Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C. Sezon 3... (Spoilers... Beware!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bana bölümleri indirebileceğim bi site verebilirmisiniz
burda kablolu yok ve ben izleyemiyorum :([signature][hline]nick: ::WackY::
nation: Karus
Lvl: 61 Shadow Knight
Clan:
Server: Ares
Mesaj tarihi:
said:
ozkolous, 21 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
düşmedimi 03-10 herhangi bi yere

ed2k://|file|O.C.,_The_-_3x10_-_The_Chrismukkah_Bar_Mitz-vahkkah.(TV).english.LOL.HDTV.avi|367214592|3ABE64CE9D803606B3EC840C9024A990|/[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Mesaj tarihi:
11 çıkmadı christmas tatilindeler[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
Hay tatiline, insan çalışır ne tatili ya =P[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH
Mesaj tarihi:
10 bölümü daha dün gece izledim. Halbuki çıktığı gün çekmiştim :). Herneyse, artık bu mutlu son olayı sıkmaya başladı gibi. Yani artık birşeyler olsun, biraz heyecan yaşansın. Bu bölümün sonunda tam olay çıkacak dizi şenlenecek dedim, Ryan yine geldi ve kurtardı günü.

Dizinin bence biraz daha hareketlenmesi lazım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Bence de artık dizide birşeyler olmalı.2ci sezon da hem marissa ryan , summer seth birleşme maceraları , yok gayri meşru cocuklar , ölümler , aldatmalar her şey vardı.Sonra herşey yavaş yavaş düzeldi ondan beri heyecanlı birşey yaşanmıyor dizide.Senaryo bitmiş zorlama devam ettiriyorlar gibi , üniversetelere gidince dizi gene düzelir ama böyle giderse oraya varana kadar biz diziden bayıcaz.
Mesaj tarihi:
Bu haftada oynamamış 11. bölüm. Ulan yeter! amma tatil ettiniz diziyi be. Super Bowl diye 1 ay oynatmadınız şimdi Christmas falan diye 2 hafta daha yediniz. İnsanları baydırmak mı istiyorsunuz ya?

O zaman bende gider Life As We Know It'imi izlerim. Üstünede Seinfeld Sezon 5 DVD'mi izlerim.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Yok artık lebron james ya oha artık[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...