kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ama ben anlamıyorum nasıl böle mantık hataları yapıyorlar kaç kişi çalışıyor o stüdyoda bilmem kaç para harcanıyor biri demi kontrol etmiyor ki ?[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 simdi soyle oluyor kingpin filmde olaylarin sirasina gore sahneler ceklmiyor belkide o emp olan firtina sahnesi cekilmeden once saldiri sahnesi cekildi ve o arada o sahne koyuldu ve firtina sahnesi cekilirken steven amcamiz lan suraya bide emp ekleyelim janjanli olur falan dedi ama sonra baktilar kamerayi filmden cikarmak nerdeyse orayi bastan cekmek gerektircek cart curt oyle kalsin dediler =P eheh gozden kacmaktan cok "goz ardi" edildigini dusunuyorum ben[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yok sadece bu değil ya matrix'te falan zion tane hata var :p ayıptır günahtır.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 herseyi bırakın emp'den sonra adam evinden cikip cevreyi geziyor.Belki saldırı 1 saat sonra gerceklesti,belki 2-3 saat sonra ne biliyorsunuz. Filmi beğenmemişsiniz ama laf atacak bir yanı yok diye bu tür şeyleri bahane etmeyin. Al işte sevdiginiz matrix'ten neo'nun gözlüğünden kameraman gözüküyor.Bu mu şimdi dediginiz şey.Bence hayet guzel bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 emp yakıyor dıye bılıyorum.Direk iptal anca oyunlarda eşitlik olsun die var o vakit olayı =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eger dunyalilarin wtfpwn oldugu,sonra da kazara hur kaldiklari bi film istiyorsaniz battlefield : earth i izlemenizi tavsiye ederim.John travolta da oynuyor hem[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 oeh o film cok sacma ve aptalca gelmisti bana nedense[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Leath, 11 Temmuz 2005 04:36 tarihinde demiş ki: eger dunyalilarin wtfpwn oldugu,sonra da kazara hur kaldiklari bi film istiyorsaniz battlefield : earth i izlemenizi tavsiye ederim.John travolta da oynuyor hem güzel film baya.. sonunu kaçırmıştım ve HEP merak etmiştim..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kesinlikle berbat bir filimdi. O kadar para veripte sinamaya gittiğime pişman oldum. Filme gitmeyi düşünen arkadaşlar gideceklerine paralarını sokağa atsın yada bir yere bağış olarak falan versin daha iyi. Filmin yapımı için nekadar para harcanmış umrumda değil. Bazı görsel efekler dışında kesinlikle berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bence güzeldi.Aksiyon yok diye kötü denilecek bir film değil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aksion mu yoktu? filmde aksiondan baska ne vardi? o var oldugunu soledigin her ne ise onlari bi anlatsana spoiler icinde. bi de istersen bi kac sayfadir arkadaslarla tartisiyorduk oradaki benim dusuncelerime felan bi kac cevap ver istersen.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ilk önce çok fazla sayfa olduğu için hepsini okumadım :) Sonrasında evet aksiyon var ama insanlar filmin Matrix,Yüzüklerin Efendisi gibi filmler olmasını istiyor.Karşılarına çıkmayınca WOTW gibi güzel filmlere çok kötü diyiyorlar.Onu anlatmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ama kimse senin neyi anlattigini bilmiyor, aksion yok diyorsun, neymis aksiondan baska ne var anlat diyorum anlatmiyorsun, aksion var diyorsun. filmdeki guzellikler ne onlari bi anlat. konusu neymis mesela, nasi islemis konusunu, baska filmlere bok atmadan.