Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palyaçolardan Korkuyorum

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

stephen king'in o adlı kitabından uyarlanmıs sinema filmini izletmişler sana sen küçükken annenlere sor bakalım hatırlicaklar mı :-P[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

palyaçolar, gözyaşlarını içlerine akıtır. aslında onlar her daim gülmek zorundadırlar..üç beş kuruş için belki...
ÜHÜ ühü üüüüüü...:'( (:D)
babamla annem ayrılırken, babam bi tek, annemin yağlı boyayla yaptığı ağlayan palyaçonun kendisinde kalmasını istemişti, o palyaçoyu kendine benzetiomuŞ...ama babam palyaçolardan hoşlanmazdı, belki de korkardı, ilginç bi korku...nedenini öğrenmek isterdim..
=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..

[Bu mesaj MaUWw tarafından 29 Aralık 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onun yaptığı palyaçoluğu gördün mü dostm, belki o yüzünde bi tebessüm uyandırmayı başarırdı? belki aptal espiriler yapmazdı?
izlemdn etmedn...bldklerinden farklı olma ihtimali yok mu? var...
ha ne biliosn yani?[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken acayip korkardım. Hiç de sevmem çok saçma geliyor.
Çocukları eğlendirmek için niye paylaço kullanırlar hiç anlamam,bi çocuk için çok korkunç be o makyaj o saçlar. :)
[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Free Domain

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Aralık 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
essbero, 29 Aralık 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
said:
_gkc_, 29 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
said:
kingpin, 29 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
mc donald's maskotunun ne suçu var hı ?

oda korkunç ...bnm için..
zuhahaha bencede helee o saçlarıı :D

katılıom haklısın...[signature][hline]gkc
Sosyal ağlarda paylaş

Bende korkuyorum.Gözüme dev gibi gözüküyolar o_O[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!!
----------------------------------------
BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Küçükken Domuza Domzi derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

çeşit çeşit var bunnardan;korkulacak palyoço var, eğlendireni var, bide yılışık ve dövülesi olanları var sokakta yapışıp illa balondan kılıç gibi bilimum 5- aksesuarları almaya sevkedenlerden[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
essbero, 29 Aralık 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
said:
MaUWw, 29 Aralık 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
onun yaptığı palyaçoluğu gördün mü dostm, belki o yüzünde bi tebessüm uyandırmayı başarırdı? belki aptal espiriler yapmazdı?
izlemdn etmedn...bldklerinden farklı olma ihtimali yok mu? var...
ha ne biliosn yani?
yoksaa yokksaa yokksaa!!! amann allahım yooksa sen o musun?? :p:D bu ne koruma iç güdüsüdür yaa (akrabalık filan varsaa söle lütfenn bilmek istiyorum:p:D)

birileri ya da bi şeyleri savunmak için ille de onun akrabası mı olmak gerekio?
ha sana göre ölle olabilir, tabi snn gbi insanlar yok diil....bilgin ossun die sölüorm hiç bi tanışıklığım yok, hatta hiç bi palyaçoyla yakından uzaktan ilişkim olmamıştır. en fazlası taksimdeki palyaço cafede arada sırada takıldığm olur.
anladın mı yani? o kdr..pardon sen ne iş yapıosn? ya da ileri de ne iş yapıcan?
acaba o irenç palyaçolar kdr değerin olabilicek mi?
acaba snn de kıyıda köşede ya da taa en başta adın geçicek mi, hakkında bölle konuşulucak mı....o kdr bile olamıcaksın blki..her neyse, mühendis olsanda kazığn teki olduğunu bilicem.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

@essbero, ne tirajı arkadaşım, nerdeyz biz, neye tiraj yapabilirz anlamadım.
genelleme yapan sensn, at gözlüğü takan ve önyargılı davranan sensn...
nesse hadi sn ii bak kndine.
üşütmeyeliim, havalar souk biraz.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..

[Bu mesaj MaUWw tarafından 29 Aralık 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...