Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

--->Yeni Yıl Topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni yıla hayatınızı en iyi şekilde geçirerek girmenizi temenni ederim. Yeni yılınız kutlu olsun.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
bitirme ödevini teslim edeyim okulu bitireyim heppinize benden bira içmeyenede kola.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 30 Aralık 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
başlıktaki oklar 2006 da girmesin bi yerimize

Fistan,fistannn ;)
Herkeze mutluluk,huzur,sağlık,başarı dolu bir sene dilerim.Nice yıllara girmeniz dileğiyle...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
"Topiki" ?

Neyse, yeni yılın ne getireceği belli olmaz, öyle sizin temenninizle de insanların hayatı değişmeyeceğine göre aslında gereksiz bi konu...

Neyse tadınızı kaçırmayalım , Hepinize Tele-Tubbies tadında bir yeni sene dilerim efendim...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
hayırlısı[signature][hline]Voic3
Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki:
birsey biliyorsan soyle alim desinler
bilmiyorsan sus adam desinler...
newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki:
Çelik Ayna
Mesaj tarihi:
her zaman doğru her zaman dürüst olmak için yaşayan insanlardan olmayı nasip etsin allah Herkese iyi yıllar ....

Saygılarımla.....[signature][hline]Kula Bela gelmez
Hak yazmadıkca
Hak bela yazmaz
Kul azmadıkca
Mesaj tarihi:
Yeni yiliniz cümleten kutlu olsun... gerce bu yila nasil girsek öle gitmicek .. gecen seneden biliyorum ama genede ..umarim Bi noel baba gelip bana artik yıllardan sonra üniyi kazanacaksin ve eşruhun olan kızı bulcaksin onur der :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun, nice sağlıklı ve mutlu yıllara, "Liv Tyler" dileği dışında tüm dilekleriniz kabul olsun (çünkü o benim ;))

[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 31 Aralık 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Amin...![signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL-
CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK
Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL-
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Silkroad - Anron - 20+
  • Yeni Oluştur...