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Mr_Hand, 08 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: hürriyetin haftasonu ekinde film hakkında hiç bi kötü eleştiri yoktu yannız... hürriyetin film ekinde hiç bi filmle ilgili kötü eleştiri olmuyo genelde, en berbat filme gitmek için bile neden sunabiliyolar insanlara[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Patos, 11 Temmuz 2005 18:52 tarihinde demiş ki: ama kimse senin neyi anlattigini bilmiyor, aksion yok diyorsun, neymis aksiondan baska ne var anlat diyorum anlatmiyorsun, aksion var diyorsun. filmdeki guzellikler ne onlari bi anlat. konusu neymis mesela, nasi islemis konusunu, baska filmlere bok atmadan. Bencilliği yüzünden çocuklarını ve karısını kaybetmiş bir adamın kendi canını hiçe sayarak çocuklarının hayatını kurtarmaya çalışması ve hayatta kalma mucadelesi.Arada verilen mesajlar olsun,efektlerin uygulandığı yerler olsun gayet iyiydi.Abartı değildi. Uzaylı konusu içerisinde ilk defa "süper teknolojili uzaylıları yenen insanlar" imajı yoktu. Uzaylı konusu dedim ama filmde uzaylı adı bile geçmiyor bu güzeldi.İnsanların hayatta kalma mücadelesi vs. Üstüne bir çok filmde olmayan çok başarılı oyunculuk.Abartı olmayan efektler (söylemiştim galiba) , ve güzel bir hikaye.Bence tek kelime ile güzeldi. ----- Üstelik aksiyondan kasıt siz şimdi Matrix gibi filmler istiyorsunuz.Sürekli aksiyon ,surekli silah sesi,sürekli anlamsız şeyler.matrix ile ilgili tek savunabileceğim yanı felsefesidir.Şimdi gene geldik Matrix'e.Matrix diyiyorum çünkü bir çoğunuz Matrix'i bu filmden güzel buluyorsunuz.Bence WOTW daha güzel. Bir filmin verdiği mesajlar,görsellikten daha önemlidir.En azından bana göre.Bence WotW olması gerektiğinden daha fazla mesajı içeriyordu anlayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hepsini bende okuyamadımda filmde baya guldum abuk subuk dunyaca sey vardı hele bitiş sahnesinide hic tutmadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Neyse ya seven sever sevmeyen sevmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben şişli movieplex'de izledim, özellikle boş olabileceği bir saatte (21,00) da gittim, benim önümde arkamda ve hizamda kimse yoktu, (zaten 2 salonda aynı anda boş olana bilet aldım) girdim film'e konsantre oldum, izledim çıktım beğenmiyenler bir kaç soru? kaç kişi gittiniz? (3den fazla kişi filmden koparsınız hele geyikciler varsa) sinema salonu kalabalık mıydı?(evet ise konsantre zor) Kız arkadaşınızla gidip duygusal bişiler yaşamaya kalktınız mı?(anlamak imkansızdır filmi) Ses sistemi kötü bir sinemada mı izlediniz? (efekler süperdi) Yada bir filmden ne bekliyorsunuz? Kötü olan neydi? (bitişde bişey söyledi dinlemediniz mi?)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 siz bence battlefield: Earth'le War of the Worlds'ü baya bi karıştırdınız ama neyse.. Ben orda güzel filmdi dediğim Battlefield: Earth'tür.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Xanatos, 11 Temmuz 2005 22:08 tarihinde demiş ki: said: Patos, 11 Temmuz 2005 18:52 tarihinde demiş ki: ama kimse senin neyi anlattigini bilmiyor, aksion yok diyorsun, neymis aksiondan baska ne var anlat diyorum anlatmiyorsun, aksion var diyorsun. filmdeki guzellikler ne onlari bi anlat. konusu neymis mesela, nasi islemis konusunu, baska filmlere bok atmadan. Bencilliği yüzünden çocuklarını ve karısını kaybetmiş bir adamın kendi canını hiçe sayarak çocuklarının hayatını kurtarmaya çalışması ve hayatta kalma mucadelesi.Arada verilen mesajlar olsun,efektlerin uygulandığı yerler olsun gayet iyiydi.Abartı değildi. Uzaylı konusu içerisinde ilk defa "süper teknolojili uzaylıları yenen insanlar" imajı yoktu. Uzaylı konusu dedim ama filmde uzaylı adı bile geçmiyor bu güzeldi.İnsanların hayatta kalma mücadelesi vs. Üstüne bir çok filmde olmayan çok başarılı oyunculuk.Abartı olmayan efektler (söylemiştim galiba) , ve güzel bir hikaye.Bence tek kelime ile güzeldi. ----- Üstelik aksiyondan kasıt siz şimdi Matrix gibi filmler istiyorsunuz.Sürekli aksiyon ,surekli silah sesi,sürekli anlamsız şeyler.matrix ile ilgili tek savunabileceğim yanı felsefesidir.