Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C. Sezon 3... (Spoilers... Beware!)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

6. Bölümüde izledim. Yine klasik olacak ama güzel bir bölümdü :). Karışan olaylar, evil side'dan good side'a geçme eyilimleri ve ikileme düşmeye hazır olan Marissa...

Ayrıca dizinin linki için özel mesaj atmayın, piratebay'e bakın.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 12 Kasım 2005 04:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

7. Bölüm çok keyifliydi. Bazı olaylara noktayı koyan bölüm oldu. Öncelikle Kirsten'ın Rehab merkezinden edindiği dolandırıcı arkadaşının hikayesi son buldu, sonrada Ryan'ın son yumruk attığı ve marissa'nın okulundaki arkadaşının kız arkadaşını çalan Valchek'in (adı buna benzer bişeydi) sonu oldu bu bölüm, oldukça eğlenceliydi. Ayrıca Taylor'un Seth'e yazmaya başlaması ve Seth - Summer - Taylor üçgeninin oluşmasıda oldukça eğlenceli oldu bence.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Greeny, 22 Kasım 2005 03:35 tarihinde demiş ki:
İnternetin gözünü seviym, dünyayla aynı anda izliyoruz resmen. CNBC-E ye kalsa daha Caleb ölcek fln

LAMMM MERAKTAN GİRDİMMM YAPILIR MI BU BANAAA BÖHÜÜÜ :([signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...