Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beşiktaş cola turka tutulmuyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte çok laf edilen bjk c.t bu sene finalin en büyük adayı. çok iyi bir parayla ismini değiştiren beşiktaş basketbol şubesi her ne kadar kadrosu euroleugue seviyesinden çok düşük olsada turkiyede rakip tanımıor.iyi sonuçlar dewam ederse birkaç yıl içinde bence euroleugue de katılıp güzel sonuçlar alacaktır. sizce?[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Mesaj tarihi:
Ben de öyle düşünüyorum.Bu takımı çok seviyorum(her ne kadar futbolda Cimbom'u tutsam da).Bence biraz daha dewam ederse bu sene ligde birinci olacaktır.[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2 sene önce 2 efes galibiyeti ve 3.lük
geçen sene 2 ülker galibiyeti ve 2.lik

bu sene 2 efes 2 ülker galibiyeti

neden olmasın? takımımıza güveniyoruz.
el amini özlesek de yeni takım çok hırslı çok özverili oynuyor

bugünki maç da güzeldi
Mesaj tarihi:
bundan sonra önemli olan kalan ufak maçları kaybetmemek ve playoff larda da bu konsantrasyonu göstermek. kupayı almasalarda canları sağolsun varlıkları, mücadeleleri yeter.
Mesaj tarihi:
Valla iyi güzel takımda bence dünkü maçta son saniyelerde çalınan faul değildi..Ama cola turka maçı haketti,şampiyonlukta benimde efes'ten sonraki favorim her ne kadara FENERBAHÇEli de olsam...

[ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 13:52 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Cola Turka demem sizi neden bu kadar rahatsız etti bilmiyorum,yazımı okursan art niyetli olmadığımı anlarsın bir FENERBAHÇEli olarak favorimdir demişim.Art niyet olsa o laf söylenmez..
Mesaj tarihi:
abi sadece murat didin bu başarının başka acıklamsı olmaz adam efesi de ülkeride cozmüş kerem gibi tecrubeli bi guardları var bide elliot iyi yabancısı var onun dışında cok standart bi kadrosu var ama takım oyununu cok iyi oynuyo.Üçlük üzerine kurulmamaış nadir türk takımlarından biri tabi eorulig cok uzaklarda ama murat didin 3-4 yıl daha takımda kalırsa orda bile başrılı olbilir.
Mesaj tarihi:
eurolig bi hayal şu an için istersek 20 sene şampiyon olalım eurolig ona bağlı bişiy diil.ülkerle efesin kontratları war euroligle.ona bakarsanız geçen sene 2. olduk ama bizim yerimize ülker gitti yine.bizim eurolige gidebilmemiz için ya kontrat yapmamız gerekio o da parayla ilgili bi konu sanırım ya da uleb cup ı almamız gerekio.onda da bu sene son derece kötü bi performans sergiledik...
Mesaj tarihi:
ksk yı da yendik gerçi yabancısız oynadıkları için kolay oldu ama olsun:)

3.lüğe yükseldik bu da yarıfinale kadar bizi rahat götürecek bir sıralama. ondan sonrası da zaten 1-0 önde baslicamiz efes ve ülker maçları olacak=)
  • Yeni Oluştur...