Zagg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Akşam üstü mıymıntılığından olsa gerek, canım yeterince sıkılmış, şarkılar kesmiyor, resimlere bakarkene yanlışlıkla p.s açıyorum, sağını solunu karıştırıyorum, koltukda da rahat edemedim zaten, ctrl + n 500*500 pixel boyutlarında bir sayfada yaptığım tekşey mouse'u bir ileri bir geri sürüklemek oluyor, amacım birşeyler çizmek değil sadece karalıyorum.Günün sanki boşa gittiğini hissediyorum ne biliyim bir gariplik var üzerimde ve bu şeyi çiziyorum istemeden..[signature][hline]Son gülen ilk ağlayandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kalbin de aşk yarası var acı çekiyorsun ve tek tek yaprakların dökülüyor. Sonbahar hüzüntüsü var üstünde. Bi anda içimden bunları demek geldi (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bu 5 çaylarındaki faldan değil ya :)[signature][hline]Son gülen ilk ağlayandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hatta kalbinin kökleri var o kadar çok seviyorsun, yani bağlısın sevdiğine. *!Ellerini ovuşturur ve parasını bekler...* Sıradaki gelsin :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 için kabarmış senin : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Çok iç açıcı bir ruh hali olmadığı kesin..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 3 vakte kadar sevdiğne kavuşacaksın.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 resim yok[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 INTERGAME.GEN.TR Şu anda görüntelenemiyor. Lütfen 0212-2131213 numaralı telefondan Müşteri Temsilcinizle iletişime geçiniz.[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 açılmıyo resim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Giovanni, 12 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: için kabarmış senin : P lol[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 harika bence...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Giovanni, 12 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: için kabarmış senin : P kahve falı da bakılır=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :) devam ed belki ilerde bi ev cizebilrisin :P[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 önünde iki yol ayrımı var ama üzülme ikisininde sonu aynı yere cıkıyor. :)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 senin için darlanmış, aşk acısı yüreğine oturmuş resmen. gelip geçici şeyler bunlar takma kafanı;) yak bi sigara bak keyfine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Janitschar, 12 Aralık 2005 20:56 tarihinde demiş ki: Kalbin de aşk yarası var acı çekiyorsun ve tek tek yaprakların dökülüyor. Sonbahar hüzüntüsü var üstünde. Bi anda içimden bunları demek geldi (: Senden iyi kahve falcısı olur vallaha :) Amma güzel açıklamışsın öyle :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Zagg, 12 Aralık 2005 20:54 tarihinde demiş ki: Akşam üstü mıymıntılığından olsa gerek, canım yeterince sıkılmış, şarkılar kesmiyor, resimlere bakarkene yanlışlıkla p.s açıyorum, sağını solunu karıştırıyorum, koltukda da rahat edemedim zaten, ctrl + n 500*500 pixel boyutlarında bir sayfada yaptığım tekşey mouse'u bir ileri bir geri sürüklemek oluyor, amacım birşeyler çizmek değil sadece karalıyorum.Günün sanki boşa gittiğini hissediyorum ne biliyim bir gariplik var üzerimde ve bu şeyi çiziyorum istemeden.. anlamlı bişi olmus[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar