Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 "They played their first game last Saturday against Sakarya.The Judges overwhelmed their opponents by a score of 129-2." Dynaya burdan gg demek istiyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 129????? maclar kac dakka orda ya da rakip takim oynadi mi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bizim sınavlar baslıyor ondan dolayıdır sallamamışlardır :) yoksa Allan kollejli zengin bebelerine ne yenilcekler :) hem ben zaten bitiriyom son senem bana dokunmayan yılan bin yaşasın :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hemen Alexiye cevap veriyorum o zaman bende The Bilkent Judges American football team, fresh from their 129-2 rout (a Turkish university league record) of Sakarya the week before, took to their home field to face the Ankara Cats this past Saturday, November 19. However, despite another strong offensive performance, particularly in the second half, the Judges went down to defeat by a score of 25-14. Ahahaha Who Let The Cats Out O zaman.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ya bende burdan dynaya geçmiş olsun demek istiyorum saat 500 itibariyle 91-0 yendik bizde kendilerinin ikamet ettiği okulu.[signature][hline]Who Let The Cat's Out Ankara Cats #20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu ne abi sakarya averajmı yapıyo millete =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hacettepede saglam cakmisti bilkente ehue :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bizim takimda oynayan bi tip gördüm bugun kasila kasila yuruyoda bakimsiz rambo diyesim geldi yani bu herifin ne sansi olur ki celimsiz birsey.. bogazicinde falan 150 kilo adamlar varmis bonep solemisti heh tabi averaj takimi olcak bizimkiler. ama super stad yapiliyo kampuste ilerleyen senelerde gusel isler cikarirlar[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sakarya titans anca party duzenlesin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar 129-2... averaj dağıtıyor millete herhalde gerçekten :) teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 olur o kadar en azından hiç çirkeflik yapmadılar maçtan önce - maç sırasında - maçtan sora hep fair play idi :D başkent knights olarak 36-0 yendik.genede tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Hacettepe, Bogazici Bilkent'e cakti dogrudur ama takimlarinda evli barkli 35 yaslarinda adamlar vardi. Ben Bilkent'te oynadigim donemde 1999-2003 tum oyuncularimiz universite ogrencileriydi, buna ragmen herkesi yenip bir tek bu iki toplama takima yeniliyorduk, ayrica Turkiye'nin ilk resmi kupasinida biz kazandik, bilip bilmeden konusmayalim abuk subuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar