Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya-Son çare.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saat kulesinin arkasindakı camının arkasında bulunmaktadır.gece boyunca açıktır.size kofte ekmegi verirler istediniz kadar salata,kekik,tuz vb. şeyler doldurursunuz afiyetlle yersiniz
çok hijenik değildir ama olsun.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
hijynde sorun yokta, gece 2 bucukta klarnet, tambur falan gelinir mi kardeşim oraya, çingenlerle beraber hem oynayıp hem yemek biraz yoruyor adamı, oynamasan bile gece zaten bi mekandan çıkmışsın kafa almıyor :D
Mesaj tarihi:
şişçi ramazan çok mu temiz?
sürekli kıl yün buluyorum ben
çeşni var mesela şişçi ramazana yakın süper bi yer.yani yemeklerin tadına doyum olmuyor o derece güzel.(çok pis reklam yaparım.gelin indirim de yaparım.)
Mesaj tarihi:
şişçi ramazan öldürdü beni ya. rezalet. bide şişçi dediğin öyle kozmopolit yerde dörtyol ağzında olmaz. izbe bi sokak arasında olu. kabak gibi ortada bunlar sdfaas
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bilmediğiniz birşey var son çare köftecisinde köfteleri bayanlar hazırlıyor ve camekan içinde yeşillikler hijyenik yıkanmış gayet sağlıklı ve temiz üstelik sağlık ekiplerinden onaylıdır. Ben her kalekapısından geçişimde mutlaka ekmek arası köfte yerim.Üstelik yeşilliğin her çeşidini bulmak mümkün..
Mesaj tarihi:
sevgi said:
arkadaşlar bilmediğiniz birşey var son çare köftecisinde köfteleri bayanlar hazırlıyor ve camekan içinde yeşillikler hijyenik yıkanmış gayet sağlıklı ve temiz üstelik sağlık ekiplerinden onaylıdır. Ben her kalekapısından geçişimde mutlaka ekmek arası köfte yerim.Üstelik yeşilliğin her çeşidini bulmak mümkün..

bu güzide işletme için hiç bir masraftan kaçınmayıp reklam botu hazırlattık.
her şey antalya için,
-menderes türel
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...