala o quest tamamlanmis gozukmuyo bi fikri olan varmi ? geldigim yoldan ciktim o yeralti mekanindan, baska yerdenmi cikacaktik ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben acaip soğudum oyundan. Belki de çizgisel fpslere alıştığımdandır, ama bunda da insanı bayan bir hava var genel olarak. Ekran kartı desteklemediğinden zaten directx9 a göre oynayamıyoruz, ortam da paso kahverengi için bayıldı cidden. En iyisi C&C3 oynamak, hem eski günleri yad ediyorum hem de kızları güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten itemlar level gibi. bardaki trader acilana kadar kofti silahlarla mücadele ederken kicimiz terlerken (özellikle ilk baslarda taramali dahi yokken) bar daki traderin sattığı silahları alınca oyun direk kolaylaşıyor, hakikaten lvl almiş gibi hissetmiştim o trader in sattığı itemları görünce :p. ben cok keyif aldim oynarken ama mekanlar arası kostur kostur yorması, zor combatlar yüzünden load manyağı yapması ve kastıran inventory sistemi ve en olmayacak yerlerde çökmesi yüzünden an itibariyle baymış durumdayım bende :).
Sosyal ağlarda paylaş

oyun aslında çok iyi olabilirmiş potansiyeli yüksek yani. ama oyunda sinir bozucu çok şey var. sürekli koştur dur bayıyor. stalker olarak başladığım zorluk seviyesinde load manyağı olunca novice yaptım zorluğu komut yazarak oyun hala zorluyor. aslında bu kötü bir şey değil ama load sürelerinin uzunluğundan dolayı oyun oynamaktan çok load yapınca oyun bayıyor tabiki. Birde grafiklerine göre gösterdiği performans düşük olunca insan çileden çıkıyor. Bende dayanamadım bıraktım sonunda oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...