Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir kelebek olabilir mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
woooow!!![signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
Her gördüğü şeye photoshop diyenleri inşallah birgün Allah photoshopla malum yerlerini editlerde topuna "fatoşhop kız baksana" deriz.[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
ölülcez ulan biri para yollasın ölücez

[Bu mesaj Persky tarafından 30 Aralık 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahahha lol yaa[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
bu dünyanın kendisi photoshop kardeşim[signature][hline] harvester
Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi.
Mesaj tarihi:
ayh nasil bir güzelliktir bu ya , insanin koleksiyon yapasi geliyor =P. (sakaydi tabii ki.)[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 30 Aralık 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
hastasıyım hemen herşeye feyk demenızın ne paranoyak bir zümre oldunuz siz be =)

fake gibi geldi ama baştan nebilim böle içi dışı gözüken kelebek oldunu bilmiodum. örenmiş olduk işte.. (papazda olduk tabi..:D)
Mesaj tarihi:
niye fake olsun ya.o zmn tüm sinekler fake.
şeffaf kanatlı kelebek işte.
renkli olmasını tercih ederdim ben.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
eldarduil'in koydugu ilk resim mükemmel.
o ne öyle be ? killi kelebek ,yumos gibin ..[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Mesaj tarihi:
Tabi her kız böyle bi resim görünce ne hikmetse "ayy ne şirin" dio ama tutup o kelebek üstüne kondumu çığlığıda bası verio..[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
ölülcez ulan biri para yollasın ölücez

[Bu mesaj Persky tarafından 30 Aralık 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o zaman , ben senin bildigin kizlardan degilim demek istiyorum izninle . =)[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Mesaj tarihi:
kelebekleri gorunce teyzem geldi aklima olumu kesin kelebek yuzunden olacak .

kelebek fobisi olan tanidigim ve duydugum tek kisi , oyle boyle degil hemde yakinlarina gelsin kadinin beti benzi atiyor bayikacak gibi oluyor .

hain kelebekler kim bilir ne yaptilar teyzeme ufakken .
Mesaj tarihi:
gerçekse eğer tek kelimeyle müthiş[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye
ne namaz kılmaya ne dua etmeye
eskiden bir kilim aşırmıştım camiden
o eskidi, gittim yenisini yürütmeye
ömer hayyam
Mesaj tarihi:
kesin olarak fake olmadığını söliyebilirim.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
said:
paspatur, 30 Aralık 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
hey yüce rabbim
neler yaratıyosun
+1[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Mesaj tarihi:
varlık wtf?? çok güzel hayvancık :D
şaka bir yana cidden çok güzel..[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım...
Mesaj tarihi:
Hakkaten super bi sey keske bı ınsan kadar yaşasa bu canlılar ama o zmn ekolojık denge bozulur..Bı kıtapta gormustum ve cok garıbıme gıtmıstı.Bı solucan tarzı kendını kus pıslıgıne benzetebılıyormus ve hayvanlar onu kuşpisligi zannettıgınden yanına yaklasmıyorlarmıs..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
harika ya...
demekki olabiliyomuş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
  • Yeni Oluştur...