MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ DOSTLARIM >>>2004 ve 2005 yılında bana zincir mektup (chain letters) gönderen >>>tüm >>>dost ve arkadaşlarıma teşekkür >>>ederim. >>>Sayenizde tuvalet temizlemekte kullanıldığını öğrendiğim Cola'yı >>>içemez oldum. >>> >>>AIDS virüsü taşıyan iğneler popoma batacak korkusuyla sinemaya >>>gidemez oldum. >>> >>>Deodorantlar kanser yapıyor diye sayenizde artık bir domuz gibi >>>kokuyorum. >>>Marketlerde yaşlı kadınlar beni kandırıp parfüm koklatacağım diye >>>bayıltıp kaçırır korkusuyla ya markete gitmiyorum ya da yaşlı >>>kadınlara asla yardim etmiyorum. >>>Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefona >>>bile cevap veremiyorum. >>> >>>Yiyeceklerin içinde neler olduğunu açıkça ifşa etmeniz karsısında >>>korkudan yemek yiyemez oldum. >>> >>>Üstüne kesin fare sıçmıştır diye hiçbir >>>kutu içeceği içemiyorum. >>> >>>Çok beğensem bile ya içkime ilaç koyup beni uyutup organlarımı >>>çalar ve buz dolu küvetin içinde uyanırsam diye bana yaklaşanları >>>tersliyorum. >>> >>>Tüm birikimlerimi hastanede yatan ve ölmek üzere olan çocuklara >>>yatırdım. Beş parasız kaldım. >>> >>>Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar,cep >>>telefonu ya da gezileri beklemekten evden dışarı çıkamaz oldum. >>> >>>Bir maili forward etmedim başıma ne belalar gelecek diye korkuyla >>>beklemekten ruh sağlığımı kaybettim. >>> >>>ŞİMDİ : >>> >>>Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye yollamazsan, bilesin ki >>>ishal bir kuş sabah aksam kafana sıçacak ve hayatı sana dar >>>edecektir... >>>[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 güzel:D ama açılmıştı daa önce..[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hadee ya...=) tüh..[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 nese önmli diil bi daa ki sefere arama butonunu kullanırsın :)[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 güzelmiş ama :))[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: MaUWw, 31 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: >>>Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye yollamazsan, bilesin ki >>>ishal bir kuş sabah aksam kafana sıçacak ve hayatı sana dar >>>edecektir... >>> bittiğim andır..[signature][hline] I will be death for you,I don't wanna break this love spell on me,that you've created..I'm asphyxiated in love... Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire [i]The Vampire[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eft=)[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 güzelmiş hehe[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bazıları cidden çok güzelde, kasış olanlar var.[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bu forwardların çoğu bana geldi(tabi hepsini direkt olarak sildim:D) Güzel yazılmış...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 apuhahahahaha :D lol koptum...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 inanmayın böyle şeylere yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 LOL süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 güzelmişşş...hepsinin forwardları da gelmiştii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 heheh.paranoyak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Şu ana kadar okuduğum en mantıklı zincir mail valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar