PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Llama, 31 Aralık 2005 19:18 tarihinde demiş ki: milletin aklına böyle şeyler sokma başlarsa yarın öbür gün öyle şey görürsünüz bak düşünsene her saat başında insanlar 10dan geriye sayıyorlar filan :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben gereksiz buluyorum.Yani 365 tane gün var ve hepsi birbirinin aynısı... Noolcakki yani Yılbaşı olmuş Yılsonu olmuş? Yeni yılın sevincini bekliyosun, eski yılın üzüntülerini unutmaya çalışıyosun da... Peki eski yılın geçip gitmiş, kaybolmuş sevinçleri noolcak? Yada yen yılın eskisinden kötü olmuycağı ne malum? Dünya her sene daha kötüye gidiyo ve geçen her sene gittikçe kötüleşiyo. Gelen gideni aratıyo. Bide böyle düşünün... Ben yılbaşında yas tutuyorum bunun için... Mutluluklarla dolu bir senenin bitişine, Dünyanın cehenneme doğru attığı adıma, kaosla,kötülükle,iğrençliklerle,terörle dolu bir yeni yıla... (Maksat yeni yılı kutluycaklara gıcıklık olsun... Gotik mi oluyorum ne:P)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 takma kafana geç gitsin[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesela ben ayın Güneş etrafındaki bir turunu kutlarım. Günün özel bi anlamı var deil mi?[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kutlamamaliyiz[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yanlızsan bir anlamı yok ama yanlız değilsen anlamı olabilir (tabi ben bilemicem..)[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Valla evde oturuyom yılbaşı yılsonu adı herneyse herhangi bir atraksyon katmadı acaba asosyal miyim diye sordum kendime ama :) tiyatroya giderim, arkadaşlarımla gezerim sabahlarım vs. yaparım hatta arada atraksyon olsun diye hastaneye bile kaldırılıyorum ( şaka şaka bu hastalıktan :D )... yılbaşı/yılsonu insanlar için çok önemli değil sadece "adı konsun" diye yapılmış amaç mutlu olmak gülmek eğlenmek arkadaşlarla aileyle biraraya gelmek o gün paso sırıtmak :) kısacası EĞLENMEK ve buda oldukça güzel birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya bugünün de geriye kalan 364 günden bi farkı yok... Hıı, Hristiyanlar kutluyabilir dini bayram olarak ama diğerlerine nooluyo?:P:P:P Böyle bişiyin olmadığı, hiç kutlanmıyan bi gün varmıdır acaba? İnsanlar her gün her yerde bişiyler kutluyolar... (Deliye her gün bayram diye boşuna dememişler:D Hakkaten bu dünyanın çivisi çıktı:P)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aha işte bitti bütün derdimiz bumuydu[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Uyuyarak girdim şahsen yeni yıla... Gece 4 gibi uyandım bi ara, pek bi farkı yoktu diğer günlerden... Tabi "significant other"ın yanında olacak, güzel, özel bir gün geçireceksin o ayrı, ama "O parti benim şu parti senin!" ya da "Zilyon tane hediye alayım herkese... Ayy ayy kırmızı donlar da pek şirinmiş" triplerine hele hele "Piyango bileti alayım, yılbaşı dolayısıyla kesin çıkar" gibi düşüncelere birşey diyemeyeceğim, o psikolojiyi henüz çözebilmiş değilim...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar