Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 jurassic park rullez[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hayıııırrrr filmden nefret etmeliyim,kötü yönlerini bulmalıyımmmm hayıııııırrrrrrrrrrrr ben sinemaya kasılmak için gidiyorummmmmmm[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bugün gidebildim ancak, bir kaç farkedilmemiş hatalar dışında ( tabii benim görebildiğim ) gayet güzel film. Gel gelelim daha ilk dakikalarda üst üste film hataları, biraz filmden soğumama yol açmadı değil. [spo1=Hata]EMP atılan bir mekanda nasıl kamera çalışabilir ya ?[/spo][signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 diğer bütün filmlerde olan başrol oyuncusunun bi süre sonra sapıtıp evrim geçirip bi kahraman olması diilde hala normal bi adam olarak kalması hoşuma gitti benim bütün film onu bekledim olmayınca da şaşırdım aaa dedim film bitti tom cruise hala neo olmadı dedim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bbböööğğğkk...kusma smile si varmı???...o kadar parayı somalideki aids li yetimlere harcasalardı keşke...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hikaye = 0 Effectler = 0 Oyuncu = -99999[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Gayet hosuma gitti..hemen eve gidip HL2 kastım...Striderrrr!! diye bagırdım ehe :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben hala filme dandik diyenleri çözemedim nası bişi istiolar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yahu siz söyleyin şimdi ordaki Tom Cruise ile Last Samurai daki Tom bir mi ? Nasıl beyeneyim ben bu filmi. Adam güyya bunalıma girecek, kazık gibi duruyo boyle. Hikaye desen beni tatmin etmedi. [spo1=Mesela]Mesela o daha önceden yerleştirdikleri aletleri işleyebilirdi. Ne bilim hadi daha bilim kurguya ağırlık verip bizi nasıl araştırdıklarını, bu saldırı planlanlarının nasıl başladığını vs. anlatabilirdi. Hadi onu bıraktım sonunda böyle dağlar boyu açıklama yapıp çatır çatır, bakın ben araştırdım, buldum, yazdım, ahanda önünüze koydum diyebilirdi. Zaten dünyayı uzaylılar basında olacağı belli. Millet kaçışacak chaos hede hödö. Bunu biz de biliyoz. Elektirik, yol, su olayları klasik yani. Klişe mi derler... heh öyle işte. [/spo] Kotü yani kötü.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım [Bu mesaj Mendoza tarafından 19 Temmuz 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Rock, 18 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki: said: TimarliSipahi, 18 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki: güzel film, sinemaseverlerin izlemesi gerek bence ama çok şey beklemeyin Güzel olan bir filimden nasıl çok şey beklenmez yada çok şey beklenmemesi gereken bir filim nasıl güzel olabilir? mesela türünün en iyisi değil de iyisi denebilir bence, anladı?[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Film kotu falan degil yahu. Senaryo kotu degil bir kere.. War of Worlds kitabini okumayip da, filmde her ayrintiyi gorememis insanlar filme kotu demesin lutfen.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yüzüklerin efendisi kitabını okumayıp filme kötü diyenler var ya :-)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Filme gitmeden önce kitabı okumamız mı gerek yahu? HA kitabı güzelse ona birşey diyemeyeceğim tabi.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: sharky, 19 Temmuz 2005 15:03 tarihinde demiş ki: Film kotu falan degil yahu. Senaryo kotu degil bir kere.. War of Worlds kitabini okumayip da, filmde her ayrintiyi gorememis insanlar filme kotu demesin lutfen. ben kitabı okumadım, ama detayları gördüm (ehe zeki miyim neyim ya da megalomanyak) mesela o tom aabinin evden dışarı çıkıp etrafı kıpkırmızı bitkilerle kaplı olduunu gördüünde benim tepki "ohaaaa terraforming yapımyomuş inekler!" oldu :D bi de evet film kesinlikle kötü deil...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Film Spielberg'e yakışmayack şekilde kötüydü. Kitap bazlı bir film olduğu için ara gçeişlerde hikayede bazı kopukluklar olmuş. Spielberg'in gittikçe performansı düşmeye başladı bence. Zaten filmin kötü olmasınında ]imdb notundananlayabiliriz..[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. [Bu mesaj Udinen tarafından 20 Temmuz 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet film bence süperdi ama ; Açıkçası kitabını okumayan adam bu filmi anlamaz ve kötü der.O şekilde bir film.Üstü kapalıydı desem yeter li :) Üstelik oyunculuk süperdi herşeyi süperdi ama Spielberg'in hatası diyelim biraz daha açık bir film yapıp insanların kafasını karıştırmasa bu tür yorumlar olmazdı. Bence süper bir filmdi.Herkesin görüşü ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bu filmin kurgu hatalarının olması kötü anlamına gelmez. Kitaptan uyarlama filmleri; kitaba yeterince bağlı kalınmışmı, aynı hava verilmişmi bu tür sorularla eleştirirsiniz. Bu kitabın filmi yapılıyorsa o kitap zaten bi yerlere gelmiş, kendini kanıtlamıştır. Eleştircekseniz kitabı eleştirin filmi değil. Tamamiyle sinema eleştirmeninin azından kopi peyst[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dönücez sana[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Çok saçma bence kitap bahanesi. Kitaptan uyarlama filmlerde yönetmenler "Lütfen önce kitabı okuyun yoksa anlamazsınız" mı diyor. Yapmayın. Kitap ayrı film ayrı. Karıştırmamak lazım bence.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bence de. ben kitabı okumamıştım ama filmi anladım. Anlaşılır bi filmdi... ama olay anlaşılmasında deil zaten filmin güzelliğinde ve bence güzel. Ayrıca o film eleştirmeni halt etmiş ne demek "kitaba bakın filme bakmayın" e ulan film var ortada beğenen olur beğenmeyen olur, nası fikir belirtmeyelim ki ya?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dım tıs bilmiyorum artık bir sinema dergisinde okumuştum[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Şimdi kitabı okumadan filmi anlayamayacak olmanız farklı şeydir(yüzüklerin efendisi serisi) Maksimum keyif alamayacak olmanız farklı şeydir. Bence dünyalar savaşı gayet anlaşılır bir film idi. Bazı şeyleri senaryo tam açık etmemiş ama ben "kötü adamı öldür" tarzı hiçbir derinliği olmayan hikayelerden hoşlanmadığım için ilgmi çekti film. Şahsen kelebek etkisindeki gibi bir tad alamadım ama bence izlenmesi gereken bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 az önce filmden geldim acaip bagendim filmi..ben bu kdr güsel olabiliecegini tahmin etmiyodum ama gerçekten efekt yönunden spr bi film..10 üzerinden 9 werdim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: kingpin, 19 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki: yüzüklerin efendisi kitabını okumayıp filme kötü diyenler var ya :-) Mesela ben. Kitapları en az 2 kere okumuş biri olarak yönetmeni kazığa geçirip yakmak istiyorum. Bunun nedeni de filmi kitaptakine göre eksik çekmesi falan değil. Kafasına göre ....i ....n bölümler koyması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Son sayfayı daha yeni okudum. Tebrik ederim en sonunda beni küfrettirdiniz. Kitabı nasıl olursa olsun. İğrenç bir filmi sırf oyucusu ve yönetmeni popüler diye beğenip göklere çıkaran zevkinizi .......................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar