DAMLA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cevaplarınızı bekliyorum bence şebnem;):)
agrian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 tabikide şebnem... şebo forevır...özlem tekin salak daha ne olduğunu bilmiyo...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ikisi de[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II
independent Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Forever Şebnem Ferah ![signature][hline]Genuine/Ares Justify My Love
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 özlem tekin tabii ki =) yeni hali ama[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 fanatik misiniz anlamıyorum ki, isteyen istediğini dinler. müzik bu hangisinin daha iyi olduğuna karar veremezsiniz. ha, ben şebo hastasıyım ama bu neyi değiştirecek?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bence karşılaştırmak saçma olmuş ama karşılaştırızmamız gerekirse Şebo tabiki[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ÖZLEM TEKİN....[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile." Drizzt Do'urden
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nasi karsilastirirsiniz yahu, su anda Türkce Rock'ta tektir Sebnem Ferah. Ozlem sopar[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şopar özlem, go şebnem! ehum, özlem tekini pek sevemiyorum ben, şebnemim sesi guzel sarkıları guzel(arak da olsa:P)[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben özlem'i daha çok seviorum.[signature][hline]Ben 29 Aralık Perşembe tarihinde demişim ki; Yok yaf alma bana renkli at, istemiorum. Asgard da sonra demiş ki; Ben şu dünyada bi yemeğe, bi de kızlara harcadığım paraya acımam. ----------------------------------- PATİCİK FM
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şebo[signature][hline]hey gidi hee...hey..
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şebnem tabiiki de[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ikisinin de yeri ayri . ama özlem tekin live performance'larda basarisiz gibime geldi . zaten ayni gruptan gelme bunlar , cocukluk arkadaslari .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 dinlemıyorum ama tv de gördüğüm zaman dınlerım 2side saglam özlem tekini biraz daha seviyorum[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Özlem Tekin'in yeni hali dediğiniz nedir? Türkiye'den uzağım bilemiyorum merak ettim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 tabiki ŞEBNEM FERAH(o rock ın kraliçesi)
sentencedogu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 direk şebnem ferah ama özlem tekin'in dağları deldimli şarkısı güzeldi
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 osman tanburacı... pardon şebnem ferah. aslında aslı'yı seviom ben.dinlemesemde...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Şebnem Ferah. Özlem Tekin'i tanımam bile yanında :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 özlemin performansı daha sağlam bence[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam
Sie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Tabiki Sebo. Ozlem Tekin kim ya.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sebnem ferah tabi kii !!!tartışılmaz....[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hem seboistim hem acılar çocuğuyum[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben özlem tekin derim.Sahne durusu karakteri vs daha bi rock ruhu tasıo sarkılarıda gusel...Oz grubuyla daha da sertlesıcekler sımdı.sebnem ferah fazla bunalım hatta sadece bunalım..ozlem hoplatıoda aglatıoda
Öne çıkan mesajlar