Şimdi gene geldik Matrix'e.Matrix diyiyorum çünkü bir çoğunuz Matrix'i bu filmden güzel buluyorsunuz.Bence WOTW daha güzel. Bir filmin verdiği mesajlar,görsellikten daha önemlidir.En azından bana göre.Bence WotW olması gerektiğinden daha fazla mesajı içeriyordu anlayanlara. Tüm bu söylediklerim filmin iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmez. Efekt konusunda haklısın abartılı değildi. Nedeniyse filmde doğru düzgün efekt olmaması. Tabi bir kaç insanın küle dönmesine yada kafadan bacaklı 4-5 robot dışında. Ayrıca bu film fragmanı nedeniyle bilim kurgu olması gerekirdi. Ben bu filme eğlenmek için gittim. O yüzden duygusaldı, şu mesajı veriyordu(ki bu mesaj da çok iğrençti) benim hiç umrumda değil. Filmde kurulan mantıklar iğrençti. [spo1=Örnek 1:]Elektro magnetik etkiden sonra arabalar elektrik sistemleri ve hatta kol saatler bile bozuluyor ama her ne hikmetse adamın birinin dijital kamerası bozulmuyor.[/spo] [spo2=Örnek 2]Belki binlerce yılldır dünyayı izleyen uzaylıların, binlerce yıldır farketmedikleri bir kaç bakteriye yenilmesi de tabi ayrı bir saçmalık.[/spo] Daha bunun gibi bir sürü saçmalık var. Büyük bir ihtimalle bir çoğunu farketmemişizdir bile. Şimdi sen tüm bunlara rahmen bu filme güzel diyebiliyorsan sana başka lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Şimdi Örnek 1 de haklısın ama bu o kadar büyük bir hata mı ? Film'i batıran bir hata mı? Saydırmayın şimdi bana film hatalarını ya. Örnek 2 : Ne yanı binlerce yıldır seyrediyorlar da yenilmemeleri mi gerek.Onlar insanları küçümsedi insanları izledi.Insanlardan da ufak kuşların etkisi olacağını bilemezlerdi.İllahi bilmelerimi gerekir belki gözlerinden kaçtı Anladık beğenmediniz ama bu kadar basit şeyler ile film iğrenç demeyin.Dedikleriniz şeyler doğrultusunda Matrix,Yüzüklerin Efendisi gelmiş geçmiş en kötü filmler düzeyine iner.Biraz düşününde yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Darkrider buraya yumruk havaya..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Her gelen aynı soruları soruyor.Zahmet edip önceki sayfaları okursanız sorularınıza cevaplar bulacaksınız..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 abi sorular soru olsa neyse ; anlamsız anlamsız laflarla filme dalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bak Xanatos arkadaşım. Dikkat etmemekle küçümsemek arasında fark vardır. Kendimden örnek vereyim şahsen küçümsediğim insanlara daha çok dikkat ederim. Neden? Çünkü böylelerine parazit gözüyle bakarım ve parazitler her an, her yerde, her türlü pisliği yapabilir. Örnek War of Worlds :D Şimdi diğer filimlere gelelim. Matrix ilk filmi haricinde konu olarak hiçbirini beğenmemişimdir. 2. film full action 3. film de 2. de sonun unuttukları için çevrilmiş film gözüyle bakıyorum. Ama ben 3 Matrix filminin de görsel efektlerini çok beğendim. 3 filmde de eğlendim, güldüm(konuyu çok tutmama rağmen). Gelelim LOTR'a. http://forum.paticik.com/view.php?id=63200&page=9 bu en beğendiğiniz 5 filim linki. Üstten 3. yazan benim. Ben FRP'ci adamım, fantastik kurgu fanatiğiyim, LOTR kitaplarını 2-3 kere okumuş biriyim ve o filmi çeken (afedersiniz)dallama yönetmeni elime geçirirsem kazığa oturtucam. Filmi kitaptakine göre eksik çekenilirsin zaman tekneloji yetersizliğidir olabilir. Ama sen kitaptan uyarladığın bir filme kafadan uydurduğun ..... ......., o dünyanın mantığını bozacak bölümler eklersen benden de o filmi beğenmemi bekleyemezsin. Son olarak konuyu iğicene dağıttım bu arada :) sen bu filmi beğenmiş olsan da bana göre başarısız ve vasat bir film(o kadar para ve emek harcanmış olmasına rağmen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar