Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şebnem ferah mı? özlem tekinmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabikide şebnem...
şebo forevır...özlem tekin salak daha ne olduğunu bilmiyo...[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Mesaj tarihi:
bence karşılaştırmak saçma olmuş ama karşılaştırızmamız gerekirse Şebo tabiki[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Mesaj tarihi:
ÖZLEM TEKİN....[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile."
Drizzt Do'urden
Mesaj tarihi:
nasi karsilastirirsiniz yahu, su anda Türkce Rock'ta tektir Sebnem Ferah.
Ozlem sopar[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Mesaj tarihi:
şopar özlem, go şebnem!

ehum, özlem tekini pek sevemiyorum ben, şebnemim sesi guzel sarkıları guzel(arak da olsa:P)[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory?
When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Mesaj tarihi:
Ben özlem'i daha çok seviorum.[signature][hline]Ben 29 Aralık Perşembe tarihinde demişim ki;
Yok yaf alma bana renkli at, istemiorum.
Asgard da sonra demiş ki;
Ben şu dünyada bi yemeğe, bi de kızlara harcadığım paraya acımam.
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
şebnem tabiiki de[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
ikisinin de yeri ayri . ama özlem tekin live performance'larda basarisiz gibime geldi .
zaten ayni gruptan gelme bunlar , cocukluk arkadaslari .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Mesaj tarihi:
dinlemıyorum ama tv de gördüğüm zaman dınlerım 2side saglam özlem tekini biraz daha seviyorum[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri
Unutmak için içerim şarabı
Acı mı? öylesi gider hoşuma
Bu acılıktır ömrümün tadı
Mesaj tarihi:
özlemin performansı daha sağlam bence[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye
ne namaz kılmaya ne dua etmeye
eskiden bir kilim aşırmıştım camiden
o eskidi, gittim yenisini yürütmeye
ömer hayyam
Mesaj tarihi:
Tabiki Sebo. Ozlem Tekin kim ya.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
ben özlem tekin derim.Sahne durusu karakteri vs daha bi rock ruhu tasıo sarkılarıda gusel...Oz grubuyla daha da sertlesıcekler sımdı.sebnem ferah fazla bunalım hatta sadece bunalım..ozlem hoplatıoda aglatıoda
  • Yeni Oluştur...