Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ronaldinho vs. Zidane

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O'nun adı Ronaldinho...
Ailecek izliyoruz ve hastasıyız :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Adam super konusuyor burda ama hareketler mukemmel 2 sene sonra bence cok coook daha iyi olacak Ronaldinho[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
şimdi ronaldinho ama genel bakarsak zidane ronaldinhonun önünde daha çok uzun yol var[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!!

RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
Mesaj tarihi:
Ah ah ne çabuk unutulmuş Zidane...Zidane'ın kariyeri yeter,Juventus CL'yi,Fransa WC'yi ve Avrupa kupasını kaldırırken baş roldeydi Zinedine...Real'e transferinde ki ödenen para hala daha ödenmedi bir futbolcuya..Orda dur derim futbolcu zekadır..Zeka Zidane'dır,Bergkamp'dır..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Haklıyım tabi!
Mesaj tarihi:
biri gelmiş 40 yaşında

diğeri hayatının baharında

bekleyin hele ronaldinho nun kariyerinide görelim[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
şöyle bişey var zidane rekor ücrete transfer olmuş olabilir ama ronaldinho'nun ücretini anca abramoviç karşılar[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
a.k.a. Dextra
Mesaj tarihi:
video efsane..indirebiliyormuyuz bir şekilde?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
ronaldinhonun bende çok ayrı bi yeri var ne bilim bi nevi hayranlık zidane ole degil daha bi soguk sanki[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
zidane'a taparım ben..torinodaki forması bile var[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
Bulletride +1

Zidane'ın takımlarını dünya şampiyonu, şampiyonlar ligi şampiyonu yaptığı maçlar hala gözümüzün önünde. Ronaldinho gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu olma yolunda hızla ilerliyor ancak daha kelimenin tam anlamıyla bir "winner" olduğunu ispatlayamadı.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
zidana asla laf yok.son 10 yılın en ii oyuncusu belki de 50.
ronaldinhonun yolu var baya da şu an dünyadaki en ii oyuncu derseniz ronaldinho.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom
Mesaj tarihi:
ben genede ronaldinho derim..acaip yetenekli birisi.. tabiki zidane da öle ama ronaldinho daha ağır basıyo bence..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Zizou ii guzel top oynuyor ama Ronaldinho nun futbolu goze daha guzel gozukuyor..Zaten total futbol u cogu avrupalı adam oynuyor.Ama samba zor iş[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...