Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: mrtksn, 23 Aralık 2005 10:19 tarihinde demiş ki: vicdanınızı sorgulayın bakalım; gerçekten de 1 ila 7 yıl arası yatılacak kadar mı büyük bir suç? işlenen diğer suçlara verilen cezalarla karşılaştırdığınızda banka hortumlamayla; adam öldürmeyle aynı kefede bir ceza olduğunu görürsünüz; oysa ki ortada alt tarafı 1 günlük reklam giderleri var ki; site kendi reklamını da yapmış oldu bu arada; ben mesela bu siteyi daha önce bilmiyordum. bir çok arkadaşım da öyle. Giderler vs değil, hırsızlık sorun. Adam orada senin internet siteni çalmış ya da arabanın antenini çalmış, ne farkeder? Çalınan şeyin "sanal" olması çalındığı gerçeğini yoketmiyor, ya da hafifletmiyor. O halde araba hırsızları da araba sağlam bulunursa 2 milyon bahşiş ödeyip çıksınlar, alt tarafı arabanın lastikleri eskidi biraz? Ha, çocuğa yazık oldu ona lafım yok. Ama yaptığı şey de hırsızlık düpedüz. Umarım fazla ceza da almaz, 7 sene falan zaten çok uçuk rakam. Diyorum ya 1 seneden fazla olmaz o da büyük ihtimalle para cezasına çevrilir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Mayhem, 23 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun yakında herifin sicilini falan silip Mite alırlar. MİT yanar o zaman, hemen yakalanıyo bu eleman baksana...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abende gazeteden okudum. adam ip sinden yakalanmış.bu nasıl hacker lan O_o[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sonunda bea. bana verseler öldürürüm ben bunu. tipine gıcık oluyodum zaten.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yorumlari okudumda, neden 12-16 yas genclerin hala lame lame isler pesinde kostugunu anladim. daha ip'sini gizleyemeyen, hijack yaparak heck yapan bi herif bir anda DAHI oluveriyor. mitlere, nasalara, fbi'lara sokuluyor, mitnicklerle kiyaslaniyor. birkac kurnaz hamle (hijack) ve kici kirik bug kullanimindan baska bisey degil. boyle adamlar daha sonra hacker, ilah, bilirkisi nitelendiriliyor. t(l)amer sahin kendini superonline'da calisiyor gostererek gayet basitce fax cekerek domain kaydini aldirdi ustune zamaninda (basit bi hijack). daha sonra geldi yorumlar "aaaabi hecklemis superonline'i adam. cay bahcesine cevirmis server'i". zekasindan suphe ettigim microshit bile winsock icin seminer vermesini saglamisti. sene oluyor 2006 ve bizim turk heck sitelerinde hala sms bomb, nuke gibi gerzek seyler ragbet goruyor. bunun nedeni lamer eylemlerden sonra insanlarin hicbirsey bilmeden yaptiklari yorumlar, yuceltmeler.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bir de dikkatimi ceken yahu az bucuk internet bilgisi olan biri bile proxy vs kullanabilir. hadi yapamadin git bir internet cafeye felan. diyoruz da ya peki is REKLAM ise? (bkz: bi ust post)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 l4m3 sUx =[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bilen bilir. Tamer çok pis mass nuke çekerdi zamanında :))[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yazik olmuş en kısa zamanda cıkması dileyiyle ne diyim.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Zopik, 24 Aralık 2005 02:18 tarihinde demiş ki: Bilen bilir. Tamer çok pis mass nuke çekerdi zamanında :)) Tamer Şahin? :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Lamer Tamer Tamer Şahin Lamer Şahin ne dersen de artık.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 "Hackerlar 2ye ayrılır. Siyah şapkalılar ve beyaz şapkalılar. Ben gri şapkalıyım" :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben şeyi anlamıyorum, hacker olan 2 yer hekliyen kesinlikle dahi oluyor zeki oluyor, ama aynı kişi hackerlik yapmasaydı dahi yada zeki olmuyor. Yani hacker ol salak ol genede dahi kabul ediliyorsun, hackerlik yap yeter. Okadar yüksek bi mevkii bu hackerlik. Dahinin kıralı ol, inanılmaz zeki ol ama hackerlik yapma. Bu durumda dahi olmuyorsun.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dahi diyen de kafa ararım ben her hackera?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geffen 10 defa okudum ama anlıyamadım cümleni:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Chemical, 24 Aralık 2005 04:59 tarihinde demiş ki: geffen 10 defa okudum ama anlıyamadım cümleni:) hayat ne tuhaf dimi vapurlar felan :)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ehehe cumhurserbest diye destek sitesi açmışlar. (sanki freekevin fikrinden çalınmış gibi :P) O sitede hacklenmiş =) http://www.cumhurserbest.com/[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Adamlara bak siteyi hackliolar sonra bide hackledikleri siteden kampanya başlatıolar. Ya bunların hepsinin ... İyi olmuş cumhura inşallah 10 yıl yatar. Müstahak abi böyle tiplerin ders alması için illa birilerini yakacaksın. Kabakta cumhura patlamış. Ders olur hepsini inşallah.[Bu mesaj Persky tarafından 24 Aralık 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Showtv'deki haberin videosu Tipe bak sen git ekşisözlük git internethaber hackle sonra "çok özür dilerim bidaha yapmıcam hühüühhü" diye yalvar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 saçmalıyosunuz beyler[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 süper yorumlar var böyle üstün zekalılar pentagona girer falan diye... yazın burda şamar oğlanı olmuştu smsat programı yüzünden şimdi deha oldu (ama yine de yazık oldu) birisi demiş kontrolsüz güç güç değildir diye (doğru demiş), burda 10-15 kişi istese cumhur'dan daha fazla haxxorbab olabilir ama iyilikle kötülük arasındaki ince çizgiyi biliyorlar[signature][hline]13 rakamından kurtulmuş kişi Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: mrtksn, 23 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ayrıca okulda operasyonu polis düzenlediyse , burda da yasaları delmek sözknusu , zira odtüye polis giremiyor. Bu pek sorun olmaz. Polis jandarmaya der gidin getirin diye veya izin alırlar içişlerinden yaparlar operasyonlarını. yoksa odtu gizli askeri üs falan değil. pek zor işler değil bunlar yasayı delmeye gerek yok.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 polis ODTÜye seminer verip izlemeye bile geliyo buna mı gelemicek :) Geçenlerde de bir vaka olmuştu birinin yurttaki odasını aramaya geldiler, o kadar protesto falan oldu eylem oldu falan ama girdiler aradılar yani.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Gerizekalılığın ve acizliğin sonu. Çok iyi olmuş hapse atıldığı. Güzelim eğitimini saçma bi ego tatmini yüzünden mahvetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Chemical, 24 Aralık 2005 04:59 tarihinde demiş ki: geffen 10 defa okudum ama anlıyamadım cümleni:) aynen:D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar