GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hangi nickin hangi goruste oldugunu bilir olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Fable bilmiyorum nerde yaşıyorsun ama bu olayın akp ile tamamen ilişkili olması tartışmaya gerek vermeyecek bir gerçek. Olayın sadece yargıyla ilgili birşey olmadığınında kanıtıda rektörlerin toplanıp oraya gitmesi.İşinize mi geliyor bilmiyorum ama nasıl bir üniversite şeriatın kalesi olur diye düşünmüyorsunuz , o üniversiteyi adam eden rektörü hapse atıyorsunuz.Ondan sonrada bu rektörü savunmaya çalışmak cumhuriyeti korumaktır dendiğinde rahatsız oluyorsunuz. Pardon ama niyetinizi çok belli ediyorsunuz. Atatürk'ün laik Türkiye'sini yok edilme planlarını savunan bu bu tarz yorumlarınızlada her türlü hakareti hak ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: GEd, 24 Ekim 2005 11:45 tarihinde demiş ki: hangi nickin hangi goruste oldugunu bilir olduk. ahaha laflara bak . fisleyecek misin ? cidden yazik . birazdan birisi de cikip dinli-dinsiz ayrimina getirir tamam olur o zaman senlik .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ne yaparsam yapayim bana hic bir sekilde hakaret etmeye hakkin yok nasil benim sana hicbirsekilde hakaret etmeye hakkimin olmadigi gibi. ben adamin laiklik adi altinda yaptiklariyla ilgili hic bir goruste belirtmedim. belki universite ve benim anladigim anlamdaki laiklik adina cok buyuk isler yapti unu bilmiyorum, zaten suan onlarin hic biri de beni ilgilendirmiyor. beni ilgilendiren tek birsey var, oda adamin hakkindaki yolsuzluk iddialari ve bu beni cok rahatsiz ediyo benim verdigim, annemin babamin verdigi, herhangibi bi askeri ucretle calisip 5 kurus icin cirpinan adamin verdigi vergileri yemis olabilme ihtimali ve bunun arastirilmasina, dogru duzgun yarginin calismasina engel olamaya calisanlara. zaten adam hakliysa birakilcak bu yaygaranin nedeni nedir? merak etmeyin o adam sucluysada yerine en az onun kadar laik biri atanir ama bu sefer umarim yemeyen biri olur [Bu mesaj Fable tarafından 24 Ekim 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 +11111[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 fable, yapılan bi ziyaretle, üzerine bi de açıklamayla yargının çalışmasına engel olunabilir mi? en fazla biraz tantana olur o kadar -ha bir de tekbirli protesto yapanları görüp "bari saklayın lan" denebilir. eğer bu olaylar yargının çalışmasına engel olacaksa, yargıyı etkileyecekse, o yargının bağımsızlığından bahsedilemez. eh bağımsız değilse zaten, adalet bakanlığı çooook daha etkili olabilir. her neyse, bu adamlar rektörün suçlu olmadığına inandığı için ki onu söylüyorlar. taraflı bir yaklaşım sayılabilir (sonuçta yargılanmadı) ama o taraftan bakmak için ortadaki nedenler oldukça fazla. (daha önceden de söyledim, yücel aşkın kimdir nedir bilmiyordum, haberi ilk gördüğümde oh iyi olmuş gibi tavır takındım ama sonra okuduklarım "bi pislik var" tarafına yöneltti beni, şöyle bi 165 derece.)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 24 Ekim 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kahrolsun AKP emperlayizm'mi !!![signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben zaten yarginin tamamen bagimsiz oldugunu savunmuyorum hele tansu cillerler mesut yilmazalar ve diger butun eski hukumetlerden kalma siyasetciler aramizda gezerken ama dis etkenler en fazla, yarginin biseyleri gormesini engelleye bilir (kisa bi donem oncesine kadar cem uzanin yaptiklarini gorememeleri gibi yada bazi bankalarimizin ve cok saygi deger mafya babasi dedigimiz kisilerin yaptiklarini gormemeleri gibi) ama olmayan seyleri var olarak gosterecek kadar guclu degiller(erdoganin yolsuzluk davalari yada albayraklarin davalari gibi) bu yuzden birakilsinda adam gibi yargilansin, bir kurusumuzu yediyse bile cezasini ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Normal bir insandan bahsetmiyoruz burada.Bu adam bir Üniversite rektörü.Bunun ne demek olduğunu alglıyor olman gerek,benim için milletvekillerinden daha değerli. Van'da adamlar karakol bastığında kimse kelepçe takmamıştı,ama rektör ün suçlu olduğu bile belli değilken kelepçe takıldı,kaldıki yök kanunlarına göre bir rektörün yargılanması için soruşturma geçirmesi gerekiyor,soruşturma sonucuna göre olay yargıya intikal ediyor,bu olayda böyle birşeyde olmadı. Olay sonrası yaşananlara bak birazda,rektörler Van'a ziyarete gidiyorlar,ki bundan normal birşey olamaz.Birine yapılabilecek bir haksızlık durumunda birbirlerine destek vermedikleri takdirde yarın tek başlarına kalabilirler. Sence neden "bazı kesimler" bu kadar tepki veriyor? Yani bu rektörlerde hiçmi kafa yok?Üniversite yöneten adamlar kalkıp istanbuldan Van'a sence haybeyemi gidiyor?Ülkeyi karıştırmak içinmi?Yoksa suçlu bir rektörü suçsuz kılmak içinmi!Ve bu karşıdan gelen tepkiler neden? Vanda "06 plakalı" 20 araçlık konvoy "rektörler başka işiniz yokmu""yargıya müdahale etmeyin" diye döviz taşıyıp,neden rektörlerin önünü kesiyorlar?Tekbir getirip aracı yumrukluyorlar. Akp'li Ramazan Toprak rektör aşkın için neden "ermeni kökenli" diyor,ve bu asılsız çıkıyor? Ve konuyla alakası yok ama sormadan edemiyeceğim,benim ülkemin başbakanının çocukları neden amerikada okuyor. Bunlara cevap verin hadi bakalım.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Evettt.. O kadar arkamdan sövdünüz saydınız :). $aka bi yana yeni girdim okudum ettim. Herkes yazmı$/çizmi$ yine bi$iler. "Insight AKPci", "Allahcı pezevenk vurun" tarzında mesajlar atılmı$. Yazdığım "öğretmen haksız yere yargılansa...." diye ba$layan kısım gazeteden alıntıdır. Tamamen benim ürünüm değildir. Gazete adı da veriyim : Zaman. Zaman okuyan bir insan değilim. Geçenlerde elimin altındaydı bu konuya fazla değinmi$ler diye bi baktım. Yazı da ho$uma gitti. Bakın arkada$lar ; Ben ate$ olmayan yerden duman çıkmayacağı kanaatindeyim. Kaldı ki Van 1oo.Yıl Üniversitesine ve Van'da dönen olaylara pek yakınım. Allasen biriniz de girip google Mehmet Bayram yazdınız mı? Hani bir zamanlar 1,5 kg uyu$turucu kaçırdı diye gözaltına alınan, serbest bırakıldıktan sonra " biz yaparsak tonla yaparız " diyen adam, Evi ; Van Rektörü, Van Emniyet Müdürü, Van Valisi ile aynı sitede olan bir adam.! En son tarihi eser kaçakçılığı ile yargılandı. E $imdi buda mı yalan? Gözlerimle gördüğüme mi inanayım? Yoksa 1-2 çapulcu yazar okuyup gelip buraya vasıfsız vasıfsız "o öyle değil lan böyle" diyen, ki$ilik kırılması ya$ayan insanlara mı? Benim bu konuda görü$üm budur.! Belli kurallar çerçevesinde anlattım. Herhangi bir illegal yanı da yoksa bu görü$ümde bana kimse bir$ey söyleyemez. Tıpkı benim kimseye söylemediğim gibi. Hitap tarzıma dikkat. ULAN SEN KİMSİN Kİ İMZAMDAKİ ATATÜRK SÖZÜNE YORUM GETİRİYORUSUN Sana ne arkada$ım?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Buzi ; Ben olayın beni ilgilendiren tarafına bakarım. Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Yok 20 araba gelmi$ler bunlar siyaset ve hikaye kısmı.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 @Fable; rektörün önceki icraatlarının, akpye yakın olan çevrelerin tekerine çomak sokmuş olma ihtimali çok yüksek. eğer birilerinin yargıyı etkilemesinden korkuluyorsan bence önce akpden (rte, gül, babacan falan değil, daha aşağıdakilerden olması gerek, karakol basıp adam kaçıran tayfadan) korkmalısın.. "rektör ermeni kökenlidir" gibi laflar., tekbirli protestolar falan uu neyse..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 24 Ekim 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Buzi ; Ben olayın beni ilgilendiren tarafına bakarım. Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Yok 20 araba gelmi$ler bunlar siyaset ve hikaye kısmı. cevap vermeyecektim de silersin falan kalsın quote olarak. "..suçlu olmasa yargılanmaz.!" nası bi paradoks yaptın sen böyle hakkatten uçuk bişi oldu.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 beni zerre kadar ilgilendirmiyor o adamin ne konumu nede akp ile olan baglantisi. hakinda yolsuzluk iddialarimi var savcida bu iddialarin gercekcilik payinin olabilecegini dusunmus yada eline bi kac kanit gecipte bu adamin tutuklanmasi gerektiginemi karar vermis olay burda tamamen yagiya kalir.. rektorlerin oraya toplanip gitmesinin tek bir amaci olabilir oda yargiyi etkilemektir. Turkiyede yarginin sadece biseyleri gormesini engelleye bilirsiniz olmayan seleri varmis gibi gostermesini saglayamassiniz(bunada izin vermezler). eger sucsuzsa belli olucak bukadar kasmanin alemi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Athet allanı seversen o yazdığın kocaman paragrafta elle tutulur ne var,birdaha oku bi yazdığını. Mehmet Bayram,Van Rektörü!(ne demekse),Van Emniyet Müdürü, Van Valisi ile aynı sitede oturuyor demişsin. Zaten tek söylediğinde bu olmuş. Sizin sitede,apartmanda bir hırsız oturuyor olsa,biz sana,"ulan bu athlet tede bir halt vardır muhakkak" diyemi bakmalıyız. Olayın çok içindeymişsin yahu,biz çok dışında kalıp kişilik kırılması yaşamışız. Konudan çekiliyorum.Bu kadar tepki vermem hataydı zaten özür dilerim. löl lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 adam bır lafıyla koskoca hukuk bılımının ıcıne ettı suclu olmasa yargılanmaz lol ya tam quate luk ımzaya koyacaksın pekı suclu olanalr yargılanıyorsa sadece nıye dırek cezalarını cekmıyorlarda oturup ayalrca mahkemede surunuolar cok fazla televızyon cahıllık ve genlık kokusu alıyorum eheh mahkemelerı sadece cınayet ıslıyenelrın fılan bole cıkıp yargılandıgı yerler sanıyorlar[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Penthesilea, 23 Ekim 2005 17:03 tarihinde demiş ki: huun, devrim öncesi Iran, Türkiye'nin bircok kesiminden cok daha moderndi, hele ki o zamanin Türkiyesi ile karsilastirirsan. Bi istanbul, izmir ankarada n falan bahsetmiyorum tabiki lol ilk sayfalara yeni baktimda, devrim oncesi iranla turkiye arasindada benzerlik kurabilmeyi basaranlar olmus:). evet o cok modern gelismis iran krallikla yonetiliyodu bu yonden cok benziyoruz, halkinin buyuk cogunluguda yiyecek bir dilim ekmek bulamiyodu ama cok modern bi halkti bizimki gibi bu yondende cok benziyoruz, onlarda bizim gibi ozgurlugun demokrasinin tadini, krallik yonetimi altinda tatmislardi bu yondende cok benziyoruz......... iranin durumunu bilmeyen bir kac kisi vardir yiyin bakalim onlari yiyebildiginiz kadar, ne elde edicekseniz gercekleri carpitarak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 @Viktor ; Dikkat et ba$kasının gafına gülerken kullandığın quate lafı imzalık olmasın loL! @Buzi ; 4ü aynı yerde oturuyorsa ben kıllanırım. Ayrıca yazımı ne amaçla okuduğun belli. Van Rektörü tabiri açık seçik Van'da 1 tane üni var ve onun rektörü. Sen anlama sorunu çekiyorsan orası ayrı. @Rahan ; Haklısın farklı bi gaf olmu$ :) Ate$ olmayan yerden duman çıkmaz anlamında bi$i yazıcaktım bu çıkmı$. @Viktor ; Köpeklerden sonra en iyi koku alan hayvan kim hocam merak ettim?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kıllanmana hiç gerek yok,bu tarz büyük olmayan illerde,kasabalarda,devletin üst kademe memurları genelde buna benzer sitelerde veya mahallede otururlar,araya tabi o ilin,kasabanın zenginleri falanda serpişir. van rektörü olayını kıl etmek için söyledim.ee dikkat edicen kelimelere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Fable, 24 Ekim 2005 14:03 tarihinde demiş ki: beni zerre kadar ilgilendirmiyor o adamin ne konumu nede akp ile olan baglantisi.nasıl ilgilendirmez? eğer ki iddialar doğruysa ve iktidara yakın birilerine ters düştü diye birilerinin başı derde girebiliyorsa, bu seni nasıl ilgilendirmez? diyelim tkp iktidara geldi (bence de iğrenç olur da nese, örnekde olur böyle) o zaman ne yapacaksın? said: hakinda yolsuzluk iddialarimi var savcida bu iddialarin gercekcilik payinin olabilecegini dusunmus yada eline bi kac kanit gecipte bu adamin tutuklanmasi gerektiginemi karar vermis olay burda tamamen yagiya kalir.. rektorlerin oraya toplanip gitmesinin tek bir amaci olabilir oda yargiyi etkilemektir. kamuoyu diye bir şey var. insanların dikkatini çekiyorlar. eğer ki adamların iddiaları doğruysa rektörün sessiz sedasız sindirilmesini engellemiş olurlar. said: Turkiyede yarginin sadece biseyleri gormesini engelleye bilirsiniz olmayan seleri varmis gibi gostermesini saglayamassiniz(bunada izin vermezler). eger sucsuzsa belli olucak bukadar kasmanin alemi ne? bence ikisi de rahatlıkla olabilir. yök yargıyı 1 etkileyebilirse hükümet 10 bile etkileyebilir.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 24 Ekim 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Buzi haklisin Athlet e killanma demeklede.:) bi savcinin aldigi karardan dolayi hukumet hakkinda milyontane komplo teorisi kurup (yoku bu sekilde gundeme getirip yikmaya calismaktan seriat devleti kurmaya kadar) sonra havadan nem kapiyosun demek ilginc olmuyomu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 lol ya bır topıcdede bırıs gercek anlamda dusuncemı elestırebılsın 3-5 dıdısen adam var benle ama quote ı quate yazdım dıye omrumd eılk defa palyaco ılan edıldım eheuheue super ya TDK mı yolladı derım ben yazıyı elestırmeyı basaramayıp ımla elestırenlere de quate turkce bı kelıme dııl lol ya yarıldım resmen super aynen devam[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bone'yi aradı gözlerim. Olsa "ı" yerine "i" yazmanı önerirdi heralde :) Herneyse uzatmayalım.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşlar yök değil oo yok ünv.ler hayla ülkemizde bilim yuvası olamamış bir ciftlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bız yök olmadanda unıverstelerın halını bılıyoduk sımdıkınden ıyı degıldı sabah ogrencıler helallık aldıktan sonra unıye gıderdı hatta eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar